Najobľúbenejšie kúsky z môjho šatníka

By Zuzulienka - 24.11.14

Aj keď máme väčšinou šatníky preplnené do prasknutia a mohli by sme každý deň v mesiaci chodiť úplne inak oblečené, aj tak sa medzi všetkými tými kúskami nájde zopár takých, ktoré nosíme, alebo by sme najradšej nosili stále. Tak je to aj u mňa. Napriek tomu, že sa snažím každý deň obliekať inak (a myslím, že sa mi to darí), mám v šatníku niekoľko obľúbených kúskov, ktoré vyťahujem vždy, keď sa chcem cítiť dobre.


Začnem lodičkami. Nech sa deje, čo sa deje, tieto sú proste moje naj. Nosila by som ich, a vlastne aj ich nosím takmer stále. Sú z Deichmannu a mám ich už vyše 2 roky. Stále držia pokope, akurát raz som musela meniť opätky. Sú naozaj pohodlné a milujem ich.

Baleríny - tieto som kúpila asi pred pol rokom a keby môžem nosím ich stále. Sú však leopardie a nehodia sa ku všetkému. Sú z topankovo.sk


Šaty - moja závislosť a najlepšie v takomto strihu, akp majú tieto. Kúpené cca pred dvomi rokmi v New Yorkeri a stali sa mojimi naj. Keďže sú však skôr z teplejšieho materiálu, nosím ich výhradne na jeseň a v zime. Sú veľmi pohodlné a na tele príjemné.


Šál - opäť niečo leopardie - na doplnkoch totiž tento vzor naozaj môžem. Tento som kúpila v Orsay a dokáže oživiť akýkoľvek fádny outfit.


Legíny a rifle v jednom - lepšie legíny som snáď nikdy nemala. Na prvý pohľad vyzerajú ako rifle, sú z rifloviny, ale sú elastické, prispôsobivé a perfektne sedia na mojich dlhých nohách, čo sa mi pri leínach málokedy stane. Navyše sa v nich cítim naozaj dobre. Nájdete ich na www.nejleginy.cz


Kabelka - mám ju už tiež dlhšie a už pomaly dožíva. No keď sa dá, vždy ju ešte vytiahnem, zvonka nie je nijak poškodená, iba zvnútra už trošku natrhnutá. Veľkostne nie je ani malá, ani príliš veľká, vojde sa do nej bežná výbava a je ľahučká. Kúpená v H&M.


Sukňa - kúpená v Oodji toto leto a je naozaj úžasná. Sukne áčkového strihu som si v poslednej dobe zamilovala. Aktuálne sju síce neoblečiem, ale teším sa na leto, kedy si ju znovu vychutnám.


Tak a to je všetko. Samozrejme, že obľúbených kúskov je viac, no ja som vám predstavila len tie moje naozaj naj, ktoré keby na ne znovu natrafím, si ich určite kúpim.

Máte tiež nejaké svoje obľúbené kúsky, ktoré by ste najradšej nosili stále?


  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Ta bílá sukýnka je perfektní :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. má úplne skvelý strih. Jaj už sa teším na leto :)

      Odstrániť
  2. Mně se nejvíce líbí ty šaty, skvěle se k tobě hodí :)

    fashion-lists.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vôbec niesom na zvieracie printy, ale niekto to vie fakt nosiť. A určite aj Ty. :) Mne sa najviac páčia tie legíny, určite robia super postavu. ;)

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som niekedy zvieraciu potlač nemusela, ale časom sa mi zapáčila. Legíny sú fakt super, milujem ich.

      Odstrániť
  4. Sukne a boty jsou fajnove.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásné kousky! líbí se mi hlavně šatičky, které na Tobě vypadají úchvatně :)) a sukýnka z Oodji je také dokonalá <3

    jinak.. u mě na blogu probíhá giveaway o kabátek Oasap dle vlastního výběru, tak budu moc ráda, když se zapojíš :)) http://fashionladyan.blogspot.cz/2014/11/kabatkova-giveaway-s-oasap.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Najviac sa mi páči šálik, keby taký vidím, neváham...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekné veci, kabelku mám rovnakú, len v hnedom odtieni a je moja najobľúbenejšia! :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že táto kabelka je dosť populárna, videla som ju u viacerých blogeriek :)

      Odstrániť
  8. Páči sa mi kabelka, ktorú mám tiež a sukňa :) Ale tie riflo-legíny absolútne nie :o

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super kousky, ty saty se mi moc libi :) A zavidim dlouhe nohy :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!