Pravidlo leta: hydratovať, vyživovať a znovu hydratovať...

By Zuzulienka - 3.8.18

Krásny slnečný dník prajem!
Horúčavy stále nepoľavujú a vyzerá to tak, že v blízkej dobe ani poľaviť nemienia a my si ešte užijeme dosť tepla. Ako to zvládate?? A vôbec, ako to zvláda vaša pokožka, koža, a celé telo, ktoré si pýta dvojnásobnú dávku hydratácie??? Ja sama na sebe cítim potrebu viac krémovať po sprche, inak mám pokožku vysušenú nielen zo slnka, ale aj z kúpania, častejšieho sprchovania, pretože bez vody by sa tieto teplá nedali prežiť.


Preto by som vám chcela odporučiť 3 skvelé produkty z Oriflame, ktorými v týchto horúčavách pokožku dokonale hydratujete, osviežite a zavlažíte a navyše sú prírodné a majú minimálny dopad na životné prostredie.



Pleťová maska EcoBeauty
32202 - 19,99€ - str. 45

V prvom rade tvár - tá je slnku vystavená stále, najviac a pritom pokožka na nej je najjemnešia. Okrem pravidelného čistenia a hydratovania (teraz v lete aj s SPF ochranou) je výborné aspoň raz do týždňa poskytnúť pleti výživnú a hydratačnú masku. Napr. EcoBeauty - pleťová maska s ružovým ílom a Aloe Vera. Obsahuje účinné zložky, ktoré pleti dodajú presne to, čo potrebuje:

ružový íl - remineralizuje pleť
organický mentol - povzbudzuje a osvieži
organické aloe vera - hydratuje a zabraňuje dehydratácii.

Ja som si túto masku veľmi obľúbila, má úžasnú krémovú konzistenciu, ľahko sa rozotrie a pleti a nechá asi 10 minút pôsobiť. Počas pôsobenia postupne zasychá, čo v nímam na pleti jemným pnutím, ale nedostala som sa ešte do bodu, že by mi počas tých 10 minút zaschla úplne. Potom ju jednoducho zmyjete vodou a osušíte. A viete čo??? Fakt ma milo prekvapila, pretože po jej aplikácii nemám potrebu pleť krémovať. Jednoduho cítim tú hydratáciu, sviežu a mineralizovanú pleť.

Mimochodom, ak by vás to zaujímalo, značka EcoBeauty Oriflame sa vyznačuje tým, že jej výrobky sú prírodné, vysokokvalitné, dodajú pleti všetko potrebné a zároveň majú minimálny dopad na životné prostredie. A mne sa táto maska aj myšlienka veľmi páči a masku odporúčam všetkými desiatimi.



Vyživujúce telové maslo Swedish Spa
30838 - 8,90€ - str. 44

Značka Swedish Spa je inšpirovaná 4 elementmi: vzduchom, vodou, ohňom a zemou. Jej výrobky sú obohatené o zložku Hydrocare+, ktorá je plná vitamínov a tak si môžete dopriať "kúpele" v pohodlí domova.

Ja som si z tejto značky vybrala telové maslo, ktoré je naozaj úžasné. Napriek tomu, že si hovorí "maslo" je však o niečo jemnejšie, ako maslá, na ktoré som bola doteraz zvyknutá. Krásne sa rozotiera na pokožku, nemusíte ho rozotierať silou a hlavne sa aj celkom rýchlo vpije do kože, a tá zostáva hydratovaná, hladká a jemná počas nasledujúcich 24 hodín. Vždy sa keď sa ním natriem - ideálne po večernej sprche, tak na druhý mám po celý dň žiarivú a hydratovanú kožu, a je to úžasný pocit.

Veľmi som si toto maslo obľúbila a odporúčam ho aj vám.



Zjemňujúci a vyživujúci olej Swedish Spa
18765 - 9,90€ - str. 43

Neviem, ako vám, ale mne sa oleje určené na hydratáciu pokožky viac spájajú s letom, ako so zimou. Proste príde mi vhodnejšie sa namazať olejom počas tepla, pokožka sa potom vždy pekne leskne, žiari a je hydratovaná.

Olej od Swedish Spa je viacúčelový, obohatený o oleje zo zázvoru, kokosu a sladkých mandlí a s vitamínom E. Pokožku hydratuje a môžete ho použiť aj ako masážny olej, alebo si s ním spríjemniť kúpeľ, či vyživiť vlasy, ktoré teraz v lete dostávajú zabrať tiež.


Ako hydratujete v lete vy?
Všetky produkty dostanete v aktuálnej kampani Oriflame (23.7.2018 - 12.8.2018)


  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!