Krémy, krémiky... alebo novinky od Dermacol

By Zuzulienka - 5.7.16

Tvár a ruky sú na našom tele najviac vystavované všetkým nepriaznivým vplyvom prostredia - zlé počasie, studený, či horúci vzduch, slnko, celkové ovzdušie, tak to všetko sa môže podpísať na našej pleti. S rukami navyše stále čosi robíme. Preto si tieto naše stále odhalené partie zaslúžia veľkú pozornosť a mali by sme ich rozmaznávať. Že ako? Tvár treba po celom dni starostlivo odlíčiť a ruky treba pravidelne umývať a ošetriť krémom.



Preto vám chcem predstaviť dve novinky od Dermacol, ktoré sa postarajú o vašu tvár aj ruky. Oba produkty sú ladené do oku lahodiacej ružovej farby a určite ich v obchode neprehliadnete




Krémy na ruky sú u mňa každodenná záležitosť a aj keď už som našla svojich obľúbencov, stále rada skúšam aj novinky. Tento krém nie je určený len na ruky, ale aj na nechty, ktoré tiež potrebujú starostlivosť a teda moje nechty to ocenia určite.

Obsahuje pupalkový olej a maslo karité, ktoré spolu hĺbkovo regenerujú pokožku rúk a vyživujú nechty. Krém poskytuje celodennú ochranu, zabraňuje vysušovaniu rúk a posilňuje ich prirodzenú ochrannú bariéru.

Krém má stredne hustú jemne naružovelú konzistenciu, ľahko sa rozotiera a do pol minúty aj vstrebe. Na dôkladnú hydratáciu a premastenie vám netreba veľa krému, bohato postačia tak dva hrášky na obe ruky. Vonia veľmi príjemna, neviem ani k čomu by som tú vôňu prirovnala, ale predpokladám, že to bude tou pupalkou.

Hydratácia je naozaj veľmi dobrá, som milo prekvapená, pretože na moje ruky sa nechytá hocijaký krém. Tento môžem pokojne zaradiť medzi tie vhodné pre moje ruky a preto ho už nejaký čas nosím v kabelke a svoje ruky a nechty ním vždy, keď potrebujem, ošetrím.





Ak si mám vybrať prípravok na odličovanie, tak určite dám prednosť mlieku alebo krému pred nejakou vodou. Takéto krémové prípravky mi proste prídu jemnejšie a vhodnejšie pre moju suchú pokožku a okolie očí. A ideálny ideál je, ak s jedným prípravkom dokážem odlíčiť oči aj tvár.

Tento krém presne taký je. Je určený na odlíčenie a čistenie suchej a jemnej pleti. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá pleť vypína, a aloe vera, ktoré upokojuje, hydratuje a zvláčňuje. Všetko, čo jemná a suchá pokožka potrebuje.

No ale aká je skutočnosť? Na kréme sa píše, že šetrne odličuje oči aj celý makeup. Áno, to je pravda odlíči makeup, pleť zvláčni, zjemní, hydratuje. A teraz tie oči. Aj tie odlíči, nie je to pre neho problém, bohužiaľ mňa v očiach dosť štípe. Neviem, čím to je, či sú moje oči také citlivé, alebo proste niečo obsahuje, čo im vadí. Jednoducho ja ho na oči používať nemôžem. Zvyšok tváre vie vyčistiť a odlíčiť bez problémov.




Zaujímala by ma vaša skúsenosť s týmito novinkami. Hlavne s krémom na odlíčenie, ako pôsobí na vašu pokožku a oči?

Majte pekný deň!

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Nejvíce by se mi hodil právě krém na ruce :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný článek. Určitě mě více zaujal odličovací krém. Od Dermacolu jsem měla tea tree řadu na čištění pleti a ta mi neskutečně sedí, takže tuhle novinku si doufám příště koupím až mi dosavadní dojde.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na ten čistící krém už jsem koukala v drogerii. Ještě uvidím, jestli ho pořídím.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, Zuzka, ako vždy, veľmi pekný článok :) Rovnako ako ty na odličovanie si vyberám niečo iné ako vodu :) Osobne dávam prednosť pleťovej vode alebo mliečku a nejakého čistiacemu resp. "odličovaciemu" gélu. Pekný dník :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!