Zamilovaná do crop-topov

By Zuzulienka - 12.7.14

Crop-topy sú aktuálne veľmi in. Nosia sa už nejaký ten čas, avšak tento rok sa s nimi roztrhlo vrece. Už niekoľko mesiacov som ich videla v takmer každom obchode v rôznych strihoch a farbách a na internete tíško obdivovala najrôznejšie outfity s nimi - hlavne v kombinácii s midi sukňami, ktoré na niektorých luxusných postavičkách vyniknú naprosto úžasne. Tak sa mi zapáčili, že som si najprv nesmelo kúpila jeden, neskôr ďalšie a teraz pred pár dňami som dokúpila posledné. Celkovo ich mám 6 a myslím, že už by stačilo.


Prvý som ulovila v H&M, bolo to ešte niekedy na začiatku jari, išla som náhodne okolo a pozerám plný pult crop-topov. Nechcela som nič kupovať, ale aj tak som si ich pár iba zobrala do kabínky, že vyskúšam. No naprázdno som neodišla a tento jeden som si musela zobrať.


Ďalšie tri som kúpila cez Boohoo.com - bol to môj prvý nákup cez túto stránku. V Boohoo ich majú na výber nespočetne a páčilo sa mi ich tam veľa. Chcela som však tentokrát niečo univerzálnejšie, čo sa hodí ku všetkému, tak som zvolila čiernu farbu s dlhými aj krátkymi rukávmi a jeden biely s čipkou.



A posledné dva som objavila v New Yorkeri vo výpredaji.


Všetky crop-topy sú veľmi pohodlné, z príjemného elastického materiálu.

Crop-topy sa dajú nosiť na veľa spôsobov: so sukňou, s nohavicami, riflami, či šortkami, jednoducho tak ako sa vám páči. Ja mám s mojimi už vymyslených niekoľko outfitov, takže cez leto ich na blogu určite uvidíte.

A na ukážku aspoň jeden:



Ako sa vám páčia crop-topy? Vlastníte nejaký, nosíte ich?
Veselú sobotu!

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Tiez sa mi pacia v kombinacii s uzkou midi suknou s vysokym pasom. Vlastnim jeden podobny komplet este neviem z akej doby a mam ho z maminkinej skrine :) poziciavala som si ho na jednu oslavu a uz som ho nechcela vratit :) V inom prevedeni sa mi velmi crop top nepaci, ale mozno najdem niejaky outfit v ktorom sa mi bude pacit a zmenim nan nazor v podstate ako na vsetky modne trendy, :) ktore sa mi z pociatku nepacia.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsou pěkné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten sivý croptop vyzera užasne :)

    Werushberry.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně se tyhle krátké topy nelíbí vůbec. Tobě sice sluší, protože máš krásnou postavu, na které vypadá všechno dobře :-), ale kdybych měla hodnotit jen ten kousek oblečení, tak za mě určitě ne.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten biely s čipkou je nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mě se to vůbec nelíbí. Nesnášim, když mi leze břicho a záda a to ani v létě, trička chci mít přes boky a to i přes to, že jsem štíhlá a nikde mi nic nepřetejká. Mě to to zkrátka nelíbí.
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mne sa to nepáči, aj keď je v lete sto stupňov, vadí mi odhalené brucho a kríže, stále mám pocit že na mňa ťahá :D je to ani ani, ani oblečená, ani vyzlečená. a opticky ma to skracuje, myslím že to skracuje každého. na fotenie sa to ešte ako tak hodí.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všimla jsem si, že je jich všude plno, ale mně přijdou dobré spíš na sport. Ale na takové krásné postavičce jako máš ty vypadají skvěle určitě i při jiné příležitosti :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!