Avon Gel Finish laky na nechty

By Zuzulienka - 25.7.14

Upravené nechty sú vizitkou každej ženy! Niekedy je však fakt náročné zladiť prácu, rodinu, záľuby, či starostlivosť o seba a preto určite každá z nás ocení akúkoľvek úsporu času, a ak namiesto troch produktov stačí použiť len jeden, ktorý vám zaručí taký istý efekt.
Také lakovanie nechtov je napr. hotová veda – opilníkovať, očistiť, naniesť podkladový lak, počkať kým zaschne, naniesť farebný lak, zase počkať a naniesť ešte povrchový lak. Nakoniec ošetriť okolie olejčekom a počkať na úplne zaschnutie. To celé môže zabrať aj viac ako pol hodinu.


Osobne preto celý tento proces podstupujem málokedy. Doslova totiž neznášam lakovanie nechtov, keď musím použiť niekoľko vrstiev a stále čakať na zaschnutie tej predošlej. Preto ani nepoužívam podkladové laky, a už vôbec nie tie povrchové, a vyberám si laky, ktoré kryjú už po prvej vrstve. Potom sa zase čudujem, prečo už na druhý deň mám olúpané končeky. A ak vy lakujete tiež tak ako ja a nechty vám vydržia niekoľko dní neporušené, tak mám vážne podozrenie, že nič nerobíte :) Mne stačí raz umyť kopu riadu, osprchovať sa a krásne nechty sú tam...



Myslím, že aj práve preto prišiel Avon s novinkou a to s lakmi s gélovým efektom – Gel Finish 3 v 1, ktoré sľubujú dokonalú manikúru už po jednej vrstve. Avon Gel Finish slúži ako podkladový lak, farebný lak a zároveň ako povrchový lak. Jeho gélová textúra zaručí krásny vzhľad a dlhšiu výdrž.

Laky si môžete vybrať z troch kategorií: odtiene brokátové, perleťové a žiarivé. Ja som mala možnosť otestovať si 4 laky: 1 perleťový - Perfectly Plum a 3 žiarivé - Marine Blue, Barely There, Fabulous.


Keď som prvýkrát rozbalila a uvidela všetky tieto laky pokope, bola som ohromená. Čierne škatuľky ukrývali sýte krásne farebné odtiene, až by si ich človek najradšej niekde iba vystavil a nedotýkal sa ich.
Ale na druhej strane bola by škoda ich nevyužiť a neukázať tie krásne farby priamo na nechtoch. Tak som skúšala a testovala.


Fľaštička každého laku vyzerá na prvý pohľad luxusne a masívne. Štetček je dlhší a tenší, pracuje sa s ním veľmi dobre. A keďže je to lak 3v1, tak nemusíte používať žiadny podkladový lak, stačí priamo na nechty naniesť ktorýkoľvek odtieň a počkať kým zaschne.
Konzistencia lakov je skôr riedka, prijala by som ju možno trochu hustejšiu. 


Barely There - jemný telový odtieň. Tento lak sa mi osobne nanáša najhoršie. Zdá sa mi, že je príliš riedky, preto musím nanášať až dve slabšie vrstvy, aby pekne kryl.


Fabulous - žiarivý ružovočervený lak sa mi zo všetkých štyroch páči najviac. Ružové a podobné odtiene nosím stále, tak asi to bude tým.


Marine Blue - krásny modrozelený odtieň, ktorý má tak trochu iný a zvláštny zápach, ako všetky ostatné.


Perfectly Plum - slivkový alebo fialový s jemnými trblietkami z perleťového radu.


Čo som bola veľmi prekvapená a trochu aj sklamaná je, že tieto laky dlho schnú. Čudujem sa, že na iných blogoch som všade čítala, ako rýchlo schnú, ale povedzme si, čo znamená rýchlo? Ak to je pre vás za 10 min, tak ok, no pre mňa je rýchlo schnúci lak taký, čo zaschne do minúty. Proste nalakujem a idem. Pri týchto lakoch som musela vždy čakať cca 10 minút, aby naozaj úplne zaschli. 


Po konečnom zaschnutí je však výsledok naozaj krásny, teda oplatí sa počkať si :) Laky sa nádherne lesknú a vynímajú na nechtoch. Postrehla som aj dlhšiu výdrž, v 100% stave vydržal 2 dni, čo je u mňa naozaj dosť, keďže stále niečo robím.


Aktuálne ich dostanete kúpiť za výbornú cenu 2,90€ na www.avononline.avon.sk

Ako sa vám páčia a akú máte s nimi skúsenosť?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Laky Gel Finish mám dva.Fabulous a Dazzle Pink.Som rada, že nie som jediná ,čo sa o tie nechty až tak nestará.Tiež si len nalakujem nechty a počkám kým uschne .Navyše som mala ešte pred týždňom umelé nechty ,takže sú poriadne zničené.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sme dve. Mne sa otiž fakt nechce čakať, kým zaschne jedna vrstva, potom druhá a ešte aj nadlak :(

      Odstrániť
  2. Tiež nepoužívam podlaky a nadlaky len lakujem. Na nechtoch mi dobre držia laky Sally Hansen, vydrží až 9 dni. A ten tvoj ružovočervený lak je moc pekný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 9 dní?? To ako robíš? Pretože mne stačí párkrát umyť riad, alebo si umyť vlasy a končeky už sú olupané...

      Odstrániť
    2. mne sa tiež rýchlo ošúpu končeky a tak v priebehu pracovného týždňa musím aj 2-3 krát dolakovať :/ tiež nerozumiem ako iným ženám aj 5 dní vydrží..

      Odstrániť
  3. Hodně se mi líbí Fabulous a Barely There :) Dma mám jen jeden Gel Finish od Avonu, ale je vínový a na léto se mi zdá příliš tmavý, takže ho využiju hlavně a podzim ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadají všechny skvěle :) Nejvíc se mi líbí ten nude a růžový :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!