Recenzia: Vichy DermaBlend make-up

By Zuzulienka - 29.11.12

Už tu dlhšie nebol nejaký kozmetický post, tak to treba napraviť. Chcela by som vám predstaviť môjho obľúbenca v makeupoch. Je ním make-up DermaBlend od Vichy. Tento makeup sa ku mne dostal ešte kedysi dávno vo forme vzorky v časopise. Vyskúšala som ho a už vtedy som bola očarená jeho účinkami. No vrátila som sa k nemu až teraz po niekoľkých rokoch.

 
Dermablend od VICHY je korekčný make-up s obsahom pigmentov, ktorý sa má ľahko rozotierať, prispôsobiť pleti a zakryť všetky nedostatky. Dostať ho v lekárňach alebo na internete a jeho cena sa pohybuje od 18 € vyšie - je z tých drahších, no stojí za to si zaň priplatiť.

Aké sú teda moje skúsenosti s týmto make-upom?
 
Balenie - klasické 30 ml v bielej tube s čiernym vrchnákom a jasným a viditeľným názvom. Dostať ho zabalený v krabičke.
 
Odtieň 25 Nude - zvyčajne bývajú nude odtiene svetlejšie, no Dermablend je tmavší. Nerobí mi to však výrazný problém, keďže moja pleť je bledá a zíde sa jej trochu prifarbenia týmto spôsobom.
 
Konzistencia - stredne hustá. Make-up sa ľahko vytláča a vyzerá byť redšej konzistencie, avšak po nanesení pleť sa rozotiera ťažšie, ako na sa na prvý pohľad zdá. (záhadou je, že všade kde som o tomto make-upe čítala nejaké recenzie, tak všetci sa zhodovali na tom, že sa rozotiera vynikajúco).
 
Vlastnosti - Je síce ťažšie rozotierateľný, no napriek tomu sa krásne prispôsobí pleti a zakryje všetky nedostatky, hlavne rôzne fľaky, červené miesta a aj ostatné nedokonalosti pleti. Stačí ho naniesť v menšom množstve. Pleť naviac oživí a rozjasní a je dlhotrvajúci -  krásne vydrží 8 pracovných hodín. Človek sa jednoducho cíti krásne aj po 8 hodinách v práci :-)
 
Zhrnutie:
 
+ perfektné krytie
+ bez efektu masky
+ výdrž
+ prispôsobenie sa pleti
+ rozjasnenie
 
- horšia rozotierateľnosť
- cena
 
Máte skúsenosť s týmto make-upom? Používate ho? Alebo používate iný make-up od Vichy?
 
Prajem inak krásny deň!! :-)
 
 


  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Cant wait to try this! :) We are your newest follower and would love if you came to check us out! :)

    Stacie and Carly
    the island secret
    www.theislandsecret.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chtěla bych si pořídit nějaký krém od Vichy, ale po zkušenostech některých lidí, plus když vidím ty ceny, obracejí se mi oči..:(

    Zvu tě na mou LUSH Giweaway!
    http://elitiethebeauty.blogspot.cz/2012/11/lushacka-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no s krémami od vichy mám zatial len male skusenosti a to formou vzoriek, no nijako ma zatial neočarili. A je pravda, že ich cena je vyššia..

      Odstrániť
  3. MU od Vichy jsou na mně moc hutné...

    Hezký víkend!

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super recenze. make-up nepoužívám, takže fakt nevím, který je nejlepší. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Znám ho a byla jsem s ním spokojená..ovšem na Lancome, který používám aktuálně nemá :D...M*

    www.marcelajezkova.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dobry,mam na vas jednu otazocku ohladom toho make upu,teraz sa ho chystam objednat v lekarni,len mi tam nevedia ukazat vzorky s odtienmi a preto si neviem vybrat,ktory si mam objednat...mohli by ste mi poradit,nie som celkom bledy typ,taky normalny..ktory odtiien si mam vybrat..ten nude co pouzivate vy nieje velmi tmavy,nechcem aby vyzerala ako maska....prosim o radu...Dakujem Stevka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zdravím, ked mam pravdu povedat, tak tento odtien nude od Vichy je tmavši ako klasické nude odtiene u iných značiek, ale nie je to nič strašne. Pokial máte normálny odtien pleti, myslím si, že tento nude vam nebude vobec vadiť, dodá trochu farby. Avšak pokial chcete niečo jemnejšie, myslím, že bledši je odtien 15 Opal. Ostatné všetky su tmavšie...
      Dufam, že som aspon trochu pomohla. :-)

      Odstrániť
  7. Dakujem Vam za odpoved,urcite ste pomohli,vyskusam a uvidim:))))vdaka.Stevka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!