Máj 2023 - tipy, radosti, novinky

By Zuzulienka - 9.7.23

Zase trošku meškám, keďže vám ponúkam ešte len májové zhrnutie. Ale verím, že to doženiem. Máj, lásky čas.. no poďme sa naň pozrieť, aký bol, čo mám nové a aké tipy som pre vás za ten mesiac nazbierala.


Máj bol u nás plný výletov a jeden z nich bola aj návšteve Neusidler am See, ktoré som chcela vidieť už veľmi dlho. Bolo tam naozaj krásne a príjemne, síce veľa ľudí, ale to je asi všade na takýchto známych miestach.


V Trnave ako každý rok, aj tento rok vznikol nový nápis Trnava.


Raz za čas zvyknem chodievať na mestský trh. Nie je to u mňa úplná pravidelnosť, ale raz za čas, donesiem takúto pestrú nádielku.


Nechty som v máji zvolila zelené. Aj keď to nie je úplne moja šálka kávy, rada striedam a skúšam farby, tak som musela.



Nezabudnem na Deň matiek, keďže aj ja som už mama, a naši školáci si pre nás pripravili program, niečo nám vyrobili a dostali sme aj nejaký ten kvietok. Pamätám si, že v ten deň tu u nás celý pršalo, no ani to nám nezabránilo, aby sme sa vybrali do cukrárne na kávičku a zákusok.


A aj toto sa mi podarilo :-D A tak sme sa na tie muffiny tešili.

NOVINKY:

- podobnú kabelku som mala aj predtým, aj tú istú značku, no niečo sa mi v nej asi vylialo, a začal sa na nej tvoriť čudný fľak, ktorý nešiel nijako dole. Tak skončila v koši a keďže som s ňou bola mega spokojná a dlho mi slúžila, objednala som takmer takú istú.


Ak hľadáte dobrý samoopaľovák, tak na tento som čítala samé dobré recenzie. Je to sprej a poviem vám, že už po prvom nástreku je vidno opálenie. Ak ste bleduľky ako ja, tak určite vám bude stačiť.


Jedna kabelka mi nestačila, tak ešte takýto košíček som si musela kúpiť. Na leto ako stvorený. Je z Deezee.


Rúže som náhodne ulovila v DM. 5 rúžov stálo spolu nejakých 9€. No po otestovaní vám poviem, že aj stoja za tú cenu. Je to skôr ako farebný balzam a niektoré farby sa mi na mojich perách vôbec nepáčia.

TIPY PRE VÁS

Týmto majonézovým šalátom veľmi neholdujem, ale raz za čas dostanem chuť. A keď už, tak vám odporúčam tento. Je podľa mňa najlepší zo všetkých, a zoženiete ho v Kauflande.


Prečítala som Jan Menděl - Cesta ven ze šíleného sveta. Kniha plná zaujímavých myšlienok a zamyslení. Hlavne na konci sa mi to najviac páčilo.


Hlávkový šalát. Ak ho máte radi, odporúčam vám vyskúšať túto kombináciu. Pečené bravčové mäso na cibuľke, ryža a hlávkový šalát v sladkokyslom náleve. Mnohí sa čudujú, že čo to je za čudnú kombináciu. Pre mňa dokonalosť chutí, veď vyskúšajte.


A tieto Aviváže sú jednoducho naj vôňa spomedzi všetkých dostupných drogerkových aviváží.


Tip na maškrtku: jahody, biely jogurt a nastúhaná horká čokoláda. Osviežujúca a chutná desiata v lete. Žiadny zbytočný cukor, ani nič navyše a chutí to výborne.

A na záver jeden citát:


Spomeniete si ešte na svoj máj?
Krásny letný deň vám želám.


  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Ta kabelka je nádherná a líbí se mi i ta košíková. Na aviváže jsem dost ujetá, neustále zkouším nějaké nové a hledám ty nej vůně, tuhle jsem ještě neměla, další tip, co vyzkoušet:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aviváže od Lenoru mám také ráda, stejně tak Cocolino je super. :) Moc hezké fotky. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!