Svieža aj v horúcich dňoch

By Zuzulienka - 18.6.15

Posledné dni nám dali naozaj zabrať. Cez deň sa teploty vyšplhali naozaj riadne vysoko a pokiaľ ste nemali klimatizáciu, pocítili ste to naplno. Horúce dni sú nápor pre naše telo a nie je nám dvakrát príjemné, ak z nás leje pot.



Každá z nás sa však chce po celý deň cítiť sviežo, voňavo a chce ho prežiť bez zbytočného potu. V lete to však môže byť, a aj je náročnejšie, avšak našťastie existujú rôzni kozmetickí pomocníci, ktorí nám to uľahčujú. Ja by som vám rada predstavila 2 svieže produkty od Bourjois Paris, s ktorými sa budete cítiť čisto, sviežo, voňavo a chránená od potu.




Súčasťou každého dňa je sprcha. V horúcich dňoch dokonca viackrát. Okrem toho, že zmyje z nás nečistoty, tak nás aj osvieži. Každý horúci deň preto môžete začať vlažnou sprchou, ktorú si môžete spríjemniť sprchovou penou Bourjois Deluxe Mousse.


Sprchová pena má klasickú konzistenciu ako akýkoľvek iný sprchový gél, na tele sa vám však v kombinácii s vodou krásne napení. Umývanie s ňou je preto naozaj veľmi príjemné, a zmyselná nepresladená vôňa vanilky to len umocní. Navyše táto sprchovacia pena je ideálna aj na holenie, teda zabijete dve muchy jednou ranou a nohy si môžete oholiť priamo pod sprchou. A ide to s ňou jedna radosť. Pokožku zanechá hladkú, prevoňanú, čistú a sviežu.

Po sprche a pred vykročením do nového pracovného dňa odporúčam v takýchto horúcich dňoch nezabudnúť na antiperspirant a deodorant v jednom. Je to ideálna kombinácia, pretože nielenže zabráni potu, ale aj pachu. Jeden taký antiperspirant má vo svojej ponuke aj Bourjois Invisible 48h, alebo Neviditeľný.


Jedná sa o klasický guľôčkový antiperspirant, ktorý nevytára na oblečení biele ani žlté škvrny. Teda môžete si pokojne obliecť tie nové čierne šaty, použiť Bourjois Invisible a nemusíte sa báť škvŕn. Čo sa týka potenia Bourjois Invisible patrí k tým priemerným antiperspirantom. Síce sľubuje výdrž až 48 hodín, no v týchto horúčavách nepoznám jediný antiperspirant, ktorý to dokáže. Ideálne je zobrať si ho so sebou a aplikovať v prípade potreby aj viackrát denne. Produkt ma však prekvapil príjemnou luxusnou a zároveň sviežou ôňou a keď ho raz na seba nanesiem, tak ho cítim stále.


Máte skúsenosť s týmito kozmetickými vecičkami?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Na ten sprchový gel jsi mně nalákala, občas jsou fajn vychytávky jako sprchový gel se kterým se dá oholit..a navíc mám ráda vůni vanilky:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takovýto podobný tip sprcháče jsem zaznamenala ve Španělsku jmenuje se Moussel. Všude je na něj velká reklama a mělo by to být právě něco podobného jako tento Bourjois. Chtěla bych ho právě vyzkoušet..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určite krásne voňajú a veľmi ma zaujali;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuto znacku jsem vubec jeste nezkoušela :)) Ale ráda bych vyzkoušeli nějaký ten sprcháč třeba i tento :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mala som od tejto značky sprcháč aj micerálku a bola som milo prekvapená.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!