Letní obľúbenci..

By Zuzulienka - 18.7.20

Leto sa nám pomaly láme na polovicu a ja som si za ten čas stihla obľúbiť už kopec vecí, o ktorých viem, že budem na nich fičať až do samého konca tohto ročného obdobia (a u niektorých možno aj dlhšie). Niektoré sú bežné, všedné a jednoducho k letu patria - iné vás možno prekvapia.


1. dlhé vlasy - tak to je asi prvá vec, na ktorú som sa dlhooo tešila. Po korona kríze som sa po 4 mesiacoch konečne dostala kaderníčke a vlasy, ktoré mi vyčarovala, fakt stoja za to. Nesmierne sa z nich teším a budem si ich užívať ešte aj dlho po lete.


2. ružový rúž - áno presne tento. Myslím, že už som vám ho na blogu spomínala. Je to asi najružovejší rúž, aký poznám, a ja ho na leto milujem. Viem, pre mnohé z vás príliš extravagantný, no na perách pôsobí veľmi pekne a príjemne, a úplne sa hodí na leto.
Je to Makeup Revolution Iconic Pro odtieň Eat me


3. slnečné okuliare - nutnosť ktorá musí byť... ale tak asi aj každé leto iné. Popravde, doposiaľ som nikdy neinvestovala, do nejakých extra drahých značkových okuliarov, kupujem zvyčajne tam, kde sa mi nejaké zapáčia a ani u týchto to nie je inak. Sú z New Yorkeru.


4. trblietavé telové mlieko - kedy inokedy takýto kozmetický výmysel využiť, ak nie cez leto. Vtedy vynikne najviac a na opálenej pokožke zvlášť. Toto síce nie je mlieko, ale suchý olej, no to nič nemení na tom, že trblietky jednoducho k letu patria.


5. crop-topy - tak tie som už jedno leto milovala a zdá sa mi, že opäť sa vracajú na scénu. Veľmi sas mi páčia v kombinácii so sukňami s vysokým pásom, ale aj takto obyčajne so šortkami. Tak som si ich niekoľko nakúpila a verím, že ich dostatočne vynosím.


6. Converse našuchovačky - dlho som hľadala presne takýto typ obuvi, ktorý len nasunieš a ideš, žiadne viazanie, zapínanie... a našla som. Dokonca v akcii sa mi podarilo kúpiť tieto Conversky a nosím ich momentálne asi najčastejšie a ku všetkému, až sa bojím, že ich zoderiem skôr, ako by som chcela.


7. hodinky Xiaomi - už som vám ich na blogu spomenula, no odvtedy ubehol nejaký čas a ja som si ich za posledné týždne obľúbila najviac. Nosím ich stále, majú príjemný dizajn, merajú kroky, tep, sú prepojené s mobilom, takže ten nemusíte ani vytiahnuť a viete, kto vám, čo píše. Ale verím, že to poznáte, veď dnes má takéto hodinky, snáď každý.


8. Aperol - drink, ktorému som prišla na chuť len nedávno. Vlastne, ja som ho nikdy predtým ani nepila - nakoľko ja a alkohol - 0 bodov, no nakoľko som videla, že ho všade všetci stále pijú, tak si hovorím, že to musím vyskúšať. A verím, že si ho počas nasledujúcich letných večerov ešte veľakrát vychutnám.


9. ruksak - taký mini, ale zároveň taký, do ktorého sa vojde skoro všetko, čo nosím v kabelke. A tento taký je - ideálny na mini výlety, kde netreba so sebou veľa vecí, ale aj do mesta len tak. A to som ja ruksaky nikdy nemusela, ale tento som si obľúbila. Mimochodom, je z Deichmannu.


A akí sú vaši tohtoroční letní obľúbenci?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Já už delší dobu nějaký pěkný batůžek sháním, chtěla jsem ho na léto vyměnit za kabelku, ale zatím ne a ne natrefit nějaký, který by mi padl do oka jak provedením a velikostí, tak barvou. Ale ten Tvůj je krásný:-) A máš krásné vlasy:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Batúšék už dlhodobo nosím a siaham po univerzálnych farbách.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Růžové odstíny rtěnek mám také nejraději. :) A nějaký baťůžek hledám, tento vypadá celkem dobře. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne vlásky, skutočne ♥ Ja som si odstrihla asi 20 cm :-D Hahaha ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vlásky máš opravdu krásné <3 Já jsem ale v létě přesný opak, čím kratší, tím lepší :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. sekne ti to, vlasky ti pristanu :-) tiež milujem dlhé vlasy, bez nich sa necitim ako ja

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty brýle jsou super! Taky mám ráda tento styl. Jinak třpytivý olej mám taky, i když od jiné značky. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!