Novinky z Oriflame 12

By Zuzulienka - 29.8.18

Ako ste na tom cez leto s make-upom? Líčite sa rovnako, menej alebo vôbec??? Ja sa líčim rovnako ako cez zimu, možno niektoré dni o trošku menej, všetko závisí od nálady a toho, čo ma cez deň čaká.
Make-up, krémy, balzam, či rúž sú mojou súčasťou aj cez leto. Bez krému by bola moja pleť suchá, bez make-upu bledá a nevyrazná a rúž si leto doslova pýta.


Čo som skúšala tentokrát od Oriflame?



Omladzujúce sérum Optimals Age Revive  
32477  - 16,90 € - str 13
Toto sérum je perfektným základom pod akýkoľvek váš krém. Má vraj omladzujúce účinky, pomáha vyplniť vrásky, pleť zjemní, hydratuje, rozžiari a pripraví na vstrebanie všetkých výživných látok z následne použitého krému.
Je síce určené od 35+, no nič ním nepokazíte, ak ho začnete používať od 30+. Má úžasne ľahkú textúru, príjemnú vôňu a do pleti sa rýchlo vstrebáva.
Bohužiaľ doposiaľ som ho používala len krátko na to, aby som posúdila, či naozaj zjemnil vrásky, ale pleť po použivtí zostane vždy krásne hladká a jemná.



Hodvábny krycí krém Giordani Gold 
32922 - 17,90 € - str 105
Na tento make-up som mala zálusk už dlhšie. Na prvý pohľad vás totiž upúta svojim luxusným dizajnom. Dostanete ho v 5 odtieňoch.
Má tekutú konzistenciu, ktorá je jemná a dobre sa nanáša na pleť.Krásne sa jej prispôsobí a vyzerá s nim prirodzene. Výdrž má taktiež dobrú a pleť nevysušuje.
Je obohatený o špeciálne čiastočky, ktoré opticky prekrývajú nedokonalosti pleti a dodajú jej mladistvý vzhľad. Navyše obsahuje aj ochranný faktor SPF 12.



Balzam na zväčšenie objemu pier The ONE Lip Spa 
32365 - 6,50 € - str 9
Ktorá z nás by nechcela aspoň o trošku väčšie a plnšie pery... Ak stojíte v rade, skúste tento balzam. Pery hydratuje a zároveň opticky jemne zväčší a vyplní, čo je možno neuveriteľné, ale je to tak. Obsahuje komplex na zväčšenie objemu pier a on vážne funguje.

Matný rúž na pery The ONE Super Matte 
33858 - 7,90 € - str 7
No a na záver - matný rúž pre zamatové pery. V limitovanej edícii vyšlo 5 odtieňov a mne sa hneď zapáčil Furtive Raspberry, ktorý ma aj milo prekvapil. Má úžasnú konzistenciu, dlhú trvácnosť a veľké plus je, že sa neobtláča, ale drží tam, kde má.




Ešte úplne nakoniec by som chcela dať do pozornosti jednú skvelú akciu.
Novinkou v aktuálnom katalógu je špirála The ONE Wonderlash 5v1 XXL, ktorú keď si zakúpite, tak dostanete k nej aj odličovač vodeodolného očného make-upu.

Stačí ak pri objednávke na www.oriflame.sk zadáte k špirále kód 633463.
Táto akcia platí od 13.8. až do 23.9.2018, teda v katalógoch 12 a 13.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Úplně nejvíce by se mi líbil balzám na rty pro zvětšení objemu. Já se přes léto líčím úplně minimálně. Dávám jen řasenku a tužku na obočí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rtěnka The One je boží, já mám sice se třpytkami, ale je boží. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sérum vypadá skvěle :-) Já mám teď z řady Optimals - Hydra moisture boosting sérum :-)

    Jak nosit výrazné rtěnky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!