Outfit: Dress

By Zuzulienka - 10.3.16

Keď tak pozerám predošlé outfitové príspevky, zisťujem, že už veľmi dávno sme tu nemali žiadne šaty, ani sukňu. Faktom totiž je, že teraz viac nosím rifle, legíny, a sukne, či šaty vyťahujem len pri nejakých špeciálnych príležitostiach. A jedna taká špeciálna príležitosť sa naskytla aj predvčerom, keď som sa vybrala na tlačovku Dermacol, o ktorej som vám písala už včera.


Pôvodne som uvažovala, že čo si vôbec obliecť, či nestačia len rifle a nejaká blúzka, no nakoniec som sa rozhodla pre tieto šaty, ktoré sú taký zlatý stred. Teda nepôsobia ani príliš elegantne, no ani príliš bežne. A neľutujem. Bola to naozaj skvelá voľba. Celé som to zladila do čiernej, nechcela som nijako experimentovať.







Šaty: H&M
Svetrík: Orsay
Bunda: New Yorker
Kabelka: H&M
Lodičky: Deichmann

Čo prevažuje u vás? Radšej si dáte šaty, alebo rifle?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Nesedia mi na tom tie čierne silonky, dala si tam veľmi veľa čiernej, čím si akokeby nedovolila poriadne vyniknúť šaty, čo je škoda, lebo sú veľmi pekné :) Podľa mňa nato, že si blondýnka, máš dobrú postavu, dovolila by som si experimentovať aj s farbami - viac by si aj vynikla :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozmýšlala som aj nad silonkami inej farby, no nebolo vela času na kombinovanie a vymýšľanie. Tak som stavila na čiernu. Nabuduce to skusim s inou farbou.

      Odstrániť
  2. Celkově outfit je hodně tmavý, ale chápem, nechtěla si experimentovat, tak alespon botky v nějaké barvě by to pozvedly, když je to jaro a Dermacol má růžové logo, předváděli barevné novinky tak proč se bát

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidiš a ružové lodičky mám, a to ma veru ani nenapadlo.

      Odstrániť
  3. mně se to naopak moc líbí, tělové silonky nemám vůbec ráda a černé mi k tomu skvěle sedí :)
    elixir ultime & beige faux fur skirt

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to su vazne spinave topanky ? uplne to udiera do oci .. prepac

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čakala som, ked si niekto ohladom nich rypne. Áno sú špinavé, čo už. Fotky boli fotené už po celom dni, kedy som aj dosť šoferovala a niekedy sa mi stane, že sa mi podari topánky takto si ufulat. A pri foteni som na to zabudla. Sorry... nikto nie je dokonalý.

      Odstrániť
  5. Mě se naopak tento outfit velice líbí :)) Nevadí mi, že je tam až moc černé, černou mám ráda :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem, ja mám tiež čiernu rada tak aj preto je jej toľko :)

      Odstrániť
  6. Furt rovnako fadna... :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. páčia sa mi veľmi tie šaty, no dala by som asi iné topánky členkové alebo čižmičky :) a k blonďatým dlhým vlasom tá čierna nie je až taká zabitá :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!