Moja prvá Bioderma

By Zuzulienka - 25.4.18

Niekedy mám pocit, že Biodermu skúsila snáď už každá z vás, len ja nie. Všade som o nej čítala a počula na ňu len samé chvály. Tak som si povedala, že ju už musím vyskúšať. Dosť dlho som váhala a vyberala aké konkrétne produkty zvoliť a nakoniec som sa rozhodla pre populárnu micelárnu vodu a krém na ruky.


Micelárna voda Bioderma Hydrabio H20
Micelárna voda je z radu Hydrabio, čo je kozmetika špeciálne vyvinutá pre suchú a dehydrovanú pokožku. A tá moja presne taká je. Zvolila som na začiatok iba malé 50 ml balenie.
Táto micelárna voda je vraj vhodná na všetky typy pleti - čo trošku nechápem, kedže je z radu Hydrabio, ale ok. Micelárna voda Hydrabio H20 pleť odlíči, vyčistí a hydratuje.



Ja som nikdy micelárne vody nepoužívala na odlíčenie očí. Ale keď už nejakú doma mám, vždy to s ňou vyskúšam a vždy aj tak zisťujem, že to nie je ono. Inak to nie je ani pri tejto micelárke a oči s ňou síce odlíčim, ale oveľa lepšie, ľahšie a jednoduchšie mi to ide s dvojfázovým odličovačom na oči.

Preto micelárne vody používam buď len na rýchle očistenie pleti a makeupu z pokožky, alebo na ranné prečistenie tváre a v tom prípade aj eštee nenalíčených očí. V tomto prípade je to v poriadku.
Keď ale mám povedať pravdu - nevidím na tejto micelárnej vode nič úžasné - je ako každá iná micelárna voda.
Jej plusom je, že fakt pokožku nevysušuje, ale hydratuje.
Inak je to bežná micelárna voda.

Krém na ruky Atoderm
Produkty z radu Atoderm sú určené na veľmi suchú až atopickú pokožku. Atopickú pokožku našťastie nemám, ale veľmi suchú áno. A tú na rukách obzvlášť. Preto aj krémov na ruky u mňa nikdy nie je dosť, a musela som skúsiť aj tento od Biodermy.




A poviem vám - trefa do čierneho. Tento krémik je jednoducho skvelý - tie moje ruky, ktorým len tak hocičo nevyhovuje (a doposiaľ som našla asi 2 krémy, čo im sedeli), sú po ňom naozaj hydratované, jemné, a dokonca mám pocit, že aj menej vysušené. Odkedy ho používam, tak nemám potrebu si mazať ruky po každom umytí.

A viete, čo je ďalšie plus??? Pamätáte sa môj veľký test krémov na ruky? Ako som zistila, že krémy, ktoré mi naozaj vyhovujú, obsahujú paraffinum liquidum? No a krém na ruky Bioderma Atoderm ju neobsahuje a vyhovuje mi! Wau! Poviem vám, že som naozaj nadšená a pri najbližšom nákupe ho beriem znova :-) Len škoda, že má iba ak malé balenie...

Celkový záver s mnou odskúšaných produktov Bioderma je 50:50. Micelárna voda - taký priemer, a krém na ruky - dokonalosť.

Aké skúsenosti máte vy s Biodermou? Aký produkt by ste mi ešte odporučili od tejto značky?

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Já mám velmi ráda jejich růžovou micelární vodu, jinak z této řady jsem měla tělový krém a taky jsem byla velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám túto micelárku celkom rada, používam ju na odlíčenie očí. Krém na ruky určite raz vyskúšam, pretože mám neustále problém so suchou pokožkou rúk. Inak nemám produkty od Biodermy moc vyskúšané a pravdupovediac ma až tak ani nelákajú.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Biodermu mám celkovo rada, mala som zopár produktov a niektoré boli naozaj skvelé, a niektoré, ako vravíš, priemer ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Z této modré řady jsem zkoušela krém na pleť a ten jsem si dávala vždy pod makeup a byl perfektní. Jinak používám na moji pleť zelenou řadu jak micelární vodu, tak krémy. :) A nemůžu si stěžovat.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bioderma je super - vyskúšala som viacero micelárok, čistiacich gélov aj krémov od tejto značky... a áno - niečo je lepšie, niečo neohúri, ale pre mňa je napr dôležité to, že mi pleť vyčistí a pritom mi nezhorší stav pleti/vyrážok, zároveň pleť nevysuší, čo u mňa bežná kozmetika z drogérie robí - najmä tie hrozné vyrážky.=) Ja som na Biodermu prešla zo značky Avéne... no a aktuálne sú to už roky, čo ju používam a žiaľ, cítim, že pleť si už tak zvykla, že opäť nastal čas na zmenu, a tak teraz postupne prechádzam na značku Payot - a tá sa mi zatiaľ celkom pozdáva.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja naopak rada používam micelárne vody na oči, nedráždia mi ich :) Mala som možnosť aj s Biodermou, ale tou ružovou :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Myslím si, že po delším používání budeš spokojená :) já kdysi měla biodermu a od té doby jsem si ji nepořizovala, čekám až bude někde akce 1+1 zdarma a asi do ní půjdu znovu. :) momentálně mám ještě micelárku od Garnier to velké balení takže to mám na půl roku :/
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já mám Biodermu moc ráda :-) nejraději mám asi korektor na akné z řady Sébium Global Cover :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!