Aktuálne používam... Vichy

By Zuzulienka - 27.6.17

Značku Vichy vám nemusím asi nijak zvlášť predstavovať. Ja som si ju obľúbila už dávnejšie, hlavne vďaka jej skvelým make-upom. A dnes vám chcem predstaviť ďalšie skvelé produkty, ktoré už nejaký čas používam. Jedná sa o produkty z radu Vichy Idéalia, ktorý sa vyznačuje tým, že jeho prípravky pleť rozžiarujú, dodajú jej jas a energiu.


Produkty obsahujú antioxidačné polyfenoly z čučoriedok s výťažkom z fermentovaného čierneho čaju. Pri pravidelnom používaní prípravkov Ideália je vaša pleť viac a viac oddýchnutá, zo dňa na deň žiarivejšia, linky vyhladenejšie a pleť zjednotená. No a ako som s prípravkami Vichy Idéalia spokojná ja?

Vichy Rozjasňujúci nočný peeling

Wau, peeling, povedala som si, keď mi prišla zásielka domov. Aké však bolo moje prekvapenie, keď som otvorila túto podlhovastú krabičku a zistila, že to nie je klasický peeling na aký sme všetky zvyknutý, ale on je tekutý! A navyše neobsahuje žiadne čiastočky, ani zrniečka, ktoré by mali pleť obrúsiť! Tak čo to je teda za peeling? A prečo sa vlastne tak volá?



Neviem, na akej báze presne funguje, ale obsahuje veľa aktívnych látok ako kyselina glykolová, hepes a už spomínané výťažky z čučoriedok a čierneho čaju. Samozrejme nesmie chýbať mineralizujúca termálna voda Vichy.

A všetky tieto látky spolu pôsobia tak, že peeling vašu pleť zjednotí, rozjasní a pomôže vyhladzovať vrásky. A je to naozaj tak?

Priznám sa, že tento peeling používam skôr nepravidelne, no je pravda, že ak ho použijem, tak ráno je na pohľad pleť jasnejšia a žiarivejšia. Milo ma prekvapilo aj to, že nevysušuje, čo by som asi od tekutého prípravku trochu očakávala. Nejaké vyhladenie vrások som nepostrehla, no možno pri pravidelnom používaní, by som videla účinok aj v tejto oblasti.

A navyše, krásne vonia.



A ako ho používať?
Aplikuje sa na vatový tampón, ktorým jemne prejdete celú tvár (už odlíčenú, samozrejme). Vynechajte oči a ich okolie, a vôbec neoplachujte. Aj keď nevysušuje, ja vždy, keď mám už tvár suchú, použijem krém Vichy. A to konkrétne tento:

Vichy Vyhladzujúci a rozjasňujúci krém

Tento, na prvý pohľad veľmi sympatický krém, je určený na normálnu až zmiešanú pleť, no je zároveň aj hypoalergénny, teda môžu ho používať aj tie z vás, ktoré majú citlivú pleť. A keďže aj tá moja je taká citlivo-zmiešaná, tak som bola zvedavá, ako jej krém Vichy sadne.



Krém má jemne ružovkastú farbu, čo mi aj k nemu pasuje a evokuje trošku tie čučoriedky (čučoriedkový extrakt) Konzistencia krému je jemná, ľahko rozotierateľná, rýchlo sa vpíja do pleti, nezanecháva pocit mastnoty.

Pleť mám po použití krásne hydratovanú, bez akýchkoľvek známok podráždenia, alebo iných nepríjemnosti (lebo teda mne len tak hocijaký krém nesadne), pri pravidelnom používaní vidno, že je žiarivá, rozjasnená, napnutá. A to ho teda fakt používam každý deň. A tiež krásne vonia.

Za mňa je tento krém na tvár momentálne topka a určite ho vyskúšajte, ak ste typ ako ja, a hocičo vám nesadne, alebo váš podráždi.



S oboma produktami som naozaj spokojná a môžem odporúčať.

Aký krém na tvár momentálne používate?

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. túto ich staršiu radu Idealia som milovala!!! :) je to presne tá rozjasňujúca a hydratačná kozmetika, ktorú vyhľadávam :) páči sa mi, že ju takto obliekli do nových šiat a napríklad aj nočný peeling ma veľmi zaujal :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já teď žádný krém nepoužívám, ale olej od Saloos. :) Co mě zaujalo je ten peeling asi se budu muset po něm podívat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. olej na pleť som tiež istu dobu použivala, bolo to fajn.

      Odstrániť
  3. Idealia je jeden z mála krémov po ktorom nie som červená ako rak. Mám ho veľmi rada a rozhodne s k nemu chcem vrátiť. Keď konečne spotrebujem to čo mám doma :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!