Moje naj v lete...

By Zuzulienka - 23.7.14

Leto, či zima, vždy sa nájde niečo, čo je pre nás v aktuálnom období naj. Vždy nejaký kúsok oblečenia nosíme najradšej, nejaké jedlo jeme stále, či nejakú pesničku počúvame každý deň. Tak je to aj u mňa. Leto sa nám blíži k polovicu a ja už viem, čo najradšej nosím, počúvam, jem, pijem, či robím....


Najobľúbenejšie šaty - lososové z Bonprixu. Mám ich už asi 2 roky a veľmi rada ich nosím. Lososová farba u mňa cez leto celkom boduje.



Najobľúbenejšie topánky - jednoduché sandálky z Deichmannu. Taktiež ich vlastním 2 roky, nosím ich naozaj asi najčastejšie zo všetkých svojich letných topánok a sandálok a stále držia. To je len dôkaz toho, že nielen drahé veci dlho vydržia.


Najobľúbenejšia kabelka - je táto vybíjaná listovka. Samozrejme, že ju nenosím do práce, ale iba vo voľnom čase na nákup, na večer von, či na prechádzku.


Najobľúbenejšia bižutéria - sú u mňa klasické kruhové náušnice a potom tieto v zlatej farbe s tigrím vzorom z Gate. Mám ich tak rada, že toto sú už druhé kúpené, prvé sa totiž po čase vyšúchali a vynosili.


Najobľúbeneší lak na nechty - aktuálne zisťujem, že táto neónka od Dermacolu je úžasná. Tá farba sa mi tak strašne páči, že asi bude mojim najnosenejším toto leto. Čoskoro bude aj recenzia na blogu.


Najobľúbeneší parfém - či je leto, alebo zima, parfémy podľa toho nedelím. A spoločnosť mi stále robí a stále ma neomrzel Lanvin Marry me.


Najobľúbenejší nápoj - áno je to mochitko. Výborné, chladené, sladké, osviežujúce. Milujem ho!


Najobľúbenejšie jedlo - jednoznačne čerstvé paradajky a papriky priamo zo záhrady - do šalátov, k pečivu, k hlavnému jedlu. Mňam! Tá chuť sa nevyrovná tým z obchodu!


Najobľúbenejšia činnosť - vylihovanie a ničnerobenie na slniečku pri vode.


Najobľúbenejšia pesnička - aktuálne stále počúvam Nicole Scherzinger- Your Love. Vdaka za tip blogerke Mii.


A čo je toto leto naj pre vás?
Majte krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Na poslednej fotke si krásna :)

    https://werushberry.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na poslednej fotke Ti to veľmi pristane.....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super príspevok ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty šatky na první fotce vypadají krásně. Musí být velice pohodlné! S tím Mojitem to máme stejně!! Milujuuu ho a léto si bez něho nedokážu představit. No a ta písnička? Nicole je bohyně a song se jí neuvěřitelně povedl :)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ak by ste chceli kupovať na Bonprix, odporúčam vám využiť zľavy a nekupovať za plnú cenu. Zľavové kupóny do Bonprix sú napr tu http://www.kuponzlavovy.com/obchody/bonprix-sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvělé fotky! :) Úplně jsi mi připomněla, že mojito jsem tohle léto ještě neměla! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!