Dokonale dlhé riasy s riasenkou Avon

By Zuzulienka - 17.3.15

Riasenka je skvelý vynález. Aj tie najnevýraznejšie riasy dokáže zvýrazniť a vyčariť okúzľujúci pohľad. Treba si však vedieť vybrať tú správnu. Od riasenky totiž môžete očakávať všetko alebo len jedno. Zhustenie, vytočenie, predĺženie??? Čo je vaším želaním? Mojím bolo odjakživa predĺženie. Vždy som chcela krásne dlhé riasy viac ako husté, či vytočené riasy. Dôkazom toho je aj to, že prvá riasenka, ktorú som si kedy kúpila bola predlžujúca. A teraz mám v ruke opäť jednu takú.


Avon Super Extended Winged out - predlžujúca riasenka, ktorá sľubuje krásne oddelené a predĺžené riasy. Riasenka na prvý pohľad pôsobí elegantne a luxusne. Čierny obal so strieborným vrchnákom v sebe ukrýva očarujúcu čiernu maskaru, ktorú hravo nanesiete pomocou kefky. Kefka je umelá - presne také mám rada - a striedajú sa v nej dlhé a krátke štetinky pre vytvarovanie rias. Pracuje sa s ňou dobre,


Vaše riasy zahalí do čiernočiernej a dodá očiam intenzívny pohľad. Bežne som zvyknutá nanášať dve vrstvy riasenky, no pri tejto mám pocit, že úplne stačí jedna. Riasy nadvihne, naozaj krásne predĺži a oddelí. Druhou vrstvou sa riasy už začínajú trošku zlepovať, ale z diaľky je potom pohľad intenzínejší. Na očiach vydrží celý deň bez akéhokoľvek opadávania, rozmazávania sa, alebo otlačkov na viečkach.




A tu ju môžete vidieť v akcii. Vľavo na fotkách prvá vrstva, vpravo s druhou vrstvou.



Záverom môžem povedať, že som s riasenkou spokojná. Momentálne je mojou najpoužívanejšou a ak máte radi dlhé riasy, odporúčam ju aj vám.

Skúšali ste Avon Super Extended Winged out?

Majte skvelý deň!

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Mám ji objednanou, jsem na ni zvědavá:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja očakavám od riasenky zhustenie a predľženie a po tejto sa popozerám:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle jsem zatím nezkoušela, ale od Avonu mám řasenku Dare a ta je skvělá :)

    www.lettetomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypada zajimave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!