Osvedčená kozmetika - kúpim si ju zas a znova

By Zuzulienka - 5.10.12

Určite aj vy máte pár kozmetických obľúbencov, ktorých si kupujete stále dokola. Jednoducho vyhovujú a netreba ich meniť. A j ja mám pár takých a rada by som vám ich predstavila.


Je to týchto 5 obľúbencov. Na nasledujúcich riadkoch sa dočítate o každom pár slov.

1. Balea pena na holenie - je to vlastne ružový gél s prídavkom Aloe vera, ktorý sa po rozotretí zmení na bieloružovú jemnú penu. Má naozaj príjemnú vôňu, ani neviem opísať, čo mi pripomína. Možno vonia práve po Aloe vera, ktoré obsahuje.


2. Odlakovač Ebelin - jemný odlakovač bez acetónu a dokonca s kvatinovou vôňou. Musím teda povedať, že ja cítim viac odlakovač ako tú kvetinovú vôňu, ale nezainteresovaní mi zase povedali, že ako pekne vonia. Ja som si už naň asi zvykla. Nechty bez problémov odlakuje a balenie 125 ml vydrží celkom dlho. Jedným napusteným tampónom odlakujem vždy všetky nechty.


3. Indulona olivová - skúšala som asi všetky indulony, no táto mi vyhovuje najviac. Jemne vonia po olivách, hneď sa vstrebáva, ruky naozaj hydratuje a nezanecháva ich mastné. S inými krémami som mala vždy problém, že aj keď som si ruky natrela, o chvíľu zase boli suché. S touto indulonou sa mi to nestáva.


4. Rexona antiperspiranty - to aby sme sa nepotili a nesmrdeli, je určite záležitosťou každého. Ja som to vyriešila antiperspirantmi Rexona, ktoré sa mi zdajú účinnejšie ako ostatné značky. Zatiaľ sú to moje jednotky proti poteniu.


5. Pleťový krém Nivea Soft - používam ho denne na tvár. Vždy po večernom odlíčení, umytí sa natriem týmto krémom. Je jediný, ktorý mi nerobí problémy. Všetky iné, čo som skúšala buď štípali alebo svrbeli. Tento mi úplne vyhovuje. Stredne hustý, s klasickou ale trochu jemnejšou vôňou Nivea a balenie vydrží naozaj dlhoooo.


Máte aj vy nejaké obľúbené produkty?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Na odlakovac Ebelin nedam dopustit!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odlakovač Ebelin a Indulona u mňa nechtíkova vyhrávajú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kdybych to měla shrnout, tak:

    1. Tento gel/pěnu mám momentálně taky. Obecně mezi přípravky na holení nevidím moc rozdíl (krom vůně), takže spokojenost, asi si ho budu kupovat pravidelně, protože je nejlevnější :)

    2. Ebelin odlakovač jsem měla, nějak mě neurazil, nenadchl..

    3. Indulona? Super věc, můj drahý je nosí z práce a jsem za to vděčná, mám jich ohromnou spotřebu, patlám si je totiž někdy i na v tlusté vrstvě na obličej jako "masku" a na nohy.

    4. Antiperspiranty a deodoranty pregeruji ve spreji, Rexonu mám hodně ráda :)

    5. Niveu celkově jako značku nesnáším, takže asi tak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od baley pěnu na holení přemýšlím že si také koupím :) máš hezký blog a sem tvým novým čtenářem :) budu moc ráda když i ty mi to oplatíš :)) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!