Odlíčiť, vyčistiť, regenerovať...

By Zuzulienka - 13.6.16

Čistá pleť je základ starostlivosti o ňu. Každý večer pred spaním by sme nemali zabúdať na dôkladné odlíčenie. Ale čím vlastne odličovať, čistiť a zároveň dodať výživné látky? Gél, micelárna voda, pleťová voda, krém, či mlieko??? Aj vy máte problém si niekedy vybrať? A dá sa to všetko vôbec s pomocou len jedného produktu?  Áno, dá. Skúšali ste už na odlíčenie použiť nejaké čistiace mlieko? 



V poslednej dobe sa s nimi roztrhlo vrece a dostať ich na trhu niekoľko. Ja vám však dnes chcem dať do pozornosti jedno, ktoré bežne v drogérii nedostanete. Kúpite ho totiž iba cez svoju Avon lady. A je to: Regeneračné čistiace pleťové mlieko Nutra Effects z Avonu. Toto mliečko je určené pre normálnu až suchú pleť každej vekovej kategórie, pleť odličuje, jemne čistí a zároveň obnovuje a regeneruje.



Obal
Jednoduchý dizajn v bielej farbe s čiernym písmom a upozorňujúcimi zelenými prvkami. Čisté línie, luxusný vzhľad, pumpička pre ľahkú aplikáciu...

Konzistencia
Mlieko je bielej farby, stredne hustej konzistencie. Pumpičkou sa naozaj ľahko aplikuje, na celú tvár potrebujete asi 3 - 4 stlačenia pumpičky. Má jemnú sviežu vôňu.


Použitie
Mlieko obsahuje aktívny komplex s výťažkami z čistiacich bobúľ, ktoré jemne a zároveň účinne odstraňujú aj vodeodolné líčenie. Je teda vhodný na celú tvár, oči a krk.

Na tvár ho prstami jemne rozotrite, vmasírujte a nechajte chvíľu pôsobiť. Naozaj stačí pár sekúnd. Potom jemne zmyte vodou, alebo zotrite vatovým tampónom.

Účinky
Pleť zostáva odlíčená, vláčna, hydratovaná, upokojená a zregenerovaná. Vôbec nie je vysušená ani napnutá, práveže cítiť, aká je vyživená a zároveň nemastná.

Prípravok neobsahuje mydlo, parabény ani farbivá, je hypoalergénne a vhodné na citlivú pleť. Tej mojej nijako neublížilo.

Čo uprednostňujete pri čistení a odlíčení? Gél, vodu, mlieko??
Krásny pondelok!

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!