Používate masky na vlasy?

By Zuzulienka - 2.6.17

Keby ste sa ma spýtali ako často používam masku na vlasy, ešte donedávna by som vám odpovedala, že asi raz za rok. Naozaj. Nikdy som masky veľmi nepoužívala, ani kupované, a už vôbec nie doma robené. Pýtate sa prečo? Lebo sa mi nikdy nechce čakať a potom to znovu zmývať. Ja proste len vlasy umyjem a hotovo.


Ale teraz sa môžem pokojne priznať, že už nejaký čas pravidelne-nepravidelne masku na vlasy používam. A hneď takúto skvelú, voňavú, jedným slovom úžasnú od Balea Proffesional Oil Repair.
O tejto rade kozmetiky som vám už v minulosti písala a doteraz som verným nadšencom ich olejčeka.
No ale je taká skvelá aj maska??



Maska na vlasy od Balea obsahuje fytokeratín a obľúbený arganový olej. Je vhodná pre lámavé a suché vlasy, ktoré posilňuje a dodáva im zdravý lesk. Jej veľkou výhodou je, že neobsahuje silikóny, čo určite mnohých poteší.




Maska má praktické balenie s objemom 200ml. Je bielej farby a hustej krémovej konzistencie. Na dotyk je naozaj veľmi príjemná a o vôni ani nehovorím. Vonia po kokose.

Ja som ju používala približne jedenkrát do týždňa. Vždy po umytí vlasov som ju naniesla po dĺžke a jemne ku korienkom. Treba nechať pôsobiť 2 - 3 minúty, čo ma naozaj potešilo, lebo nemám rada, keď musím dlho čakať.



Už pri zmývaní som vždy cítila, že vlasy zostávajú jemné na dotyk. Následne po vysušení som skúšala aj s olejčekom a aj bez olejčeka. Bez olejčeka to rozčesávanie nejde až tak hladko, no určite ide ľahšie, ako keby ste nepoužili ani masku, ani olej.

Vlasy po použití zostávajú hebké, voňavé, nejaký extra lesk som nepostrehla, no postrehla som to, že mi menej padajú.

Celkovo sa mi maska zdá ako taká zlatá stredná cesta, jej používaním nič nepokazíte, nejakú výživu a živiny vašim vlasom určite dá, no na druhej strane nečakajte nejaké zázraky a oslnivý lesk.

Tak ako všetky ostatné výrobky Balea, aj túto masku dostanete kúpiť výhradne v DM Drogerii.

Aká je vaša skúsenosť s touto maskou?
Používate masky na vlasy?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Občas si masku dám, ale většinou jsem tak lenivá, že opravdu vlasy jen umyji šamponem a hotovo. :) Balea masky jsem ještě nezkoušela, ale mám jednu od Oriflame a ta je v celku dobrá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja masky používam pravidelne, pri každom - každom druhom umytí, lebo inak mám vlasy naprosto katastrofálne :( Túto som ešte nemala ale rada sa na ňu pozriem, vyzerá celkom funkčne :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si ju tiež kúpila ale v inom balení, neviem či zmenili trošku zloženie alebo čo, ale vraj je to novinka. Aj keď je tiež z fytokeratínom a argánovým olejom. Som na ňu neskutočne zvedavá :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já masky na vlasy používám pěkných pár let a už si bez nich umývání hlavy neumím představit

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!