Dermacol neónky

By Zuzulienka - 26.8.14

Neónové farby sú už nejaký ten čas na módnej scéne. A kedy inokedy by sme si ich mohli lepšie vychutnať, ak nie v lete? Leto je ideálnym obdobím na nosenie farieb nielen na oblečení, ale aj na nechtoch. A neónové nechty už dávno nie sú len výsadou pubertiačok.
Dermacol preto prišiel so svojou radou neóniek - Neon Rainbow Nail Polish. Ja som mala možnosť vyskúšať tieto tri odtiene:


Laky môžete dostať až v 10 odtieňoch. Všetky sú krásne žiarivé a neónové. V porovnaní s bežnými lakmi na nechty sú tieto o niečo menšie a obsahom majú len 5mm. Mne osobne sa veľmi páči to miniatúrne balenie a výstižné pomenovanie každého odtieňa: ružový - Barbie, zelený - Poison, oranžový - Orange.




Trošku ma zaskočilo, keď som si na obale lakov prečítala, že sú určené na umelé nechty. Nebrala som to však nijako tragicky a pustila som sa do lakovania. Okrem toho Dermacol nevidí problém nanášať ich aj na prírodné nechty, avšak s použitím podkladového laku.


Lakovanie ide jedna radosť. Každý lak má maličký štetček (zdá sa mi, že až príliš maličký), no napriek tomu sa nechty ním dajú bez väčších problémov nalakovať. Lak naozaj veľmi rýchlo schne, kým nalakujete druhú ruku, tá prvá je už úplne suchá, čo znamená, že môžete hneď nanášať druhú vrstvu, ktorá je naozaj potrebná. Prvá vrstva totiž veľmi nekryje. Preto je naozaj potrebné naniesť dve vrstvy. Po dvoch vrstvách lak uschne tiež v rozumnom čase.

Ako prvý som skúšala ružový Barbie s drobnými modrými bodkami. Asi vám je jasné, že tie bodky ho robia ťažko odlakovateľným, tak ako to býva pri väčšine lakov s trblietkami, či inými vzormi.



Druhý v poradí som vyskúšala Orange. Musím povedať, že ten sa hneď stál mojím favoritom. Šťavnatá oranžová farba sa na nechtoch naozaj krásne vyníma. Zo všetkých troch aj najlepšie kryje.



No a posledným bol Poison. Tento jedovatý lak bol najproblémovší. Ani dve vrstvy neposkytli dokonalé krytie. No napriek tomu na nechtoch vyzerá krásne žiarivo.



Laky sa mi páčia, sú naozaj žiarivé, veľké plus im dávam za to, že rýchlo schnú. Nevýhodou možno môže byť malé balenie, všimla som si, že oranžový, ktorý som doteraz používala najčastejšie, je už o dosť prázdny.


Odlakovanie samotných lakov ide o niečo ťažšie ako pri bežných lakoch, ale s expresným odlakovačom od Dermacolu to zvládnete naozaj jedna radosť. Tento odlakovač si naozaj nemôžem vynachváliť, je jeden z najlepších, aké som kedy mala. Je silný a nechty dokonale odlakuje. Pritom neobsahuje žiadny acetón a navyše nechty vyživuje. Jeho jedinou nevýhodou je, že má naozaj silný odlakovací zápach. Avšak aj to sa dá prežiť.

Tak ako sa vám páčia neónky od Dermacolu? Skúšali ste ich?
Majte krásny zvyšok dňa:)

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Ja si nemôžem pomôcť, ale neónovým lakom akosi stále neviem prísť na chuť. Vlastne nie iba lakom, ale všetkému neónovému - tričká, nohaviciam, botaskám, proste čokoľvek neónové sa mi protiví.. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já osobně mám radši pastelové barvy laků na nehty, ale tak je pravda, že k opálené pleti a létu to tak nějak patří ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se nejvíc líbí ten růžový :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné laky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten zelený si musím koupit, obdivuji ho totiž na spoustě blogách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Neonky se mi líbí, ale jen na léto, k přicházejícímu podzimu mi víc sedí jiné barvy, tlumenější v odstínech fialové, vínové, taupe apod.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Taky mám ráda ten oranžový! :) Sama se tomu divím, normálně oranžovou nemusím, ale tahle je nádherná.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nejvíc mě štve, jak je mají vystavené v DMku hned u pokladny a člověk musí odolávat... a odolávat.. :D

    Hezký večer,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Neon Poison mám aj ja a musím súhlasiť, že ho používam len s podkladovým lakom :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mne sa moc lubi ten ruzovy s tymi gulickami :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!