November 2021 - tipy, radosti, udalosti

By Zuzulienka - 8.12.21

Tak.. a máme tu posledný mesiac v roku 2021. Neverím tomu. No je to tak. V poslednej dobe si žijem homeoffice, popritom skrášľujem naše bývanie, a taktiež už aj chystám všetko na blížiace sa Vianoce.

No poďte si pozrieť so mnou novembrové tipy, radosti, nápady, udalosti...


KNIHA
Hana Repová - Súkromné problémy: Sebastián
3. diel 4-dielnej série a tretí súrodenec Sebastián. V predošlých dieloch sme sa dozvedeli o osudoch Lilly a Tiny. Tento je o Sebastiánovi a jeho divokom živote. Sebastián totiž taký je - nevyzretý, divoký, nezodpovedný, zadĺžený a topiaci sa v problémoch.. ale viac nebudem prezrádzať.


HUDBA
Imagine Dragons - Wrecked
Myslím, že známa asi každému, lebo ju momentálne aj často hrávajú, no ja už nejaký čas ulietavam na tejto skupine a počúvam od nich skoro všetko.



JEDLO
Losos s hráškovým pyré
.. alebo čo si uvariť, keď vám už dochádzajú nápady? Grilovaný losos iba na masle s korením a citrónom, k tomu pečené zemiaky a hráškové pyré. Mňam.


MAŠKRTA
Tuba Čoko-kokos
Nikdy som nebola fanúšikom týchto tubových vecí (viď Pikao), no toto mi nejak padlo do oka a musela som vyskúšať. A odvtedy to milujem - konkrétne túto príchuť. Inak je aj pistáciová alebo slaný karamel. Kúpite v DM. Vyskúšajte.


MÓDNY TIP
Krémové legíny
Okrem krémových topánok som si musela zadovážiť aj legíny v takom odtieni. Myslím, že teraz sú veľmi IN a keď ste milovníkom legín, tak ako ja... tak musíte mať aj takéto.


KOZMETICKÝ TIP
Mixa - Hylurogel sérum
S kozmetikou Mixa mám dobré skúsenosti, istý čas som s nimi spolupracovala a tak mám poskúšané aj množstvo ich produktov. Toto sérum je teraz novinkou a ja som ho musela vyskúšať. Zatiaľ mu nemám čo vytknúť. Na pleti sa príjemne rozotrie, rýchlo vstrebe a ona zostane svieža, hladká a hydratovaná. Nie je potrebné už po ňom použiť ani krém.


TIP DO DOMÁCNOSTI
Denk Mit - utierky na nábytok
Neviem ako u vás, ale u nás sa vlhčené utierky používajú na všetko. Tieto mám veľmi rada, sú určené na nábytok a sú fakt len veľmi jemne navlhčené, takže sa nemusíte báť, že by nábytok príliš zamokrili, alebo nebodaj zničili. Majú aj príjemnú vôňu a upratuje sa s nimi jedna radosť. 


DETSKÝ TIP
Farbičky MALA Ikea
Farbičky u nás musia byť a naposledy sme objavili tieto MALA v IKEI. Fakt odporúčam. Sú menšie a hrubšie a aj napriek tomu, že nie sú trojhranné sa veľmi dobre držia v ruke. Farby sú sýte a jasné.


CITÁT MESIACA

Zázraky sa síce dejú, ale s tou správnou osobou v pravý čas. S nesprávnymi osobami nezažiješ zázraky, ale zlomené srdce.

RADOSTI mesiaca: 

- konečne som si doladila obývačku. Zemité farby, neutrál, čistota... to je moje.


- aj nechty som ladila minulý mesiac podobne. Veľmi sa mi páčil tento odtieň.


- tento koláčik som za posledný mesiac piekla 4-krát. Tak ho milujeme.


- adventný veniec tento rok živý, voňavý.


- aj jeseň ešte ukazovala svoju krásu


- a venček na vchodové dvere, veľký 50 cm. Je prekrásny.


- homeoffice


Tak vám prajem krásny december, ale predtým sa ešte pochváľte, aký ste mali november.



  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Krásné fotografie :) A jablečné koláče taky naprosto zbožňuji :) Na tenhle mám asi 5 ruzných receptu a nikdy nevím, kterej je ten nejlepší :D chutnají všechny.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujalo mě to sérum od Mixy, ale i ten koláč vypadá nádherně! Budu muset zase něco upéct. :D :)) Krásné fotky, měla jsi příjemný listopad. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já tyhle tvé články miluju :))) Super fotky. Ty legíny závidím, že můžeš nosit. :D Já bych v nich vypadala jak sněhulák - ten je taky "krémový" a kulatý (tlustý :D). :D
    Věnec úžasný. 😍

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No nádhera. Ten koláček bych si hned dala :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, věnec a celkově kytičky ve váze jsou top!! ☺♥ Krásné adventní dny.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super moc díky za tipy, taky používám vlhčený ubrousky na nábytek je to super. A co se týká bydlení tak minuli rok jsme se stěhovali do takového podnájmu v Pardubicích a taky jsem si zařizovali interiér a nakupovali nějaký ten nábytek a designové věci, to mě moc bavilo. Jinak díky za článek.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!