Stále so sebou...

By Zuzulienka - 29.11.14

My ženy väčšinou stále nosíme so sebou nejakú kabelku, do ktorej napcháme všetky potrebné drobnosti, ktoré by sa nám počas dňa mohli zísť. Avšak, vždy je zopár takých, ktoré musíme mať naozaj vždy, a bez ktorých by sme sa cítili nepríjemne a nesvoje.
Ja kamkoľvek idem, všade musím mať so sebou týchto pár potrebností aj drobností, bez ktorých to inak nejde. 


1. Kľúče - prvá a jediná vec, na ktorú nesmiem nikdy zabudnúť, keď odchádzam z bytu. Ako by som sa totiž dostala naspäť bez nich, tak to netuším.

2. Peňaženka - mám v nej nielen peniaze, ale aj všetky doklady a či chcem ísť niekde autom, alebo pešo, je naozaj nutná.


3.  Mobil - dnes je už nenahraditeľným doplnkom. Používam ho veľmi často, nielen na telefonovanie a písanie správ, ale aj na kontrolu mailov, zisťovanie informácii na internete, ako navigáciu, či hodiny. Zabudnúť si ho doma ráno pred odchodom z práce, by nebol najlepší nápad, aj keď určite by som to bez neho prežila :)

4. Papierové vreckovky - častokrát sa mi v minulosti stávalo, že som na ne proste zabudla. Teraz sa mi to stať nemôže. Sú naozaj nenahraditeľnou pomôckou pri všakovakých úkonoch a zídu sa vám v rôznych situáciách.

5. Balzam na pery - používam ho niekoľkokrát denne a nemať ho po ruke, keď si zmyslím, je pre mňa naozaj nepríjemné


6. Krém na ruky - podobne ako balzam, ruky krémujem po každom umytí, naozaj ich mám suché a pri predstave, že idem večer do baru, tam na wcko, kde si umyjem ruky a nemám krém - hrôza. Pokiaľ netrpíte suchými rukami, nepochopíte.

7. Žuvačky - toto nie je až taká nutná položka, ale v 80% ich nosím stále so sebou. Pre svieži dych, po ťažkom jedle... atď.

Čo nosíte stále so sebou vy? Čo by vám počas dňa určite chýbalo?

  • Share:

You Might Also Like

19 komentárov

  1. No, s tými kľúčami by som si to mohla vsugerovať aj ja, pretože vždy keď idem v piatok z internátu, si tam zabudnem kľúče :( Tak isto aj s vreckovkami, hehe :D
    Balzám alebo rúž si väčšinou tiež nosím v mojej kabelke, mám ten Cherry Baby lips, ale moc mi vadí, že vysušuje pery...:( Neviem teda ako to je s tým modrým.
    Ruky zatiaľ ešte suché nemám, tak krém nenosím.
    V mojej kabelke mávam poväčšine sluchátka, peňaženku, telefón, pero, diár, a ak som v škole tak aj zošity.:-)
    pekný príspevok ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U mňa sa obsah kabelky dosť mení v závislosti od toho kam a na ako dlho idem. Vždy ale musím mať so sebou kľúče, peňaženku a vreckovky.. To sú také moje must-haves. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. U mňa je samozrejmosť peňaženka, mobil, slúchatká, kľúče, vreckovky, antibakteriálny gél a balzam na pery. :) A k tomu vymazanému komentu- dala som tam zlý link. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak jsme na tom dost podobně, akorát já většinou s sebou tahám menší kosmetickou taštičku, protože jsem pryč opravdu celý den :)

    Radu - Konad Nail Care giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež napr do práce so sebou ťaham kozmetickú taštičku a ešte aj iné veci, no viem, že by som prežila aj bez nej. Pretože väčšinou fakt použijem za celý deň iba ten balzam a krém na ruky.

      Odstrániť
  6. Nosím to samé, co Ty, jsou to v podstatě základy, plus se ještě neobjedu bez doplňků do kosmetické taštičky - zrcátko, parfém nebo tělový sprej, pudr, rtěnka nebo lesk na rty, cestovní štětec a antibakteriální gel na ruce. Plus ještě diář a propiska.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa napr. bez parfému zaobídem. Dosť často ho dokonca nosím so sebou, no až večer postrehnem, že som ho vôbec nepoužila. A tak je to aj s ostatnou kozmetikou. Proste sa nalíčim ráno a hotovo. A diár tiež nosím, ale nie vždy.

      Odstrániť
  7. Moje must have je penazenka, balzam na pery, vreckovky, sluchatka, mobil, puder na tvar a dettol :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. myslim, že to dosť podobe veci nosim aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jsem na tom vice mene stejne. A nekdy misto balzamu se najde rtenka.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mam to stejne, akorat krem nenosim uplne vzdy, spise antibakterialni gel :) A zrovna tyhle zvykacky na fotce jsou jedny z mych nej!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Mám to stejně :) akorát místo krému antibakteriální gel a pudr :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krém s sebou nosím v minipidi balení a ještě nutností je diář ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. u mňa je to dosť podobne akurát ja nenosím krém na ruky (nepotrebujem ho)

    pozývam ťa na moju giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2014/11/vianocna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Klasická výbava bez které není možné vyjít z domu :-). Já ještě povětšinou nosívám náhradní silonky, mám je věčně zatržené :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Nosím to samé, ať jdu kamkoliv.
    Do práce a na denní nošení, kdy nosím větší kabelku, nosím ještě deodorant, diář a pouzdro s různými věrnostními kartami.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mne tam chýbajú klasické textilné vreckovky,už máte vek na to, aby ste ich nosili a používali. Okrem toho nosím púzdro s dokladmi, po krádeži peňaženky som nemusela vybavovať nové.A puzdro s písacími potrebami-používam zásadne kvalitné plniace pero, ale mám poruke aj prepisovačku a pentelku, všetko v koženom púzdre.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. hehe, zaujal ma posledný komentár o tých vreckovkách a že máš vek na ich nosenie...:D podľa jakého pravidla je to nutné, milujem takéto komentáre:D
    ja tiež nosím pero, ale napr. teraz mám také z komunálnych volieb, pre istotu, keby som ho stratila :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!