Opojená rituálom...

By Zuzulienka - 25.4.16

Aroma Ritual - tak presne ten rituál mám na mysli. Jedná sa o radu výrobkov od Dermacol, ktorú určite pozná a vyskúšala aspoň jeden produkt každá z vás. Mne sa tieto produkty zapáčili od začiatku, sú príznačné naozaj krásnymi vôňami a farebnými obalmi. Určite ich neprehliadnete v žiadnej drogérii a stále pribúdajú ďalšie a ďalšie vône a produkty. Dnes by som vám rada predstavila rovno 4 produkty: sprchový gél, peeling, telové mlieko a telový krém. No proste v tejto rade nájdete naozaj produkty pre starostlivosť o celé telo


Najskôr sa vysprchovať, potom vypílingovať a nakoniec naniesť telové mlieko alebo krém. To ktorú vôňu si zvolíte je už len na vás: hruška, káva alebo melón? Či úplne iná z radu Dermacol Aroma Ritual?


Sprchový gél Pear Williams - sprchový gél obsahuje extrakt z hrušky Williams. Má jemnú gélovú konzistenciu, pokožku čistí a rozmaznáva a zanecháva ju hebkú a voňavú. Osobne ma táto vôňa až tak neuchvátila, ale určite nie je na zahodenie. Zaujímavé je, že tento produkt je unisex, teda vhodný aj pre vaše polovičky.



Telový peeling Irish Coffee - peelingy z tejto rady milujem. Sú fakt dokonalé a účinné. Aj tento s vôňou írskej kávy... Má takú cukrovú konzistenciu s hrubými zrniečkami, ktoré pokožku dokonale zbavia odumretých buniek a zanechajú ju hladkú a prekrvenú. Práve kofeín, ktorý je obsiahnutý v tomto produkte podporuje mikrocirkuláciu krvi v pokožke a dodáva energiu. Pokožka je po použití hladká celý týždeň, takže peeling naozaj nie je potrebné používať častejšie.



Telové mlieko Irish Coffee - po takom výdatnom peelingu je dobré telo ešte vyživiť a namazať telovým mliekom s rovnakou vôňou. Toto mliečko je jemnej konzistencie, vôňa je neskutočná (hlavne, ak máte rady kávu), ľahko sa rozotiera, rýchlo vpíja do pokožky. Pokožka zostáva voňavá a aj celkom hydratovaná.



Telový krém Watermelon - ak máte radšej krémiky, tak skúste tento. Vonia naozaj osviežujúco po melóne, nie je až tak strašne hustý, ale skôr stredne hustý, dobre sa rozotiera po pokožke a hydratuje lepšie ako telové mlieko. Sympatické balenie z neho robí aj skvelého pomocníka kdekoľvek na cestách.



Tak čo, ktorý máte odskúšaný???
Krásny pondelok!


  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. ja sa priznám so sprchovým gélom od Dermacolu som nebola príliš spokojná :/

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle radu take miluju, ted ale pouzivam mandarinkove mleko a nic moc :-/
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jejich sprchace ja miluji.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja bohužiaľ nemám skúsenosť ani s jedným zo spomínaných produktov, ale veľmi ma zaujala nová kávová sada Dermacol. Musí mať naozaj úžasnú kávovú vôňu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja by som tak chcela ten kávový peeling, a nikde ho nemôžem nájsť..obehala som veľa drogérii a nič :( predáva sa ešte?
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super článok, produkty vyzerajú super! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Měla jsem irskou kávu ale jako sprchový gel a hrušku také, která je mi nejvíce sympatická. Určitě jsou tyto produkty povedené a mile ráda se k nim vracím, momentálně nemám žádný v zásobě.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!