Aj umývanie riadu sa dá spríjemniť

By Zuzulienka - 2.2.17

Patríte k tým, čo umývanie riadov nenávidia, alebo sa tu nájde taký blázon ako ja, čo berie domáce práce ako istú formu relaxu a ani hŕba riadov pre neho nie je pohroma??? Áno, aj ja mám dni, kedy sa mi nič nechce a najradšej nič nerobím pred telkou, no v konečnom dôsledku sa veľmi rada venujem domácim prácam. Mám rada, keď je všade poriadok a čisto, a častokrát nemôžem ísť spať bez toho, aby som večer neumyla posledné riady.


Doteraz som na umývanie používala klasickú Jar, vôňou aj konzistenciou mi vyhovovala. No za posledné mesiace som prišla na chuť inej značke a jej výrobkom: Denk Mit. Je to značka, ktorú zastrešuje Dm drogerie a teda jej výrobky nájdete výhradne tam. Ponúkajú kadečo - prášky na pranie, rôzne vlhčené obrúsky, čistiace prostriedky a aj prostriedky na umývanie riadu. 

Najnovším prírastkom z radu Denkmit sú aj prostriedky na riad s intenzívnymi vôňami pod názvom Aroma Intense. Jeden je s vôňou rozmarínu a mäty, a druhý, ktorý mám aj ja s vôňou levandule a vlčieho maku.


Keď mi prišiel domov, bola som trochu sklamaná, že práve táto vôňa. Ako iste viete, levanduľu nemusím. No nedalo sa už nič robiť a pustila som sa napriek tomu do testovania.


Hneď ako prvé som sa zamerala na tú vôňu. A bola som milo prekvapená. Samotná levanduľa mi proste nevonia. No v kombinácii s vlčím makom je vôňa veľmi príjemná, svieža, čistá... Naozaj mi imponuje, bola som prekvapená.

Konzistencia prostriedku je redšia a jemnejšia, ako klasická Jar (myslím, že každý ju poznáte, preto s ňou porovnávam). Zdá sa mi tak, že sa aj rýchlejšie míňa, treba ju proste častejšie vytlačiť na hubku, aby vám opäť penila.

Celkovo pení priemerne, ale riady kvalitne umyje a stále počas umývania cítim tú príjemnú vôňu. Ani sa nečudujem, keď je prípravok obohatený o éterické oleje daných vôní. Preto tak intenzívne vonia.


Denk Mit SpulBalsam Aroma Intense je balený v štíhlej umelohmotnej fľaši s obsahom 450ml. Má klasický aplikátor, ako iné umývacie prostriedky na riad. Mne je toto balenie veľmi sympatické a tie farby (fialová a zelená) si v drogérii všimnete hneď.

Celkovo ho hodnotím ako priemerný umývací prostriedok, riady umyje ako každý iný, ale tá vôňa pri umývaní je predsa len bod naviac. Ak vás teda už omrzel váš prostriedok na umývanie riadu, tak tento určite za pokus stojí.

Či už ho používate??
Pekný večer!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Myslím si že s takovým pěkným přípravkem se nádobí umývá jedna radost. DenkMit má všechno.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, ja aj od nich používam vela veci - hlavne všelijaké tie vlhčené obrusky a utierky, tak tie su skvele.

      Odstrániť
  2. ja mám tiež rada umývanie riadu aj upratovanie, výborne sa pri tom rozmýšla :) s týmto produktom skúsenosť nemám, no pri tej vôni, by som sa bála že by som ho vzala aj do sprchy :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak nie som sama upratovaci maniak. Podla do sprchy by si ho nevzala, je to proste vona ktorá sa mi hodi k umývaciemu prostriedku.

      Odstrániť
  3. Tohle jsem snad ještě v DM neviděla, já také moc levanduli nemusím, ale věřím, že bych byla stejně překvapená jako ty :)))
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky ho mám a nyní používám a je naprosto skvělý, úžasně voní. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten levanduľový určite vyskúšam! :) Možno ma motivuje viac pomáhať doma :D :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!