Prišiel balík veľký ako svet...

By Zuzulienka - 7.3.15

... tak presne to som si pomyslela, keď ku mne cez týždeň dorazil balíček od Feedo.sk. Balíček mi doručil kuriér a po jeho rozbalení som bola naozaj veľmi  milo prekvapená. Obsahoval totiž krásnu nádielku rôznych hygienických potrieb pre bábätko, ktoré už o pár týždňov očakávame.
Eshopu Feedo.sk, preto patrí moje velké ĎAKUJEM!


Zopárkrát som o Feedu na blogu už písala, no len pre ujasnenie:
Feedo.sk je eshop zameraný na predaj potrieb pre mamičky a ich detičky. Nájdete tu naozaj všetko od plienok, cez detskú výživu, dojčenské potreby, kozmetiku, hračky, kočíky, alebo rôzne iné potrebné veci, či už pre tehuľky, alebo aj netehuľky.
A poďme si lepšie pozrieť, čo všetko balíček obsahoval.

Feedo.sk sa prezentuje formulkou - Ľahší život mamičkám, teda nie je to len obyčajný eshop. Je to akási komunita, ktorá sa snaží, čo najviac uľahčovať život mamičkám.
Toto logo nájdete aj na ich stránke, aj na facebooku, či na obyčajnej krabici, v ktorej vám príde zásielka. Feedo tak dáva o sebe vedieť, čo je v dnešnom svete naozaj dobrá vec. Netreba sa báť prezentovať, inak si vás nikto nevšimne.



Po otvorení balíčka na mňa vykukli takto pekne usporiadané produkty.


Po rozbalení všetkého vznikla z toho pekná kôpka, ktorú ste si mohli všimnúť už na úvodnej fotke.



Najväčším produktom v celej zásielke boli tieto prebaľovacie podložky. Je ich celkovo 5ks, a sú určené na cesty, výlety, či prechádzky, pri ktorých bude treba nečakane bábo prebaliť. Každú možno použiť opakovane, pokiaľ sa neušpiní. Praktická vec.


Vlhčené obrúsky v troch verziách sú podľa mňa neoceniteľnou súčasťou každej detskej výbavy. Zídu sa naozaj vždy a všade, dokonca i tým z vás, ktoré bábätko nemáte. Sú naozaj praktickou výbavou každej kabelky.


Detské mydielka Bupi - jedno s kamilkovým extraktom a druhé s olivovým olejom. Obe vhodné pre jemnú pokožku bábätka. No verím, že ich určite vyskúšam aj sama na sebe, predsa len, keď majú byť vhodné pre bábätko, musia byť dobré aj pre dospelých.


Aj keď zo začiatku plánujem svojho drobca umývať iba čistou vodou, zásoba detskej kozmetiky sa určite zíde o nejaký čas neskôr.  Bupi je značka, ktorá je na trhu už dlho, pamätám si ju ešte ja z detských čias, preto verím, že je kvalitná a dobrá.


Prebaľovanie a spotreba plienok je súčasťou života novorodenca. Ale čo s použitými plienkami? Buď si kúpite na ne špeciálny kôš, alebo to môžete skúsiť s týmito sáčkami na plienky. Som na ne zvedavá.


Vec, ktorá neodmysliteľne patrí k bábätku je detský olej. Tento vonia úplne bábätkovsky. A značka Hipp je bez akýchkoľvek farbív, konzervantov a zbytočných látok, ktoré by len mohli podráždiť detskú pokožku


Ďalšou užitočnou vecičkou je tento krémik Rybilka vhodný na zaparenú detskú pokožku.


No a v neposlednom rade nejaké tie cumlíky značky Avent. Som zvedavá, či ten náš drobec bude cumlíkový, alebo ich bude neznášať :)


Takže ešte raz dakujem Feedo. Pokiaľ ste mamička alebo budúca mamička, určite skúste navštíviť www.feedo.sk. Verím, že si tam nájdete aj niečo pre seba.

Povedzte, čo prekvapujúce dorazilo v poslednej dobe k vám?
Krásnu sobotu!

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Tie Hipp veci, naozaj voňajú bábätkovsky:)Tak prajem Vám aby ste boli obaja zdraví:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekná pozornosť pre budúcu mamičku, niečo takéto nemôže nepotešiť:) Ja si občas kupujem výrobky určené deťom pre seba a konkrétne od Bupi som mala to telové mlieko, používala som ho na nohy, ktoré mám po oholení vždy veľmi suché, a vyhovovalo mi:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak, verim, že to bupi telové mlieko môže byť super aj pre dospeláka. A taktiež aj iná bábätkovská kozmetika

      Odstrániť
  3. Juuuj, to je zlaté :) ja obľubujem tiež bupi, hlavne mydielka a telové mlieko, krásne to vonia všetko :) a občas používam detský šampón johnsons, no mala som aj bupi, spokojnosť :) šetrné voči pokožke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vypadá to moc hezky, ty sáčky na pleny vidím poprvé :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechny ty věci jsou fajn, určitě se budou hodit :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak to je super, určite pekne využijete :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!