Obľúbené produkty, ktoré kupujem len v DM drogerii

By Zuzulienka - 11.6.24

DM drogeriu vám nemusím nijako zvlášť predstavovať. Verím, že je vám úplne známa a verím, že aj tam pravidelne nakupujete toho viac, ako potrebujete. Taká totiž návšteva tejto obľúbenej drogérie môže byť. Ja v nej nakupujem snáď od jej vzniku, veľmi som si ju obľúbila a fakt na určité veci chodím len tam, pretože sú najlepšie a častokrát aj za lepšiu cenu, ako kdekoľvek inde.



Tak nech sa páči, tu je výber mojich obľúbených produktov z DM drogerie.
Vlhčené čistiace obrúsky Denk Mit
Odkedy mám deti, vlhčené obrúsky používam všade a na všetko. Fakt na všetko. A kupujem hlavne tieto z DMky, majú ich už toľko druhov, s toľkými arómami, až sa čudujem - na podlahu, na okná, na nábytok, na dlažbu.. proste od výmyslu sveta.


Hygienické vreckovky Soft&Sicher v boxe 120ks
Ďalšia vec, ktorú s príchodom detí musím mať v každej miestnosti. A to naozaj nepreháňam. V každej jednej našej miestnosti nájdete tieto vreckovky, lebo: sopliky, niečo rozliate, dieťa zababrané atď. Naozaj sa hodia v každej situácii. A navyša sa mi páči, že nie sú také tenučké, ako iné, ale až 4-vrstvové a s pridaním jemného balzamu, ktoré ich robia na dotyk príjemnými.


Odličovacie tampóny Ebelin
Roky rokúce už iné nepoužívam, lebo tieto sú proste za mňa najlepšie. AJ tá veľkosť, aj textúra, aj výdrž. Stačia mi 2 večer a som odlíčená a čistá.


Toaletný papier Sanft&Sicher
Istú dobu som hľadala toaleťák, ktorý nebude drahý, nebude na rolke len pár útržkov a ani nebude tenký. Predsa len naozaj nepotrebujem niečo, čo skončí v záchode za nehoráznu cenu.
V DMke majú presne taký. 220 útržkov na jednej rolke, 3-vrstvový a 1 ks vychádza na 0,39€. Fakt som žiadny v tejto kvalite za lepšiu cenu nenašla.


Jar kapsuly do umývačky riadu Jar Platinum Plus
Možno to už vyznie, že hľadám len to najlacnejšie, ale keď to v tej DM naozaj vychádza cenovo najlepšie, a to som pôvodne ani nevyhľadávala najlacnejšie kapsuly do umývačky riadu, ale proste bola v DM, videla ich tam a kúpila. Až časom som zistila, že tam vychádzajú cenovo najvýhodnejšie. Kupujem len tieto Jar Platinum Plus - najlepšie.


Babylove vlhčené utierky
Ako vravím, používam vlhčené na všetko, a jedny mi vždy nesmú chýbať aj v kabelke. Kupujem tieto modré, na také bežné utretie rúk, a aktuálne aj tieto biele na zadoček bábätka.
Za mňa najlepšie, neparfumované, jemné, akurát vlhčené. A to som teda v minulosti poskúšala fakt veľa rôznych vlhčených obrúskov - TEST VLHČENÝCH OBRÚSKOV.


Vrecká na mrazenie potravin
Skvelá vychytávka, ktorú od istého času mám stále doma. Vrecká sú pevné, v dvoch veľkostiach a mrazenie je s nimi jednoduché.


Hygienické vreckovky do vrecka, kabelky
Tak tie sa naozaj zídu vždy a všade. Jedny sú na dezinfekciu povrchov, hračiek a iných vecí, a druhé na ruky a tvár.


Tak čo, aké sú vaše produkty, ktoré nakupujete len v DM drogerii?
Máme niečo spoločné?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!