Halóóóóóó, som tu...!

By Zuzulienka - 22.4.16

Krásne ránko!
Hlasím sa po 2 týždňoch neaktivity na blogu, že žijem! Naozaj som sama prekvapená, že som tak dlho neprispela žiadnym článkom, nuž ale čo vám poviem.
Nedeje sa nič zásadné, iba som lenivá a niekedy aj unavená. Dni mi ubiehajú rýchlo, a keď si konečne večer sadnem, aby som napísala nejaký článok, tak väčšinou skončím iba pri tom, že si poprezerám obľúbené stránky, blogy, niekde niečo okomentujem, či polajkujem, a ani sa nenazdám, čas prejde, mne začnú klipkať oči, a tak idem spať.
A to si každý deň hovorím, že zajtra už určite nejaký článok napíšem, pretože ich mám pripravených naozaj veľa.


Nuž, ale taký je život. Hlavne, ak ste mama. Blog je moja voľnočasová aktivita a záľuba, a bolo by asi hlúpe písať články nasilu len preto, aby som niečo pridala. Asi by aj tak vyzerali... Preto som tomu nechala voľný priebeh a snáď už táto lenivosť u mňa skončila a dočkáte sa pravidelnosti v článkoch. Začíname od zajtra - veľmi príjemným článkom, a to o našom prvom roku s našim drobčekom.

Želám vám krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Jejej Zuzka, to jsem ráda, že ses ozvala :D tvé články mi chyběly a říkala jsem si jakpak jste oslavili malého narozeninky. Tak se těšíš až napíšeš článek :) Chápu, času je málo a když je tak na něco přednějšího...věnovat se dítěti na 100% a užívat si venku sluníčka je na prvním místě a tak to mám i já. Večer vykoupem, pouklízím a člověk má tak hodinku na sebe než je unavený natolik, že jde spát.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne si to vvystihla. Teraz sa hlavne venujem jemu, trávime čas vonku, ked je pekné počasie, treba aj navariť, niečo v domácnosti urobiť, beháme kade tade a večer, ked zaspi sa človeku už nič nechce.

      Odstrániť
  2. Mimochodem, přeju Ti vše nej nej dodatečně k narozeninám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. v klidu, někdy na to prostě není nálada :)
    furla stacy

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!