Outfit: Fur vest & pregnant leggins

By Zuzulienka - 2.3.15

Krásne pondelkové ráno!
Zdá sa mi, že už pomaly začína prichádzať očakávaná jar. Včera ráno, keď som otvorila okno, vtáčiky veselo spievali a spoza mrakov sa začalo pomaličky predierať slnko. S manželom sme si povedali, že sa vyberieme na nejaké tie nákupy pre bábätko a ja som zvolila tento outfit.
Skombinovala som v ňom hneď dva najnovšie kúsky, ktoré som doposiaľ na sebe ešte nemala - chlpatú vestičku a tehotenské legíny.


Chlpatá vesta je na módnej scéne už nejaký ten čas, a pred časom som si jednu kúpila aj ja. Doposiaľ sa mi zdalo, že na ňu nebol vhodný čas, chcela som vyčkať na chvíľu, keď už nebudem musieť na ňu navliecť žiadny kabát. A tá chvíľa prišla včera.
Vesta je naozaj príjemná, huňatá, teplá a dostatočne dlhá, teda na presunutie sa z auta do obchodného centra, aj keď nie v úplne jarnom počasí, úplne ideálna.
Tehotenské legíny sú mojím prvým tehotenským oblečením aké mám (dosť načase v 8. mesiaci). Majú vysoký pás, zakryjú celé bruško a sú celkom pohodlné.





A takíto sme už guľatí :)


Vesta: Bershka
Rolák: C&A
Čižmy: Topankovo.sk
Kabelka: Bershka
Náhrdelník: Alliexpress
Okuliare: darček

Želám vám krásny deň!!!

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Ty vypadas bozsky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzeráš super! :) Tehotenstvo Ti veľmi pasuje :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkný a jednoduchý outfit :) Sluší ti to :)

    Monča

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento outfit se mi moc líbí. Nejvíce ta chlupatá vesta.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa mi velmi páči tá vesta, konečne nejaká, ktorá sa mi zapáčila na prvý pohlad a ja som ju musela mať. Naozaj je velmi príjemná.

      Odstrániť
  5. Krásna maminka aká si vysokA?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wow :) ak budem počas tehotenstva vyzerať aspoň z polovice tak dobre ako ty tak to bude víťazstvo :D lebo ja už asi aj teraz tuším, že budem mať chuť zjesť všetko navôkol :D veľmi ti to pristane :)

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som mala, hlavne prvé 3, 4 mesiace chuť zjesť všetko. A veru som aj jedla. Záhadou mi bolo, že za ten čas som vobec nepriberala. Ale priberať som začala, až ked ma už tie prvotné chute prešli a začala som jesť normálne. Čudné :-D

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!