Mega dlhé a mega objemné?

By Zuzulienka - 12.5.16

Dlhé a objemné riasy sú snom každej ženy. Je však len málo z nás, ktorým ich príroda také nadelila a preto im musíme pomôcť. Našťastie nemusíme veľmi rozmýšľať, ako to docieliť, ale stačí nám nabehnúť do drogérie a vybrať si nejakú riasenku. Je ich naozaj veľa rôznych, ťažko vyberať a pre ľahší výber tu mám pre vás jednu recenziu.


Táto riasenka patrí momentálne k jedným z najnovších, akú od Dermacolu môžete dostať. Dve Mega Lashes som vám už na blogu predstavovala - jednu vodeodolnú a druhú s panoramatickým efektom. Táto je tretia v poradí, s ktorou Dermacol vyšiel na trh. Názov Mega Lashes jej zostal, aj tučný lesklý obal, no farba obalu sa tentokrát zmenila na lákavú ružovú.



Kefka je tiež iná, ergonomická, a ja som bola po otvorení milo prekvapená, že konečne trochu iný tvar štetčeka. Je akoby v tvare vlnovky, niekde sú štetinky kratšie, niekde dlhšie, tak som bola zvedavá, čo táto riasenka vykúzli na riasach.



"Perfektne priľnavá krémová textúra na báze voskom a polymérov obalí riasu po riase, nádherne ich vykreslí a rozčeše. Dodá každej objem a plnosť..." tak takýto popis nájdete na stránkach Dermacolu.

A moja skúsenosť?
Riasenku používam už celkom dlho, v začiatkoch používania bola na mňa príliš mokrá. Časom sa však znormalizovala a môžem povedať, že až potom sa mi s ňou začalo dobre pracovať. Má krémovú textúru, riasy naozaj predĺži, a je vidno aj objem, no povedala by som, že ten vytvára tým, že riasy trochu zlepuje.

Celkom stačí jedna vrstva, druhá je už príliš a je dosť vidno zlepené riasy. Čo mi však vadí viac ako zlepené riasy, je to, že riasenka sa počas dňa obtláča na viečka a jemne sa rozmazáva. Naozaj nič príjemné.



Preto musím povedať, že z trojice Mega Lashes riaseniek je pre mňa táto sklamaním. A aj keď je bez parabénov, čakala som od nej trošku viac.

Plusy:
- pekný a lákavý obal
- zaujímavá kefka
- riasy naozaj predĺži
- bez parabénov
- vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek

Mínusy:
- zlepuje
- obtláča sa na viečka
- drobí sa

Cenovo vychádza riasenka okolo 10€ www.dermacol.sk

Ak s ňou máte skúsenosť, ako sa vám osvedčila?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Tak to diky za tip co nemam kupovat. Na ni jsem se dlouho divala, protoze se mi libi ten kartacek.:-)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. prečo je taký problém nájsť riasenku, ktorá nezlepuje a nerobí tieto žmolky? :/
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Que bien queda esa mascarilla de ojos!!! Un beso

    NOE CARO

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě se líbí pěkný design ale je škoda že slepuje, to je totiž to co od řasenky očekávám aby rozdělovala pěkně řasy a nedělala cucky.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!