Čo ma potešilo v novembri

By Zuzulienka - 5.12.12

Tieto príspevky sú síce na každom druhom blogu väčšinou pod názvom 5 vecí, ktoré ma potešili atd., a  mne sa páčia, rada si pozriem, čo komu urobilo radosť za posledné dni. Tak som sa rozhodla, že aj ja budem uverejňovať raz mesačne post o veciach a udalostiach, čo ma za predošlý mesiac potešili. Nebudem to obmedzovať žiadnym číslom, keďže vždy to môže byť iný počet radostí! :-)

1. diár na ďalší rok - je to denný koženkový diár hnedej farby. Nečakala som na nič a hneď som kúpila, lebo sa mi zapáčil.


2. čižmy - konečne som po dlhom obliehaní všetkých možných obuví objavila také, ktoré mi sadli. Môj problém totiž je - noha 40 - 41 a tenké lýtko. Tieto síce nesedia presne na lýtko, ale vždy lepšie ako všetky ostatné. Sú semišové z Deichmanu.


3. nová Emma a Eva - tak toto je vec, na ktorú sa teším každý mesiac. Nové články, nové nápady a inšpirácie. Naozaj asi jediné 2 časopisy, ktoré si kupujem pravidelne a vychutnávam pri kávičke.


4. Avon zásielka - z Avonu si niečo objednám v priemere tak raz za 2 mesiace. Tentokrát to boli tieto kozmetické vecičky - sprchový gél Senses, Set Skin so Soft, štetec na tvár a ceruzka na oči.


5. kniha Univerzum - po knihe som túžila dlhšie, a plánovala si ju kúpiť. A zrazu som ju dostala ako darček. Tak sa z nej naozaj teším!!! Je to super encyklopédia, kde nájdete všetko.


6. noví sledovatelia - tak vy ma tešíte naozaj veľmi. Za mesiac november sa počet čitateľov pekne zvýšil, za čo som veľmi vďačná.


Tak asi toľko moje malé radosti za mesiac november.
A čo potešilo za november vás?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Z těch věcí o kterých píšeš mne nejvíc vždy potěší relax s kávičkou a časopisem.Nevím jestli i u nás vychází Ema a Eva,ale já mám svou Marianne.Jedině tu kupuji pravidelně už pár let.A co se týká Avonu,tak z něj jsem si kupovala pravidelně ,až do doby než jej vyřadili,šampon z muškátem a vrbovou kůrou.Na mé vlasy byl jedinečný!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z týchto vecí sa mi páči úplne všetko. Milujem študovanie v encyklopédiách, je to zaujímavé. Písanie do diára a plánovať si veci tam, to mám tiež v celku rada. Avon Senses --> Senses, Úplne najradšej si objednávam kolekciu Senses. Krásne arómy, vôbec silné vône šampónov či sprchových gélov. (najradšej mám kolekcu Senses-Višne) Emma je v pohode, ale EVA, to je niečo! Tiež si ju pridávam každý mesiac aj na blog.. (ak by si mala záujem : www.lifkaxxx.blogspot.com .. Nový čitatelia blogu potešia každého.. Čižmy sú ako vybraté z mojej mysle. Veľké +! No a kancelária, ešte nepracujem, ale tež chcem mať svoje miesto.:)) Milujem tvoj blog! LIKE! ^^

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!