A zase raz LADYBOX... pre mňa môj prvý

By Zuzulienka - 10.11.12

Tak môj prvý Ladybox!! Konečne dorazil. Už týždeň ma síce čakal na pošte, no až včera bol čas na jeho vyzdvihnutie. Nebude to určite pre vás nič nové, keďže táto tajomná krabička krásy je teraz takmer na každom blogu. Ale predsa len nedalo mi to, a opíšem moju skúsenosť.

Pre nezasvätených: čo je ladybox? Ladybox je krabička, ktorá obsahuje rôzne kozmetické produkty, či už v plnom balení alebo formou vzoriek. Ladybox vychádza každý mesiac a každý mesiac by mal obsahovať iné produkty. Dopredu zatiaľ nikdy neviete, čo bude obsahovať, avšak časom možno dôjde aj na to. Stačí sa zaregistrovať na stránkach ladyboxu, vyplniť kozmetický profil, objednať si krabičku, zaplatiť a čakať. Je to jednoduché. Tvorcovia sľubujú v budúcnosti, že ladybox bude pozostávať z produktov, ktoré sa hodia presne pre váš typ pleti, vlasov atď. Tak uvidíme. Prvé vydanie Ladyboxu vyšlo v októbri tohto roku, takže je ešte len v začiatkoch.
Toto je môj prvý LADYBOX - novembrový.

 
Ladybox mi prišiel zabalený v klasickej kartónovej krabici, a až z tej na mňa vykukol čierny "box" previazaný ružovou stuhou a nápisom a logom Ladybox. Jednoducho ako stvorený pre ženské pohlavie, keďže už odmalička je ružová farbou dievčatiek. Krabica ladyboxu je celkom pevná a má uzatváracie veko na magnet, ktoré však práve mne nefunguje. Ale nevidím to ako problém a určite ju využijem na nejakú kozmetiku.

To, čo ma trošku zamrzelo bolo, že krabica bola na dvoch rohoch odretá, teda trošku poškodená, avšak celkom to chápem, keďže má za sebou dlhú cestu až z Čiech a týždeň ešte na mňa čakala na pošte. No tak ale čo už, stávajú sa aj horšie veci.
 
 
Po odviazaní stuhy a roztvorení krabičky ma čakal tento pohľad. Nielen kozmetické produkty spolu s polysterynovými "doplnkami" a zapečateným listom.
 

A ešte raz pohľad bez listu:
 
Takže poďme sa pozrieť na to, čo novembrový Ladybox obsahuje.


1. zapečatená obálka - v tejto obálke nájdete list, ktorý z jednej strany obsahuje text, ktorý vysvetľuje, prečo je novembrový ladybox tvorený práve z nasledovných produktov. Je aj také akoby slovo od tvorcov ladyboxu. Z druhej strany nájdete popis všetkých výrobkov, ktoré sa v ňom nachádzajú.


2. lícenka Fleur de Santé Radiant Blush Soft Peach - v mojom dopise píšu, že práve tú namixovali podľa môjho typu pleti, ktorý som si vyplnila v kozmetickom profile, no nejak sa mi tomu nechce veriť, keďže ju mala v balíčku každá, čo som čítala na iných blogoch.


3. NIP + FAB telové maslo s vôňou Mango Smoothie určené na suché pleť - vonia celkom príjemne, nijak prenikavo, jeho konzistencia je naozaj hustá a som naň zvedavá po nanesení na telo. Má obsah 50 ml.


4. Yves Rocher Fruit de Noel telové mlieko - celé 300 ml balenie tohto telového mlieka. Má jemnú vôňu pomaranča, grapefruitu a bergamotu. Skúsila som si ho naniesť na pleť - no veľmi mi nevonia, najviac tam cítim spomínaný grapefruit. Inak sa rozotiera ľahko a vstrebe rýchlo.


5. Reniu telové maslo - 15 ml vzorkové balenie telového a tvárového masla z kokosového oleja. Vôňa je príjemná, uvidíme po použití.


6. Pure Fiji Shampoo - šampón z kokosového mlieka v malej 29 ml fľaštičke. Vôňu má skôr neutrálnu ako kokosovú. Šampón sľubuje pružnosť, lesk a vitalitu. Uvidíme...


7. Mascara Yves Rocher - riasenka s názvom Beauty mascara by mala vyčarovať objem a naviac obsahuje rôzne výťažky, ktoré by mali dodať potrebné vitamíny vašim riasam. Ja som mala v balíku hnedú.

8. Iswari Maccaccino - alias kakaový energetický nápoj bez lepku. Je to bio výrobok. Áno, aj niečo na jedenie, je súčasťou Ladyboxu a myslím si, že je to celkom milé, že je tam aj malé prekvapenie v podobe niečoho jedlého.


9. rôzne letáky, kupóny na zľavu a katalóg Fleur de Santé - samozrejme tvorcovia nemohli zabudnúť na reklamu a lákavé ponuky v podobe zliav. Celkom zaujímavé, avšak neviem, či my Slovenky si budeme môcť uplatniť všetko.


10. kozmetická taštička Fleur de Santé - tá sa skrývala úplne na spodu krabice. Je ružová s čiernymi bodkami. Určite dobrý nápad, aj keď ja osobne mám kozmetických taštičiek doma už niekoľko.


Záver: novembrový Ladybox dokopy obsahuje 8 produktov. Z toho je jeden na jedenie, druhý je kozmetický taštička, takže kozmetických produktov je tu celkom 6 - 3 v plnom balení a 3 v podobe vzoriek.
Osobne môžem povedať, že ma tento Ladybox potešil. Mám rada vzorky, rada skúšam nové produkty, takže toto je pre mňa lahôdka. A určite si ho v budúcnosti ešte objednám.


A aké sú vaše skúsenosti s Ladyboxom? Pozitívne, či negatívne?
 

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Já jsem na tom s LB pozitivně, ale zlobí mě špatný odstín tvářenky a řasenky :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tú riasenku som akurát dnes skúšala a musím povedať, že je slabá. Ale tvárenka sa mi zase páči. Dúfajme, že v buducnosti fakt tie boxy upravia podla typu pleti...

      Odstrániť
  2. Taky mam:-) jsem nova ctenarka doufamze se pripojis i ke me:-)

    www.luciet2.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá výborne. Pekný post. Želám Ti krásnu nedeľu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som sa zas dala namotat na senzabox :) tento mesiac- uz len odratavam dni ;) Inak vidim, ze dievcatkovsku ruzovu mas rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No blog síce mám zladený do ružova, ale inak ružovú farbu vobec nenosim... myslim, že mi nepristane. Ako tak premýšlam viem len o jednom jedinom ružovom tričku, ktoré mám.
      A senzabox tiež očakávam...

      Odstrániť
  5. Taky byl tenhle LB můj první :-) a byla jsem příjemně překvapená. Ale s řasenkou máš pravdu. Čekala jsem něco lepšího.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. lícenku mám aj ja a je super...no tá špirála 0 bodov...:D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!