Hollywoodska hviezda s Avonom

By Zuzulienka - 27.11.14

Cítiť sa ako filmová hviezda na červenom koberci v Hollywoode je také jednoduché. Avon sa totiž tentokrát nechal inšpirovať samotným Hollywoodom a vytvoril krásnu kolekciu s názvom Hollywood, s ktorou budete mať pocit jedinečnosti. Nezameníte si ju so žiadnou inou kolekciou, pretože jej obaly sú neprehliadnuteľné. Veľký nápis Hollywood v pozadí s postavou ženy v žiarivých červených šatách. Jednoducho, ako hollywoodska hviezda. Táto nová kolekcia obsahuje 4 produkty, ktoré vám vytvoria dokonalý vzhľad. 


Dlhotrvácny lak na nechty Hollywood so spevňujúcim účinkom
Laky s prívlastkom nailwear pro+ sa v Avone udomácnili. Tie z kolekcie Hollywood patria tiež do tohto radu a každý z nich:
- poskytuje plnšie krytie na dlhšiu dobu
- chráni nechty
- dodáva im lesk


Laky mi docestovali v dvoch odtieňoch: čokoládový - DRIVE IN a telový VIXEN. Majú klasické fľaštičky s obsahom 10 ml, na ktoré sme v Avone zvyknuté. Laky sú naozaj zaujímavé, na nechtoch sa krásne lesknú a ich výdrž je u mňa približne 2 dni v dobrom stave (podotýkam, že bežný lak mi vydrží ledva 1 deň, pretože stále niečo robím). Čokoládový odtieň stačí naniesť v jednej vrstve, telový treba na dokonalé prekrytie v dvoch. Lak našťastie rýchlo schne a teda kým nanesiete prvú vrstvu na obe ruky, tá na prvej vám vyschne a môžete hneď nanášať druhú.





Pery nesmú na červenom koberci zostať nevýrazné. Preto kolekcia Hollywood obsahuje až tri sýte odtiene rúžov: Show Business, Starlet Glamour a Hollywood Siren. Každý rúž má naozaj sýtu farbu a dobrú výdrž. Odstrániť ho z pier násilím je naozaj fuška.
„Pokročilé zloženie vyživuje a zjemňuje pery vďaka oleju z arktických bobúľ, bohatému na vitamín E a Omega-3. Olej z arktických bobúľ je známy vďaka svojim silným antioxidačným účinkom, bojuje proti voľným radikálom a redukuje príznaky starnutia buniek. Bambucké maslo pomáha okamžite zjemniť a hydratovať pery. Zloženie obsahuje pigmenty, ktoré sa obnovujú a predlžujú tak trvácnosť farby. Jednoducho sa nanáša a chráni pred slnečným žiarením.“






Na prvý pohľad úplne obyčajná čierna ceruzka. Až taká obyčajná však nie je. Naopak, má jedinečný tvar a poskytuje dokonalé zvýraznenie očí. Nemá klasický tvar , ako ste u vysúvacích ceruziek zvyknutí,  ale hranatý, prispôsobený tak, aby sa vám čo najľahšie podarilo vytvoriť linku. Ceruzka sa nanáša trochu ťažšie, pretože je tuhšia a teda vytvoriť výraznú linku mi trvalo dlhšie ako s inou ceruzkou. Chce to však iba prax, pretože druhý a ďalší krát mi to už išlo s ceruzkou hravo a jednoducho. Linka sa navyše vôbec nerozmazáva a vydrží celý deň. Môžete ju urobiť tenučkú alebo hrubú, podľa toho, či chcete iba jemné alebo výraznejšie líčenie.






No a k celkovej dokonalosti tváre potrebujete niečo, čo vás rozžiari.  A to niečo je púder. Púder je jemnej telovej farby s drobnými trblietkami. Obsahuje aj zrkadielko a čo je trošku na škodu je, že neobsahuje štetec. Púder však krásne prežiari vašu tvár, dodá jej svieži vzhľad a zanechá ju rozjasnenú celý deň. 





So všetkými týmito produktami si môžete vytvoriť naozaj dokonalé líčenie. Mne osobne chýba už len riasenka v tejto kolekcii :)


Kolekciu Avon Hollywood nájdete v katalógoch Avon a na stránke www.avon.sk


  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Tahle sada se jim fakt povedla, dokonalé obaly, krásné odstíny. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Táto kolekcia je naozaj skvelá, hlavne rúže sa mi veľmi páčia. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Me hlavne zaujaly rtenky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím říct, že z této kolekce mě nijak nic nezaujalo, ale je pravda, že obecně od Avonu mám pár moc dobrých věcí ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Produkty vypadaji skvele, moc se mi libi ten cokoladovy lak :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!