Topky leta 2022

By Zuzulienka - 16.8.22

Leto 2022 je v plnom prúde, a teda tentokrát mega horúce. A podľa predpovedí ešte horúce nejaký čas bude. Pravdupovediac, už si to tak neužívam ako keď som bola mladšia, je toho tepla na mňa dosť. No napriek tomu je leto stále moje najobľúbenejšie ročné obdobie a s ním prichádzajú aj letní obľúbenci.



Astrid suchý olej na opaľovanie
Ospevovala som vám ho už niekoľkokrát, ospevujem ho znovu. Už druhým rokom je to môj top opaľovák, krásna vôňa, príjemná a jednoduchá aplikácia. Akurát mám pocit, že ho prestali vyrábať, lebo keď som si ho naposledy chcela dokúpiť, všade bol nedostupný.


Chladivá termálna voda La roche Posay
Na osvieženie je skvelá táto termálna voda. Je fajn si ju hodiť do kabelky a môžete použiť kedykoľvek počas dňa. Naozaj osvieži a na chvíľu vás schladí.


Slnečné okuliare z Talianska
Slnečných okuliarov mám niekoľko - v podstate si každé leto nejaké kúpim. Nemusia byť značkové, stačia nejaké obyčajné. Tieto som si doniesla z nedávnej dovolenky v Taliansku a stihla som si ich najviac obľúbiť, takže ich pokojne môžem zaradiť medzi top tohto leta.


Nanuky Jarka
Nanuky, síce príliš nejedávam, no keď sa chcem naozaj osviežiť, istí to stará známa Jarka. Za mňa niet lepšieho osviežujúcejšieho nanuka ako toto. 

Zelené šaty New Yorker
No a najobľúbenejším módnym kúskom tohto leta sú pre mňa jednoznačne tieto zelené šaty, ktoré som kúpila v obyčajnom New Yorkeri za 10€. Sú pohodlné, svieže, letné... no jednoducho úžasné.


Máte aj vy nejaké tohtoročné obľúbené letné produkty, veci, miesta, jedlo?
Podeľte sa o ne.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Ty zelené šaty ti mimořádně sluší, máš na ně nádhernou postavu. Já mám léto moc ráda, ale přiznám se, že kvůli těm vedrům mám radši ranný podzim nebo pozdější jaro, než samotné léto. Že bych vyloženě měla nějaké oblíbené letní produkty, to ne, ale nepohrdnu zmrzlinou, vychlazeným osvěžujícím nápojem, knihami s letní tématikou, nebo šaty, které v létě vždycky krásně vynosím.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!