Recenzia: Nivea čistiaca pena

By Zuzulienka - 8.2.13

Dnes mám voľný deň, v práci som si zobrala dovolenku, pretože mám doma pacienta a niekto sa o neho musí postarať :) Tak okrem toho stíham aj vás a mám pre vás dnes drobný kozmetický článok.
Povedala som si, že už dávno sme tu nemali žiadnu recenziu a mám toľko kozmetických vychytávok, s ktorými som spokojná a rada by som ich odporučila ďalej, tak práve dnes sa na jeden zameriam.


Rada by som vám predstavila jeden skvelý výrobok značky Nivea. Túto značku mám veľmi rada, je známa po celom svete, je dostupná a niektoré jej výrobky si kupujem stále. No tento som vyskúšala prvý krát.
Jedná sa o Nivea Soothing Cleansing Mousse - Nivea upokojujúca čistiaca pena bez obsahu alkoholu.
Kúpila som ju ešte niekedy v novembri minulého roku za akciovú cenu v Tescu. Na výber dostanete dva druhy: modrú - určenú na normálnu pleť a ružovú určenú pre citlivú a suchú pleť - čo je aj tá moja.


Čistenie pleti by malo byť každodennou záležitosťou, nielen keď sa líčime. Počas dňa sa totiž pohybujeme v rôznych prostrediach a na našej pleti sa usádzajú drobné čiastočky voľným okom neviditeľné. Tie preniknú do pórov a my sa potom čudujeme, prečo zase naša pleť vyzerá tak hrozne. Preto je určite dôležité dokonalé odlíčenie, následné vyčistenie pleti a nakrémovanie. Samozrejme našej pleti sa nič nestane, ak sa raz za čas po žúrke neodlíčime. Ak sa to však stáva pravidelnosťou - tak to je zlé. Pleť si totiž musí v noci oddýchnuť a voľne dýchať.

Na to, aby sme mali pleť dokonale vyčistenú potrebujeme aj prostriedok, ktorý sadne nášmu typu pleti a ktorý poskytne výbornú čistiacu službu :)


A práve nasledujúci výrobok Nivea čistiaci voda/pena je určená na každodenné čistenie citlivej a suchej pleti. Na prvý pohľad je to jemne ružová fľaštička plná vody. Poviete si voda? Nič zaujímavé. Ale prekvapenie ešte len príde. Po stlačení aplikátora totiž z nej ihneď vychádza pena. Pena sa tvorí sama od seba (neviem presne akým spôsobom), nemusíte fľaštičku pred tým vôbec pretrepať, jednoducho stlačíte a v dlaniach máte jemnučkú penu, ktorú prstami nanesiete na vodou navlhčenú tvár. Jemnými krúživými pohybmi vyčistite celú tvár, krk a opäť čistou vodou penu zmyte. Pena má veľmi jemnú vôňu, vonia jednoducho a krásne sviežo.


Na vyčistenie celej tváre stačia 1 – 2 stlačenia aplikátora . Môžem povedať, že aj výdrž je celkom dobrá, používam ju už 3 mesiace takmer každý deň a nemám spotrebovanú ešte ani polovicu fľaštičky. Cena je myslím okolo 5 €. V akcii zoženiete aj lacnejšie, tak ako aj ja.

Pleť je po vyčistení naozaj jemná, bez pocitu napnutia kože a hydratovaná. Avšak vždy je potrebné si tvár natrieť ešte nejakým hydratačným krémom – ja Niveou Soft – mojím obľúbeným.

Takže Nivea Soothing Cleansing Mousse je momentálne mojím favoritom.

Čo používate na čistenie tváre vy? Máte nejaký osvedčený prostriedok?

Veselý piatok všetkým!!!

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. toto som si ešte nikde v obchode nevšimla..chcela som si kúpiť podobnú penu od ryoru, ale u nás sa predával len na jednom mieste a aj ten malý predražený obchodík zrušili a keď si zas chcem objednať viacej výrobkov poštovné je veľké tak nič z toho :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám takýto zázrak prvýkrát, podobnú penu som ešte neskúšala nikdy predtým...

      Odstrániť
  2. Už jsem o ní nečetla na pár blozích :) Nivea je dobrá značka, moje pleť na její výrobky nereaguje nijak špatně, takže uvažuji nad koupí!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne ako moja pleť, znáša túto značku dobre. Pri iných značkách hlavne krémov mi pleť sčervená a napriek tomu, že daný výrobok má označenie, že hydratuje - cítim na pleti presný opak.

      Odstrániť
  3. Ja takové šistící pěny a gely zbožňuju :) Používám čístící gel od Dermacol a nemůžu si ho vynachválit :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já zbožňuju peeling od Garnieru-ten mi pleť vyčistí nejvíc ze všech přípravků, které jsem kdy vyzkoušela ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak túto čistiacu penu vidím prvý krát a dosť ma zujala

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja by som si chcela túto penu kúpiť, ale prosím vas, je to pena na čistenie pleti, alebo odstráni aj make - up?? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano odstrani aj makeup. Ja pouzivam akurat odlicovac na oci a zvysok tvare umyjem touto penou. A po makeupe ani stopy. A to pouzivam makeupy rozne...

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!