Vykúpte sa so srdiečkami

By Zuzulienka - 3.3.16

Taký horúci voňavý kúpeľ je dokonalé uvoľnenie po každom náročnom dni. Priznám sa, že ja na kúpanie veľmi nie som, radšej hodím len rýchlu sprchu, vylihovať vo vani sa mi akosi nechce, No keď mi prišli domov tieto srdiečka Balea slúžiace ako prísada do kúpeľa, tak som ich proste musela skúsiť. A nielen ja, ale testovali sme spolu so sestrou.


Rozkošné balenie ponúka v sebe 6 srdiečok (15g) v 3 rôznych vôňach: levanduľa, ruža a limetka. Veľkosťou by ste ich vopchali do štvorca s rozmermi 3x3 cm, takže sú fakt maličké, ale na jeden kúpeľ úplne postačí jedno srdiečko. Teda môžete si dopriať 6 voňavých regeneračných kúpeľov, zakaždým s inou vôňou. Každá vôňa je naozaj intenzívna. Mne sa najviac zapáčila svieža limetka, a dokonca aj levanduľa ma milo prekvapila a to ju veľmi nemusím.




Srdiečka mi konzistenciou a štruktúrou pripomínajú také malé mydielka. Sú sfarbené jemne do žlta a obsahujú aj drobné čiastočky danej voňavej ingrediencie - najviac je ich v levanduli, najmenej v ruži.



Ako ich použiť?
Napustíme si plnú vaňu vody a vložíme do nej jedno srdiečko. Srdiečko nemusíte dávať pod prúd vody, peniť ani bublinkovať vám nebude. Bude sa len pomaličky rozpúšťať a uvoľňovať do vody spolu s drobnými čiastočky danej voňavej ingrediencie (levanduľa, ruža, limetka). Úplne sa rozpustí v priebehu 5 minút. Lepšie povedané, ku koncu vám zostane už len taká maličká mäkká masa, ktorú je dobré rozptýliť rukami, nech sa úplne oddelí.

Účinky
Je dobré si takýto kúpeľ dať po dobu 10 - 20 vo vode o teplote 36 - 38 °C. Vtedy bude mať naozaj regeneračné účnky, pokožku vám vzpruží a osvieži.

Pokožka zostane po kúpeli naozaj voňavá, oddýchnutá a jemne premastená, ale nie mastná. Treba sa iba jemne osušiť uterákom.

A dôležité je po kúpeli aj dobre vyčistiť vaňu, aby ste odstránili zvyšky.

Záverom môžem povedať, že táto prísada do kúpeľa Balea je naozaj príjemná a ak ju už nevyužijete vy, tak môže byť ideálnym darčekom pre niekoho blízkeho, kto má rád kúpanie.

Kúpite výhradne v DM Drogerie.

Radi relaxujete vo vani? Skúšali ste Balea srdiečka?

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. jeej to vyzerá skvelo, by som sa do toho zahryzla :-D určite to vyskúšam...

    http://kristinprettiness.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nooo je to tak trošku na zahryznutie na prvý pohlad :-)

      Odstrániť
  2. Na tyto srdíčka jsem také v DMku koukala, ale nakonec jsem si udělala vlastní šumivky. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vanu miluji ale tyhle srdíčka jsem ještě nezkoušela, pouze viděla v Dmku.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Relax ve vaně mám ráda. Srdíčka z DM jsem ještě neměla. Krásně voní i srdíčka z Manufaktury.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéé, jdu pro ně, jsou fakt krásný :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tyhle si urcite poridim, miluji veci do vany. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Konkrétně tato srdíčka jsem nezkoušela, ale vyrábím si obdobné doma sama, se kterými jsem moc spokojená a navíc ve výsledku to doma vyjde o dost levněji, než většinou tyhle srandy stojí v obchodech (i když u Balea by ta cena nemusela být tak hrozná). :)
    Katarina

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tiež som sa na ne pozerala, vyzerajú úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!