NÁKUPY: Ako som včera nakúpila

By Zuzulienka - 24.3.13

Včera som sa vybrala na nákup po nejaké potrebné veci do domácnosti. Moja polovička ma poverila aj tým, že mu mám niekde pozrieť baterku do mobilu, pretože tá jeho už odchádza. Tak som sa vybrala do jedného menšieho nákupného centra, o ktorom som bola presvedčená, že sa tam nachádza predajňa s príslušenstvom do mobilov. Avšak, mýlila som sa. Žiadne príslušenstvo do mobilov som nenašla, iba obchodík s navigáciou, ktorý sa asi v mojom podvedomí uložil aj ako obchod s príslušenstvom pre mobily.

Ale keďže do tohto centra nechodím často, tak som jeho včerajšiu návštevu musela využiť a takmer celé som ho prešla.


A najviac ma zaujímali dva obchody s obuvou - Altero a CCC. Už pár týždňov dokonca zháňam nejaké jarné topánočky, a včera sa mi ich konečne podarilo uloviť. Jedny balerínky a jedny na vyššom opätku. Nič špeciálne, iba jednoduché topánočky, presne aké som potrebovala.

Ako prvý som navštívila obchod Altero. Tam majú vždy kopec krásnych topánočiek, avšak väčšinou v maličkých číslach, tie väčšie sa im totiž hneď vypredajú. Včera ma však milo prekvapili, predajňa bola trošku orientačne zmenená a časť s balerínkami na prvý pohľad vyzerala úžasne. Mali ich tam totiž toľko a v dostupných číslach, že som si naozaj nevedela vybrať. Čierne, hnedé, farebné, vybíjané, so zlatou, či striebornou špičkou, no proste od výmyslu sveta. Tak som si zopár vybrala, poskúšala a nakoniec som skončila u týchto krásnych lakovaných s mašličkou vpredu. Sú veľmi mäkké a pohodlné.



Druhý na rade bol obchod CCC. Tam majú vždy obrovský výber a teda človek sa vie niekedy tiež ťažko rozhodnúť. Avšak chcela som niečo na nižšom opätku a niečo jednoduché a nakoniec mi padli do oka tieto. Na nohe sedia ako uliate a čo je najdôležitejšie vôbec nikde netlačia a nie sú tesné, takže sa nemusím báť, že mi nohy nepekne označkujú.



Takže toľko moje včerajšie nákupy topánok.
A mimochodom, podarilo sa mi nakúpiť aj všetko potrebné do domácnosti, čo som chcela, dokonca aj baterku do mobilu :) Takže nákupy boli nadmieru úspešné :D

A čo vy? Máte už jarné topánky pripravené?

Krásnu nedeľu :)

  • Share:

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Jsou krásný, už aby stál sníh a mohli jsme vytáhnout jarní botky:)

    Zvu tě k sobě na jarní giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie balerínky sú super :) Ja ani jeden z týchto obchodov nepoznám :(

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem. myslim,ze tieyo obchody maju prevadzku len v par mestach.

      Odstrániť
  3. Moc pěkné! Teď už jen to jaro, že? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super nákupy, chválím:). Baleríny jsou nádherné! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem,tolko ich mali,ze bol fakt tazky vyber. esteze neboli vsetky v mojej velkosti :)

      Odstrániť
  5. najviac sa mi pacia tie balerinky :) ja som co sa topanok tyka vybavena ale keby som nasla nejake mega super urcite by som sa neubranila :)

    Inak ak by si chcela tip na dobry relax, najdes ho tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/sladke-sny-s-nobilis-tilia.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa pacia najvic. ja som este pokukovala po jednych topanockach v krasnej cervenej farbe,ale 3 naraz by uz boli vela. zase nabuduce :)

      Odstrániť
  6. Tak to sis nakoupila vážně skvěle. Ty první jsou dokonalé. V CCC mají moc pěkné boty, ale poslední dobou jsem strašně nespokojená s kvalitou. Vůbec nic to nevydrží.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!