Krásna pleť s Medik8

By Zuzulienka - 25.6.15

Dnes by som vám rada predstavila jednu zaujímavú značku kozmetiky - kozmetiku Medik8. Filozofia tejto kozmetickej značky spočíva v tom, že vyrába špecifickú kozmetiku pomocou biotechnológie, čo znamená, že každý produkt obsahuje aktívne látky, ktoré pleť rozpozná a dokáže ich využiť pri náprave rôznych kožných problémov. Preto s Medik8 môžete hravo vyriešiť všetky problémy: starnutie pleti, pigmentáciu, začervenanie, suchú pleť, akné...


Ku mne sa vďaka distribútorovi tejto kozmetiky Medaprex SK s.r.o. dostali dva výrobky: z rady proti starnutiu pleti - Hydr8 Night, a z rady pre suchú pleť - Ultimate Recovery. A áno trafili sa, suchú pleť mám a už veru aj starnem. Tak sa poďte so mnou na tieto produkty pozrieť.

Ako prvé musím spomenúť dizajn produktov, ktorý sa mi naozaj páči, napriek jednoduchosti. Biela farba s čiernym písmom a zelenými doplnkami evokuje vo mne takú lekárenskú kozmetiku, teda kozmetiku, ktorá býva lepšia, účinnejšia, a teda logicky aj drahšia - no nie predražená.

Medik 8 Ultimate Recovery
Ultimate Recovery je intenzívny hydratačný krém pre suchú a poškodenú pokožku. Poškodenú pleť našťastie zatiaľ nemám, ale suchá ma trápi odjakživa. Máloktorý krém mi vyhovuje, preto som naozaj bola veľmi zvedavá na tento. Krémik s obsahom 30 ml je hustejšej bielo-žltej konzistencie. Je neparfumovaný, na pleti sa ľahko rozotiera, rýchlo vstrebáva a na pokožke zanecháva ochrannú vrstvu. A teraz to najpodstatnejšie: on naozaj hydratuje!!! Naozaj po rozotretí mám pocit hydratovanej a ošetrenej pokožky.



Krém je vhodný na deň aj na noc, no ja ho radšej používam na noc, keďže na deň sa mi zdá až príliš hutný a na pleti zanecháva taký mastnejší film. Môžem však povedať, že odkedy ho používam, tak moja pokožka ožila a je o ňu príjemne postarané.

Páči sa mi navyše, že krém neobsahuje žiadne zbytočné látky, iba tie aktívne: - beta-glukán, hodvábny púder, arniku, perfluorodecalin a je bez parabénov.

Medik8 Hydr8 Night
Ako už názov hovorí, produkt Hydr8 Night je určený na noc. Výrobca hovorí, že je to hydratačný krém pre dlhovekosť buniek s resveratrolom. Má ľahučkú  krémovú konzistenciu, je bez parfumácie a mal by hydratovať a dodávať pleti jas v priebehu noci. Je obohatený o resveratrol, čo je účinný antioxidant z červeného vína a práve ten podporuje dlhovekosť buniek. Jeho ďalšie zložky ako sú betaglukán a iné botanické výťažky podporujú vyhladzovanie vrások a ráno by ste sa mali prebudiť so sviežou, hydratovanou a žiarivou pleťou.



Áno, ráno pleť pôsobí sviežo a oddýchnuto, to splnil, no hydratáciu na prvý pocit veľmi z tohoto krému necítim. Po natretí sa naozaj rýchlo vstrebe, no ja cítim na pokožke pnutie a mám pocit, akoby som si ju ničím ani nenatrela. Možno to však bude tým, že moja pleť je až príliš suchá aa citlivá a človeku s inou pleťou by sadol aj hydratačne. Ráno však necítim, že by bola moja pleť vysušená. Práve naopak, vyzerá naozaj sviežo. Takže tá hydratácia tam predsa len je.

Máte skúsenosť s touto kozmetikou?

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Musim rict, ze me tahle znacka zaujala. Protoze tohle by se mi i hodilo na plet.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujímavé produkty;) ja by som potrebovala niečo na akné. Kde sa dajú zohnať tieto produkty?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné produkty, díky za super tipy.
    Zvu tě k soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tato značka vypadá dobře, asi se po ní kouknu. :)

    Life By Peggie

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skúsenosti ešte nemám, ale už dlhšie si brúsim zuby na jedno ich sérum...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!