Chráňte životné prostredie s Yves Rocher

By Zuzulienka - 24.6.17

Naša Zem je jedinečná. Je to náš domov, miesto a planéta, kde žijeme. Je jediná široko-ďaleko v celom vesmíre, no my si ju častokrát nevážime tak, ako by sme mali. Alebo lepšie povedané - nevážili sme si. Pretože čím ďalej viac sa mi zdá, že sa konečne o to naše životné prostredie začíname viac starať, zaujímať, používať ekologické produkty, neplytvať, recyklovať... Áno a to všetko naša planéta potrebuje. 



Yves Rocher je kozmetická značka, ktorá sa svojimi produktami snaží vychádzať v ústrety práve spomínanému životnému prostrediu. Jej kozmetika je totiž z 97% rastlinného pôvodu a ekologicky sa s ňou môžete chovať aj v sprche. A to aj vďaka novému radu sprchových gélov s označením 


Sprchové gély s týmto označením dostanete zatiaľ v Yves Rocher iba 3 - vanilka, mango a koriander, a oliva a petit grain. 



Každý sprchový gél má obsah 100 ml, avšak vďaka špeciálnemu praktickému uzáveru, ktorý vám jedným stlačením fľaštičky aplikuje množstvo veľkosti lieskového orieška, dosiahnete, že vám sprchový gél vydrží až 40 umytí a teda pokojne sa vyrovná veľkému 400ml baleniu bežného sprchového gélu. Ufff...

Otázka znie, či tá kvapka sprchového gélu stačí na umytie celého tela. Ak si ju hneď v začiatku poriadne napeníte, tak len tak-tak sa to dá. Ale mne sa najlepšie umýva s dvomi takýmito kvapkami, vtedy môžem povedať, že fakt to stačí.


Inak sprchovým gélom nemám čo vytknúť. Každý jeden:

- je z 97% rastlinného pôvodu
- má pH neutrálne k pokožke
- je bez konzervantov
- má recyklovateľný flakón
- má ľahko biologicky odbúrateľné zloženie
- má mycie zložky 100% rastlinného pôvodu.


No nie je to skvelé. Tak maličký a tak úžasný!

Navyše kúpou každej jednej fľaštičky podporíte zasadenie jedného stromu. Vďaka tomuto projektu sa už v 27 krajinách podarilo Yves Rocher vysadiť viac ako 70 miliónov stromov. Je to naozaj pekný nápad, pretože bez stromov by náš život na tejto planéte neexistoval.


Ako sa vám páči tento inovatívny sprchový gél Yves Rocher?
A čo hovoríte na skvelú myšlienku s výsadbou stromov?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Já jejich sprchové gely miluji a už se těším až v UK udělám objednávku :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tahle řada se mi od YR líbí úplně nejvíc :) Má to skvělou myšlenku, která je v dnešní době úplně perfektní ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to skvelý nápad...mne sa vždy páči ak kozmetická značka myslí aj na životné prostredie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!