Dermacol One Coat - superkrycí lak!

By Zuzulienka - 19.3.13

Nedávno som v drogérii obzerala červené laky na nechty, pretože som nejaký potrebovala. Musím povedať, že som si ich nakoniec pár odtiaľ odniesla a medzi nimi bol aj tento od Dermacolu. Prvýkrát tak mám lak na nechty od tejto značky.



Moje nechty síce nikdy neboli, nie sú a asi ani nebudú tak dlhé ako by som chcela, no predsa len vám lak na nich ukážem a čo to poviem.
Dermacol One Coat (odtieň 116) sľubuje vysoké krytie už pomocou jednej vrstvy. A musím veru povedať, že je to tak. Stačí naozaj jedna vrstva, ale pozor, aby ste laku na štetčeku nemali zase veľa, a celý necht krásne prekryje. Je hustý, takže ho naozaj stačí málo.
Čítala som na tento lak negatívne aj pozitívne recenzie, ktoré sa dosť často zhodovali v tom, že lak nekryje po jednej vrstve pri iných odtieňoch. Takže pravdou môže byť, že červený síce kryje perfektne, ale iný odtieň nemusí - treba vyskúšať.


Výdrž u tohto laku ma tiež celkom prekvapila. Avšak pravdepodobne bola spôsobená ešte základným lakom, ktorý som pod červený použila a inak ho nepoužívam. Bežne si totiž nechty lakujem len jednou vrstvou (preto milujem laky, ktoré naozaj kryjú po jednej vrstve) a bez podkladu. Nikdy sa mi totiž nechce čakať, kým jedna vrstva uschne a potom zase druhá. Ale vidím, že podkladový lak má fakt čosi do seba :)


A čo je mínusom u tohto laku? Schnutie - pretože naozaj som musela čakať o dosť dlhšie, kým bol celkom suchý a nemusela som sa báť, že niekde sa nechtom obtriem a zostanú mi tam ryhy. Neviem vám povedať, aký bol presne čas schnutia, no viem, že bol dlhší ako zvyčajne pri iných lakoch.

Tak čo skúšali ste ho trebárs v nejakých iných odtieňoch? Či priamo tento?
Krásny utorok!

  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov

  1. ani som nevedela že Dermacol má aj laky na nechty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky potřebuji nějaký červený lak :) Ten vypadá dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám z této řady jeden modrý a taky kryje už v jedné vrstvě jak slibuje:) ale zase mi skoro vůbec necydržel..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Z Dermacolu mám nejradši právě jejich laky a schnutí řeším tak, že si nehty nalakuji před tím, než jdu pracovat na počítač. pak uschnout ani nevím jak :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno vtedy schnú najlepšie, no to by som si ich musela lakovať v práci :)

      Odstrániť
  5. zbožňujem červené laky :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Neznášam lakovať viac ako dve vrstvy :D to bude pre mňa ako stvorené

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hey dear I really like your blog! What about following each other? Also on bloglovin, facebook and even on Lookbook if you want...just let me know :3 <3

    NEW POST UP!

    www.OntoMyWardrobe.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sue, tak tenhle je teda hodně hot :) Červený lak je na mě moc výrazný, ale přiznám se, že když mám chuť, tak si jej klidně nalakuji :) A slyšela jsem, že laky od Dermacolu jsou hodně dobré, takže na tom asi něco bude :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!