Dove Maximum Protection Go Fresh - 2x účinnejší!

By Zuzulienka - 21.7.14

Krásne ránko!
Po horúcom víkende som tu opäť s novým článkom - a to recenziou na produkt, ktorý aktuálne asi všetci intenzívne používame. Keďže leto máme v plnom prúde, dni sú stále horúcejšie (aspoň teda u nás je zo dňa na deň viac stupňov), určite každá z vás častejšie myslí na ochranu proti poteniu. Predsa len v lete sa potíme viac a potrebujeme aj účinnejší prípravok, ktorý potenie nielen obmedzí, ale aj zabráni pachu a navyše aj pokožke dopraje starostlivosť a hydratáciu. Takých prípravkov veru veľa nie je, ale zopár predsa. A jeden, ktorý vám chcem dnes predstaviť je antiperspirant a deodorant Dove Maximum Protection Go Fresh s vôňou granátového jablka.


Antiperspiranty Maximum Protection sú vám už určite dobre známe, v blogerskom svete sa o nich píše už nejaký ten čas. Dove ich však doposiaľ ponúkal v dvoch variantoch, najnovšie prišiel s treťou vôňou a to konkrétne Pomegranate - granátové jablko. A práve o ňom chcem dnes písať.


Všetko sa to začína pohľadom. Pri návšteve drogérie zamierite do uličky s antiperspirantmi. Je ich tam však toľko, že si neviete vybrať a všetky sú takmer podobné. Jedny guľôčkové, iné v spreji, či tuhé krémové v podobných obaloch s podobnými tvarmi. Vy by ste však chceli niečo nové, iné, neodskúšané, a hlavne účinné... Zrazu to zbadáte. Sympatickú bielu krabičku Dove s názvom - "2x účinnejší..." a v nej skrytý antiperspirant. To je už hneď prvý rozdiel, ktorým sa Dove Maximum Protection odlišuje od ostatných. Jednoduchá krabička, ktorá z neho robí luxusnejší tovar.


Prídete domov a s očakávaním túto krabičku otvoríte. Dove po odbalení vyzerá podobne ako všetky ostatné antiperspiranty - klasický tvar, s točiacim sa koliečkom v spodnej časti a uzatvárací vrchnák v hornej časti. Áno, predsa len, tento tvar je už tak zaužívaný a tak obľúbený, že by bola škoda ho meniť. Je praktický, pohodlný a vždy s ním nanesiete potrebné množstvo antiperspirantu do podpazušia.


V niečom ale je predsa len Dove iný. A to v dizajne vrchnej aplikačnej časti. Bežne ste možno zvyknuté na klasické tuhé mydlo, ktoré si do podpazušia natierate. Dove Maximum protection má však vo vrchnej časti drobné dierky, otáčaním koliečka v dolnej časti vytlačíte cez ne potrebné množstvo krému a to aplikujete na pokožku. Pohodlné, jednoduché a rýchle.


Tak si ho nanesiete a ste zvedavé. Zvedavé, či naozaj zabráni poteniu, pachu, či pokožku nepodráždi, alebo ju zbytočne nevysuší. Poviem vám, ani jedného z toho sa nemusíte obávať.

Dove Maximum Protection Go Fresh naozaj chráni pred potením a zároveň sa stará o vašu pokožku, pretože obsahuje 1/4 hydratačného krému. Mám ho odskúšaný počas horúcich dní na kúpalisku - a musím povedať, že podpazušie sa s s ním naozaj držalo výborne. Vydrží niekoľko hodín a úplne najideálnejšie je, ak si ho nanesiete pred spaním na umytú a čistú pokožku a on potom aktívne pôsobí a dokonca lepšie ako keď si ho nanesiete priamo ráno.
Vôňa je jemná a svieža, dokonca ju cítiť počas dňa.


Ak teda hľadáte niečo nové, skúste Dove Maximum Protection - Pomegranate. Je síce trošku drahší, ale aj účinnejší!

Skúšali ste ho? Vyhovuje vám? Aký antiperspirant vás v tomto horúcom počasí zachraňuje?
Majte krásny štart týždňa!

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Pouzivala som rexona maximum protection len na noc, ale niejake zmeny v poteni som nepostrehla tak som ju prestala kupovat. Nedavno som si ale podrazdila podpazusie pri holeni a hladala som doma nieco cim by som si ho natrela a tak som si dala sudocrem. Nielenze podrazdenie do rana zmizlo ale pocitovala som, ze sa takmer vobec nepotim a tak si sudocrem natieram kazdy vecer pred spanim. Vysledky by som prirovnala s driclor-u, ak poznas, ale bez podrazdenia. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež mám aj rexonu aj toto a podla mna su to naj antiperspiranty, aké poznám. U mna funguju. Driclor ani nič podobné som ešte nikdy neskušala.

      Odstrániť
  2. Vďaka za tip, určite sa po ňom pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. oki....vypadá to velmi dobře....já sama používám tuhý deodorant a je pro mě nejlepší....takové ty spreje na mě nefungují

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež nemám rada spreje ani guľôčkové deodoranty. Mám pocit, že vôbec nefungujú.

      Odstrániť
  4. Raz som si na tvoje odporúčanie kúpila Rexonu a som s ňou naozaj spokojná. Takže keď sa mi minie už druhé balenie, vyskúšam aj tento od Dove. A privítala by som vždy keď nájdeš zase niečo nové a účinné aby si o tom dala vedieť v článku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to sa teším, že ťa mnou recenzovaný produkt nesklamal. Na blogu je vždy všetko, čo ma zaujme, takže určite aj v budúcnosti akonáhle budem mať niečo top, tak zverejním. :)

      Odstrániť
  5. ďakujem za super typ :) ja som tiež doteraz používala rexonu, pre mňa najnajlepšia ale pozriem sa určite aj po tomto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja odkedy som ho dostala na vianoce tak iny uz nepouzivam!vydrzi a naozaj zabera co by som neprepokladala spociatku..mam ten zeleny ale urcite vyskusam aj tento ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!