Pre moju pleť? Niečo prírodné prosím!

By Zuzulienka - 29.3.16

Naša pleť je neuveriteľný mechanizmus. Má množstvo funkcií, chrání nás a preto by sme si ju mali chrániť aj my a starať sa o ňu najlepšie ako vieme. V prvom rade je potrebná hydratácia zvnútra a potom doplnková starostlivosť zvonka. A tá vonkajšia starostlivosť by mala byť čo najjednoduchšia. Teda ideálne niečo prírodné, niečo, čo obsahuje minimum ingrediencií a niečo, čo naša pleť naozaj využije a ocení.



Nemecká kozmetika Dr. Belter pracuje presne na tomto princípe. Tvrdí, že pleť nepotrebuje žiadne zložité zlúčeniny, ale oveľa jednoduchšie vstrebáva a využije prírodné látky. Tak prečo jej ich nedopriať??? Zaslúži si to.
Portfólio výrobkov Dr. Belter je dosť široké, aby ste si vybrali to pravé pre seba. Ponúka niekoľko línií produktov a ja som mala možnosť vyskúšať jeden z ich línie Intensa, ktorá zahŕňa špeciálne produkty ako masky, rôzne ampulky, emulzie alebo séra. Konkrétne Skin Renewal Oleo sérum 10%.

Skin Renewal Oleo sérum je oleogél, alebo inak povedané akoby taký olejový gél, ktorý je obohatený o jojobový a mrkvový olej. Pokožke poskytuje výživu, regeneráciu a obnovuje ju.
Obsahuje aj 10% ovocných kyselín, ktoré mu dodávajú anti-agingové vlastnosti, teda pleť omladzuje a vypína.



Fľaštička oleo gélu má slušných 30ml, teda ako iný bežný krém, či gél určený na tvár. Má však praktickú pumpičku, ktorou ľahko krém aplikujete a zároveň zabránite tomu, aby ste si do neho zaniesli baktérie. Jedným stlačením pumpičky si na prsty aplikujete oleosérum a toto množstvo vám bohato postačí na celú tvár.

Oleogél je priehľadnej žltej farby, čím naozaj prípomína akýsi olej s gélovou konzistenciou. Mne sa táto konzistencia veľmi páči, na pleti je príjemná, a aj keď po nanesení je pleť mastná, nevadí mi to, práveže úplne cítim, ako to tej mojej pokožke prospieva. A práve aj kvôli mastnosti sas odporúča nanášať oleogél večer po odlíčení a vyčistení pleti.

Ráno už po mastnote nie je ani stopy a pleť je hladká vyživená, regenerovaná. Naozaj sa mi zdá, že po niekoľkých týždňoch pravidelného používania tohto produktu moja tvár nie je už tak suchá, napnutá a je regenerovaná. Dokonca som postrehla aj akobyy jemné vypnutie mimických prvých vrások.



Ja môžem túto špecialitku len odporúčať. Momentálne testujem ešte zopár vzoriek a určite vám o nich čoskoro napíšem.
Poznáte alebo skúšali ste Dr. Beltera?

Krásny zvyšok dňa!

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. O tejto značke som ešte nepočula, ale zaujala ma:) určite by sa mi hodil najmä na tú mastnotu pleti(:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nepoznam tesim sa na recenziu pomaly sa snazim prechadzat na prirodne kozmetiku a este by som sa spytala kde sa da zohnat ci len cez internet ?
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!