Aký bol rok 2019?

By Zuzulienka - 9.1.20

Vráťte sa mysľou o rok späť... kde ste vtedy boli, ako ste sa cítili, čo ste robili?? Je to teraz lepšie, alebo horšie v porovnaní s minulým rokom?  Čo sa zmenilo vo vašom živote? Čo je inak?
Je zaujímavé, ako veľmi sa život človeka zmení za jeden jediný rok. Od januára do januára... za 12 mesiacov... 365 dní..


Aj v mojom živote sa veľa zmenilo... minulý rok mi priniesol neskutočné množstvo zážitkov, hlavne tých krásnych.. Ale boli aj situácie, keď som si poplakala, keď som si myslela, že môj život sa akosi rúca... nuž, ale aj taký je život. A aj takto môže vyzerať jeden jediný rok mamy, pracujúcej ženy, blogerky...

Smutná udalosť:
- začnem hneď takto... zomrela moja babka. Smutné.. ale taký je život. Mala už čosi po 90-tke..

Najúžasnejší zážitok
- let malým motorovým lietadlom - bolo to fakt úžasné a navyše som prekonala svoj strach z výšok. Ak ste ho ešte nečítali - mám tu aj článok o tomto skvelom zážitku - Keď prekonáš svoj strach.


Ďalšie skvelé zážitky
- týždňová dovolenka v Grécku na Chalkidiki


- 4-dňová dovolenka v Tatrách, pri ktorej sme navštívili všetko, čo sa dalo vidieť v okolí.


Prekvapenie roka:
- dostala som výpoveď v práci - to som fakt nečakala.. a asi ani mnohí okolo mňa... bola som šokovaná, nahnevaná, smutná...

A tak som si následne užila 5-mesačné voľno, počas ktorého som kompletne poupratovala byt, garáž, pivnicu, zbavila sa množstva nepotrebných vecí a vyriešila si všetko, čo som chcela a potrebovala.


Kozmetické úpravy
- predĺžila som si vlasy. Už druhýkrát v živote. Nakoľko som za posledné obdobie s nimi dosť vymýšľala, zoslabli, polámali sa a vypestovať si zase dlhé chvíľu potrvá. Takto je to hneď.


- bola som na pedikúre - pre niekoho pravidelná a bežná záležitosť, u mňa procedúra, ktorú absolvujem raz do roka pred letom. Treba predsa vybrúsiť, vyživiť a nalakovať :-)

Nikolaskove poprvé:
- prvýkrát spal bezo mňa u babky a dedka
- prvýkrát bol na škôlkarskom výlete na Bradle
- prvýkrát bol v kine na Tajný život maznáčikov 2


- prvýkrát bol pri mori
- prvýkrát letel lietadlom
- prvýkrát mu vŕtali zub, našťastie len ten mliečny...

Iné udalosti:

- nafotila som zopár profesionálnych foto


- mojej naj kamoške sa narodilo prvé bábätko

- konečne som bola po 2 rokoch v kine. Na filme Appka.

- stretávka zo strednej školy po 15 rokoch

Čo som si kúpila
Za celý rok som minimálne nakupovala, no keď už, tak som trochu viac zainvestovala a toto sú veci, z ktorých som sa najviac tešila:

- nový mobil Samsung S9, lebo starý som rozbila. Ale, že doslova tak, že sa už nedal zapnúť...
- Converse tenisky
- po dlhšej dobe opäť môj obľúbený Chanel Chance
- bunda Devergo

Ostatné:
Celkovo za celý rok som veľmi veľa cestovala, nielen po Slovensku, a spoznala a videla - ak dobre počítam - 43 krásnych miest, hradov, zámkov, pamiatok a iných pozoruhodností.

Prečítala som 18 kníh.

Najazdila som 21 871 km na svojom aute.

... a tak ďalej.. bolo toho veľa, dalo by sa všeličo spomenúť, ale to by bol nekonečný článok..
A toto sú vlastne tie najdôležitejšie a najzaujímavejšie udalosti za minulý rok.

Poďme radšej už naplno vhupnúť do roka 2020 so všetkým, čo prináša.

A na záver mi napíšte, aký bol váš najúžasnejší a najsmutnejší zážitok minulého roka, ak to nie je tajomstvo.

Ja vám v ďalšom článku prezradím, aké sú moje plány a predsavzatia na rok 2020.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Našla som nových skvelých priateľov za ktorých som rada. Navštívila Bojnice - zámok, bolo nádherne. Bola v Brne na výlete, v jaskyni. Častejšie chodenie po výletoch a do prírody.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sluší Ti to:-) Asi to tak má být, že jsou smutné i radostné události, úspěchy i prohry. Nejsmutnější událost..asi, že mi jiný účastník silničního provozu nedal přednost v jízdě a měla jsem autonehodu. A nejúžasnější? Byla jsem požádaná o ruku, takže už vím, jaký bude nejhezčí zážitek v tom roce letošním:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dakujem.. ano určite je všetko ako má byt.
    Tvoja autonehoda, tak to je fakt velmi neprijemne, ale podstatne je, že si živa a zdrava.
    A myslim, že požiadanie o ruku tuto neprijemnu udalost prebilo naplno :-)
    Drž sa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj,
    to je super článek, taková hezká a ucelená bilance. Já jsem byla loni poprvé na dovolené na jižní polokouli, letěla jsem s mamkou na Mauricius, to byl určitě nejúžasnější zážitek. Těch smutných naštěstí nějak moc nebylo, ale konec roku se nesl v nečekaném odchodu naší pratety Mileny. To jsme nikdo nečekal a ani jí nebylo moc let. Jinak jsem taky docela dost cestovala, stejně jako ty jsem byla v Řecku, kde to mám ráda a na tomto místě jsem byla už potřetí. Práce mi naštěstí zůstala, jen jí mám tento školní rok ještě více než ten minulý. Ale to volno na úklid by se mi taky hodilo (a mému bytu taktéž:-D).
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobrý deň, Lucia Žitňanská, takmer som prišiel o život, keď moja štvorročná milenka zostala s inou ženou. Každý deň som plakal a triezvy, až kým to nebolo také zlé, že som prišiel o pomoc na internet. A videl som svedectvo kúzelníka, ktorý pomáha dáme menom Denisa Saková, a povedal som, že to skúsim, tak kontaktujem ho za pomoc a vrhá na mňa milostné kúzlo, ktoré používam pri získavaní mojej lásky späť a teraz som šťastná žena. Za to, čo si pre mňa urobil, neprestanem zdieľať tvoje dobré meno ľuďom tam za dobrú prácu, ktorú si pre mňa urobil. Dúfam, že Boh vám žehná, pretože mi pomáhate získať moju lásku späť. Je ideálne, keď som to publikoval v miestnych novinách pre Dr. Amiso v iných, aby som k nemu priviedol viac zákazníkov. , V prípade problémov so zdravím alebo vzťahom, tehotenstva alebo rakoviny, prípadov HIV alebo rozvodu vám vaša spoločnosť odmietne zaplatiť. V prípade akýchkoľvek problémov ho kontaktujte na herbalisthome01@gmail.com a on je jedinou odpoveďou na všetky vaše problémy.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!