Novinky z Oriflame - 6/2018

By Zuzulienka - 15.4.18

Neviem ako vám, ale mne sa toto teplé počasie páči čím ďalej viac. Konečne som sa dočkala a konečne môžem odhodiť bundu, čižmy, hrubé svetre a odhaliť kúsok kože :-D S tým prichádza aj sväčšia starostlivosť o určité časti tela - ako sú napr. chodidlá, pery, oči...


Aj preto je načase sa poobzerať po nejakých výživnych, hydratačných, žiarivých, voňavých a zároveň pred slnkom chrániacich produktoch. Aj z najnovšieho Oriflame katalógu, ktorý je platný už od 9.4. až do 29.4.2018. Nájdete ho TU.



Balzam na pery Love Nature - kokosový
34034 - 1,99€ - str. 3

Keď som v katalógu uvidela tieto balzamy, vedela som, že jeden z nich musím vyskúšať. Už na prvý pohľad totiž pôsobili lákavo, no nevedela som sa rozhodnúť, ku ktorej vôni sa prikloniť. Melónový, mangový alebo kokosový? Vybrala som si kokosový. A myslím, že som vybrala dobre. Vonia naozaj ako kokos, a má jemnú textúru, ktorá sa ľahko nanáša na pery. Pery hydratuje a vďaka obsahu vitamínu E, sú aj vyživené.



Povzbudzujúci peeling na nohy s prírodnými olivovými kôstkami
32373 -2,99€ - str. 29

Naše chodidlá sú časť, ktorú práve v lete odhaľujeme v sandáloch. Preto po zime potrebujú vzpruhu a niečo, čo ich zbaví odumretých buniek, zhrubnutej kože, no zároveň vyživí, hydratuje a ochráni. Presne taký je tento zázračný peeling, ktorý ma veľmi milo prekvapil. V prvom rade - príjemnou sviežou vôňou. A v druhom rade účinkami. Je jemný, no zároveň dostatočne silný na to, aby aspoň zčasti odstránil odumreté bunky, vyhladil a zjemnil kožu na pätách. Stačí ho naniesť na navlhčenú pokožku a krúživými pohybmi masírovať 2 - 3 minútky.

Peeling obsahuje olivový olej, ktorý hydratuje, výťažok z ginka a prírodné olivové kôstky, vďaka ktorým sa ľahko odstránia odumreté bunky a ginko povzbudí vaše nohy.



Tekutý rúž na pery The ONE Lip Sensation Matte Mousse
33537 - 6,99€ - str. 40

Tekuté rúže mám v poslednej dobe veľmi rada. Tak som chcela vyskúšať aj tento, ktorý sľubuje nielen krásne farby, ale aj hydratáciu.
Vybrala som si odtieň Pink Ploy, ktorý je v konečnom dôsledku taký oranžovo-červený, žiarivý, šťavnatý, no proste ideálny na leto.
Rúž je krémový, dobre sa na pery aplikuje, aj keď má taký plochý, rovný aplikátor, ktorý ma trošku prekvapil a až tak mi nevyhovuje. Ale dá sa na to zvyknúť. Pigmentácia rúžu je tiež veľmi dobrá a čo chválim je aj sľubovaná hydratácia. Pery nevysušuje, hydratuje, ale tie moje sa s ním necítia až tak komfortne. Niečo mi tam proste vadí, ale neviem presne určiť čo.
Výdrž rúžu je tiež celkom dobrá, pol dňa vám v pohode vydrží, pokiaľ by ste nič nejedli a nepili, tak aj viac.




Obojstranná ceruzka na obočie The ONE
33697 - 4,49€ - str. 47

Na obočie už nejaký čas používam hlavne tiene, no keď som zbadala v katalógu Oriflame túto ceruzku, rozhodla som sa to zmeniť a vyskúšať ju.
Ceruzka má dve časti: tmavá strana ceruzky je určená na zvýraznenie obočia, jeho dokreslenie a zahustenie. Svetlá časť zase slúži na rozjasnenie spodnej časti obočia. Ceruzka sa mi však zdá slabšie pigmentovaná - mám odtieň Blonde - a treba ňou obočie trošku dlhšie vykresľovať a zvýrazňovať, aby ste dosiahli efekt, na ktorý ste zvyknutá.
Svetlá časť ceruzky sa mi však páči, oblasť pod obočím krásne rozjasní a opticky nadvihne.



Slnečné okuliare Popnugget
29864 - 9,99€ - str. 63

Vec, ktorá vám v lete nesmie chýbať sú slnečné okuliare. A ak ste to doteraz nevedeli, tak vedzte, že aj Oriflame vo svojej ponuke nejaké má. Ja som si vybrala tieto s veľkými sklami, s ombré efektom v ružovo-zelenom tóne. Okuliare som si hneď obľúbila, myslím, že mi aj celkom sadli a s pribúdajúcim slnkom ich budem len viac a viac využívať.



Šampón na vlasy a telo Disney Cars 3
33427 - 3,49€ - str. 107

No a na záver som nezabudla ani na môjho synčeka. Nakoľko miluje všetky autá, či ozajstné, hračkárske, alebo na obrázku, či tričku... tak som vedela, že nepohrdne ani týmto šampónom 2v1. A verte tomu, že tak bolo. Všetko, kde sú autá, je u nás top a za mňa je top aj tento šampón celkovo, lebo príjemne sviežo vonia a je vyvinutý špeciálne pre detskú citlivú pokožku. Neobsahuje mydlo a je dermatologicky testovaný.



Tak, ktorý produkt z môjho výberu vás najviac zaujal?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Různé produkty na nohy má Oriflame opravdu perfektní, vyhovují mi. :) Já mám ráda jejich šampony a hlavně sprchové gely.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie balzamy na pery som obzerala samozrejme ale mám doma ešte taky ružový a červeny ktoré som nestihla ani minúť:) vždy vedia niečim zaujať a ta olivova sada na nohy sa mi páči:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na balzam už čakám aj ja, vyberala som medzi melónovým a mangovým, nakoniec som sa rozhodla pre melón, dúfam, že bude dobrý. :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!