Keď nakupujem spodné prádlo...

By Zuzulienka - 30.1.17

Vec, ktorá dokáže ženu vždy potešíť, je spodné prádlo. Či už vám ho kúpi chlap, alebo sa ním potešíte sama, je úplne jedno. Podstatná je radosť z jeho kúpy a následného používania.
Ja spodné prádlo nakupujem pár krát do roka. Mám už obľúbené obchody, kde viem, že zoženiem svoju správnu veľkosť, no najradšej ho aj tak nakupujem cez internet a eshopy.


Niektoré eshopy vám totiž pomôžu s výberom veľkosti lepšie ako predavačky v obchode a ponúkajú širší tovar ako na predajni (mám to overené na vlastnej koži). A kúpiť si správnu veľkosť podprsenky je niekedy umenie.
Vedeli ste napr., že ak máte obvod pod prsiami 75 cm, tak si nemáte kupovať podprsenku s číslom 75, ale vždy o 5 - 10 cm menšiu, teda 70 alebo 65??? Tým pádom vám treba aj väčší košíček. Teda ak ste si doteraz mysleli, že vaša správna veľkosť je 75C a vraj sa v nej aj cítite dobre, schválne si raz skúste 70D, menší obvod = väčší košíček. A potom porovnajte, ktorá vám sedela lepšie.

Ja som svoje správne číslo podprsenky objavila už dávno. Ak nosíte správnu veľkosť, tak podprsenku máte ako druhú kožu, nikde vás neťahá, netlačí, nevyhŕňa sa vám, proste o nej neviete a nemáte potrebu ju zhadzovať hneď ako prídete domov z práce.

Schválne, skúste si pri najbližšom nákupe podprsenky na stránke ASTRATEX vypočítať, aká je vaša správna veľkosť. Možno budete prekvapené, a možno ešte prekvapenejšie, ak si ju aj objednáte a sadne vám ako uliata. Ja som tak nedávno urobila a vyšlo mi iné číslo, ako nosím. Ale len o kúsok iné. A poviem vám, že mi dokonale sadla.


Keďže väčšinou pri spodnom prádle preferujem jednoduchosť a vyberám hlavne čiernu, bielu alebo telovú farbu bez akýchkoľvek vzorov, či potlače, tentokrát som to zmenila. Zostala som pri jednej zo svojich troch farieb, no vybrala si potlač kvietkov. Naozaj ma táto podprsenka upútala na prvý pohľad a aj keď som pozerala ešte iné produkty, nakoniec som sa vrátila k tejto a rozhodla sa pre ňu. Proste ma očarila...




Chcela som k nej ešte presne také isté nohavičky, no bohužial neboli k dispozícii, tak som prihodila aspoň tieto, tiež v telovej farbe.


Objednávka prišla domov veľmi rýchlo a teda mne sa celkovo nakupovanie na tejto stránke veľmi páči. Majú široký sortiment, mnoho veľkostí, ktoré inde ani nedostanete, poradia a momentálne sú tam na vybrané produkty aj zľavy.

Na záver ešte zopár zaujímavostí o mne a mojom spodnom prádle:

- preferujem čiernu, bielu a telovú farbu. Naozaj by ste momentálne u mňa našli v 90% tieto farby.
- vyberám si jednoduchý dizajn, žiadne pásiky, bodky, či iná potlač, to si kupujem naozaj výnimočne.
- mám vyše 50 ks nohavičiek (musím to presne spočítať, potom dám vedieť).
- podprseniek mám niečo medzi 20 - 30 ks.
- podprsenku si vyzliekam len pred spaním, inak sa v nej cítim veľmi dobre počas dňa a nemám potrebu si ju zo seba zhadzovať.

Tak čo, skúšali ste si zistiť veľkosť cez www.astratex.sk ?
Čo preferujete vy pri spodnom prádle??
Krásny večer!

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. tá navigácia na správnu velkosť je super, ja som najradšej ked si skúšam priamo v obchode. Inak tá tvoja je nádherna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tu velikost si určitě vypočítám! a podprsenka je krásná :) Já mám ráda pohodlné, ale sexy nebo takové ty romantické. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak s kúpou podprsenky mám vždy celkom problém, ale pokiaľ si človek nájde nejaký svoj obchod alebo eshop kde mu sedia, tak je to super :) inak ty si si vybrala krásnu kombináciu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná! Byla jsem ve specializovaném obchodě, kde mne přesvědčovaly na menší obvod, jenže mně to přišlo děsně nepohodlné. Takže u podprsenek zůstávám věrná Victoria's Secret, ale jiné prádlo nakupují hlavně u Astratexu. Zrovna jsem dopsala článek :-) o Astratexu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásná! Byla jsem ve specializovaném obchodě, kde mne přesvědčovaly na menší obvod, jenže mně to přišlo děsně nepohodlné. Takže u podprsenek zůstávám věrná Victoria's Secret, ale jiné prádlo nakupují hlavně u Astratexu. Zrovna jsem dopsala článek :-) o Astratexu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na Astratexu nakupuji moc ráda. Musím říct, že mají krásné kousky.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja svoju veľkosť viem už tiež dlhšie, ale záleží aj od výrobcu preto si radšej všetky podprsenky skúšam. Ale sedeli aj tie čo som kúpila cez net :). Táto má krásnu tú šnurovačku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc krásný článek. Nakupování spodního prádla je jeden velký problém zvláště pro některé ženy. I mě někdy dá pěkně zabrat. Od jisté doby nakupuji jen v jednom krámku.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!