Hnedé líčenie s Avonom

By Zuzulienka - 15.7.16

V lete sa asi všetci snažíme i líčenie odľahčiť, či dokonca nelíčiť sa vôbec. Ja sa líčim rada, a makeupu sa nevzdávam ani v horúčavách. Ale skúšam to s ľahkými krycími a ochrannými prípravkami, jemnými očnými linkami a celkovým odľahčením.


Líčenie (a prípravky, ktoré sú v ňom použité) používam v poslednej dobe veľmi často. Je nenáročné a zvládnete ho behom pár minút.

Základ
Rozžiarujúci tónovací denný krém Avon nutraeffects
Ak to naozaj nepotrebujete, tak odhoďte cez leto ťažké makeupy. Použite niečo ľahšie a hlavne niečo s ochranou proti slnku. Ja som v tomto líčení použila túto novinku od Avonu.
Je to rozžiarujúci denný krém s OF15, ktorý hydratuje, jemne tónuje a chráni vašu pleť pred nebezpečnými lúčmi slniečka. Obsahuje aktívny komplex semienok sterlície, ktoré dodávajú pleti energiu a podporujú obnovu buniek.
Krém má jemnú bielu konzistenciu, keď sa prizriete bližšie, vidíte aj malé hnedé zrniečka, ktoré sa na pleti rozpustia a sú podľa mňa zodpovedné práve za tónovanie.
Pleť je po použití rozjasnená, rozžiarená, získa jemnú rovnomernú farbu.
Na leto je to naozaj ideálny produkt.



Obočie
Tiene na obočie
Odkedy ich poznám, nepoužívam už žiadne ceruzky, ani iné produkty na obočie. Tiene sú proste naj. Dokážete s nimi obočie dofarbiť prirodzene a podľa potreby.
Tento set je úplne ideálny. Obsahuje vosk, tieň na obočie, štetček a zrkadielko. Takže s ním obočie upravíte kdekoľvek. Ja vosk z týchto setov veľmi nepoužívam, ale občas áno. Vždy treba najprv naniesť vosk a vytvarovať ním obočie, až potom samotný tieň.
Tieň je na prvý pohľad dosť tmavý, no nemusia sa ho báť ani blondínky. Dá sa krásne tieňovať a prvým nanesením teda určite tmavé obočie mať nebudete.
Čo ma sklamalo, je priložený štetček, pre mňa je totiž absolútne nepoužiteľný. Neviem s ním pracovať a preto používam vlastný štetec určený na obočie (Essence)


Oči
Kajalová ceruzka na oči
U mňa vždy viedla čierna. Toto leto som to zmenila a začala používať hnedú, presnejšie odtieň Bronze Sheen. Hnedá je vraj pre blondínky prirodzenejšia a nepôsobí tak tvrdo. Musím povedať, že je to pravda.
Táto ceruzka je mäkká, ľahko sa nanáša, obsahuje drobné trblietky, ktoré pohľad rozžiaria. Na viečkacch sa neobtláča, vydrží dlho, aj keď v závere dňa je už jemne rozmazaná a keď chcete ešte vyraziť večer von, je nutné makeup poupraviť a zvýrazniť.
Ceruzka dokonca obsahuje z druhej strany pevný penový aplikátor, ktorým môžete linku ľahko rozmazať do podoby tieňa. A máte tak zas iné líčenie.


Riasenka
Čierna je klasika, a ja som sa rozhodla pre hnedú. Teda nie tak celkom. Hľadala som v drogériách a potom mi bola poradená táto, je čiernohnedá a vraj veľmi dobrá.
Štetec má klasický, ku koncu sa zužuje. Farba je jemnejšia od čiernej, no hnedá to tiež nie je. Nanáša sa ľahko, no prvou vrstvou nikoho neohúrite a riasy len jemne zvýrazní. Chce to 2 až 3 vrstvy. Potom sa dá hovoriť o výrazných a nadvihnutých riasách.


Pery
Na pery stačí použiť ľahučký balzam s UV faktorom, viac vám toho netreba.

A celé líčenie je hotové. Jednoduché, ľahké, letné...




Ako sa líčite vy teraz v lete?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. naozaj pekné a jemné líčenie :) pristane ti :)
    ja sa tiež líčim aj v lete, aj keď mávam jemnejšie nalíčené oči :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné a jemné líčenie :) ja mám od avonu zopár produktov, ktoré používam už dlhodobo a sú naozaj vynikajúce, veľmi rada mám aj matné rúže :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se mi to líbí! Takhle jednoduché líčení je na léto vážně ideální. Jednoduché, lehké, příjemné a přesto krásné. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ked sa tomuto povie " svieze letne licenie" tak od li enia to ma velmi daleko. Vyzera to len ako pokus o nejake uuuplne "basic"licenie naaactiletych.
    Nic zlozite nic zaujimave bolo by zaujimave trosku viac kreativity,farebnosti viac napozerat tutorialy o liceni. Jasne jazdy je nauceny na svoje "licenie"-"nelicenie"ale toto fakt za licenie osobne nepovazujem. Moj naazor :-)))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!