Cestovná kozmetická taštička

By Zuzulienka - 30.3.13

Nedávno som vám predstavila, ako vyzerá moja kozmetická taštička, ktorú nosím každý deň v kabelke. Okrem toho však existuje aj kozmetická taštička, ktorú si beriem so sebou, keď cestujem niekde na viac dní (najčastejšie k priateľovým rodičom) a v tej je toho samozrejme oveeeľa viac.
Vo štvrtok sme tiež vycestovali a tak som si pri balení povedala, že vám nafotím moju cestovnú kozmetickú taštičku a čo obsahuje.


Robila som aj trošku menšiu reorganizáciu a svoju kabelkovú kozmetickú taštičku som vymenila za inú, menšiu (ktorá mi úplne stačí) a túto väčšiu budem používať na cestovanie.
Tak ako to teda v mojej cestovateľskej výbave vyzerá?

Začnime dekoratívnou kozmetikou:


Nesmú chýbať čierne ceruzky na oči, ceruzka na obočie, puder, lícenka, riasenka, štetce, krém, make-up klasický a nejaký jemnejší napr. BB cream, balzam na pery, rúž a rozjasňovač. Nič viac si neberiem, ani by som to nevyužila, myslím si, že toto úplne stačí. Možno pre niekoho veľa, pre iného málo :)

Druhú časť tvorí zvyšná pleťová a telová kozmetika.


Patrí sem určite antiperspirant, toaletná voda, krém na ruky, zubná kefka a mini balenie zubnej pasty, odličovač a čistiaca pena, telový krém, sprchový gél, odličovacie tampóny a všestranný krém. Ako vidím, na fotku som zabudla priložiť šampón, aj ten býva vždy súčasťou výbavy :)


A takto to všetko napchám do taštičky. Dekoratívka zvlášť a zvyšok zvlášť. Obsah sa niekedy mení, ale viacmenej je toto stála výbava. Mojou súčasťou býva aj žehlička na vlasy a samozrejme ostatné hygienické potreby a aj taštička v kabelke. Mimochodom tá moja nová vyzerá teraz takto, kúpená v 101 drogerie:


Ako vyzerá vaša cestovná kozmetická taštička? Beriete so sebou ešte niečo viac, alebo máte obsah približne rovnaký.
Krásnu sobotu dievčatá!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. ja vôbec nenosím takúto taštičku :) keď aj niekam idem,tak si to narýchlo nahádžem do tašky a potom to lovím medzi ostatnými vecami :) takže ťa obdivujem že to máš takto pekne roztriedené:)

    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dostala jsem někdy minulý týden dvoupatrový kosmeticky kufr. Tím, že bydlím jak u přítele, tak i doma, tak s sebou tahám sem a tam pořád spoustu věcí (asi bych si fakt měla všechno kupovat 2x) a proto jsem potřebovala i velké zavazadlo :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si na cestu vacsinou beriem len cestovne balenia produktov ktore pouzivam a ked take nevyrabaju tak si ich prelejem do malych flasticiek. Som ten typ ze nikdy si neberiem zbytocnosti alebo veci ktore si mozem kupit na kazdom rohu. Ked s priatelom niekam cestujeme tak si veci skoro vzdy zmestim do vacsej kabelky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já tahám antibakteriální gel na ruce a antibakteriální ubrousky, bojím se baterií ;D. A pak tam také mívám platíčko ibalginu nebo něčeho jiného proti bolesti. S mojí krční páteří je to nutnost...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mnohé z tých vecí čo si tu ukázala používam aj ja :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky plánuju udělat takový článek! Moc se ti to povedlo!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!