Moje kozmetické novinky

By Zuzulienka - 8.3.13

Kozmetiku milujem. A určite aj vy. Preto sa nebránim žiadnym kozmetickým novinkám a rada skúšam nové produkty. Veľmi dám aj na rôzne odporúčania a skúsenosti iných. Preto sa u mňa v poslednej dobe vyskytlo celkom dosť kozmetických noviniek. Tak by som vám ich rada v krátkosti predstavila. Niektoré som už stihla otestovať, no niektoré ešte len vyskúšam.



Tak tu sú všetky pokope. Nebojte sa nie sú to všetko novinky kúpené na jedenkrát, ale nazbierali sa u mňa postupne od nového roku. 

A začnime od tej klasikej telovej a pleťovej kozmetiky:


1 Avon Sun+ Magic Tan - hydratačné a samoopaľovacie telové mlieko by malo vykúzliť príjemne hnedú pokožku. Recenzie som naň čítala aj pozitívne aj negatívne, no sama som ho ešte nestihla vyskúšať. Všimla som si akurát, že príjemne vonia, tak inak ako všetky ostatné samoopaľováky, po ktorých človek ten smrad cíti ešte aj na druhý deň.

2. Avon Intensive Moisture - naozaj veľmi príjemný medový balzam na pery. Páči sa mi na ňom vôňa a aj to ako pôsobí na perách. Skúsila som ho zatiaľ párkrát, ale páči sa mi.

3. Avon Infinite Seduction toaletná voda - toaletky od Avonu mám celkom rada. Príjemne voňajú, ich cena je prijateľná a obsah tiež. Niektoré voňajú naozaj celý deň, iné nie. Táto vôňa je novinkou v Avone, vonia tak zvláštne, ale pekne. Nie je sladká, nie je ani ovocná, ani korenistá, skôr by som povedala, že je to taký mix, ale ťažšej konzistencie. Vôňu naozaj cítim na sebe celý deň. Celkom som si ju obľúbila.

4. Balea Energie Dusche Gluck - tento mini sprchový gél som si kúpila na cestovanie. Je to sprchový gél energie a šťastia, ako hovorí samotný nemecký názov. Musím povedať, že naozaj osviežujúco a krásne vonia, verím teda, že pri sprche bude mať zmieňované účinky :)

5. Balea Nature krém - tak tento krémik ma zaujal na prvý pohľad. Je to denný krém, vhodný aj ako podklad pod make-up a je určený aj pre citlivú pleť (čo je aj tá moja, a len tak niečo jej nesedí). Má prírodné zloženie a neobsahuje žiadne silikóny, parabény, minerálne oleje ani farbivá. Tak som naň strašne zvedavá.

6. Balea Dusch Lotion Beautiful Berries - tak tento sprchový gél som si musela kúpiť po niekoľkých recenziách a odporúčaniach na blogoch. Už to samotné ovocie na obrázku prezrádza, že na ňom nemôže byť nič zlé. A poviem vám, že je teda naozaj hustý až krémový, jemenj ružovej farby, akurát tá vôňa nie je presne taká akú som čakala, no napriek tomu je voňavučký. Určite vyskúšajte, ak ste sa k nemu ešte nedostali.

7. Kaloos Latte - asi moja prvá maska na vlasy v histórii. Nikdy som nejak masky nepoužívala, no tejto som nemohla odolať, keď som tiež na ňu čítala toľko pozitívnych reakcií. A za tú cenu sa naozaj oplatí. 800 ml balenie ma vyšlo na 4 €, a vidím to tak, že to asi nespotrebujem ani za rok. Inak musím naozaj povedať, že je úžasná. Vonia, vlasy sú po nej krásne hebké a vyživené, takže za mňa veľké ÁNO!

A prejdime teraz k dekoratívnej kozmetike:


8. Miss Sporty So Energic Natural - od Miss Sporty som kedysi dávno používala make-upy,  a potom som prestala. V drogérii som momentálne hľadala niečo hydratačné, a tento by mal pleti dodať energiu a zároveň ju hydratovať. Cenovo vyšiel okolo 3 €, tak si hovorím, prečo neskúsiť. Uvidíme, či splní to, čo očakávam.

9. Balea Young balzam - zase a zase Balea. Áno s ňou sa u mňa môžete stretávať často, mám rada túto značku. Tento balzam som si zadovážila tiež po obkukávaní na iných blogoch. No musím povedať, že aj keď mám rada kozmetiku s čokoládovou vôňou, blazam mi akosi nevonia. Tá vôňa nie je taká, ako som čakala, a cítiť ju na perách sa mi nepáči.

10. Maybelline Affinitione - z tohoto makeupu som raz skúšala vzorku a viem, že nebol až taký zlý.Tak som si povedala, že ho skúsim, keďže tiež by mal patriť k tým hydratačným. Počula som naň aj dobré aj zlé recenzie, no uvidíme, predsa len každému môže sedieť niečo iné.

11. Miss Sporty Top Coat - nikdy som top coaty na nechty nepoužívala, no nastal ich pravý čas. A musím povedať, že naozaj to má svoj účinok. Lak mi na nechtoch s ním vydržal porovnateľne dlhšie. Tak uvidíme, či bude tak spolupracovať aj s inými značkami laku.

12. Dermacol One Coat - lak na nechty od Dermacolu som nikdy žiadny nemala. Tento ma upútal tým, že na prekrytie stačí jedna vrstva - a to je to, čo na lakoch milujem. Nechce sa mi totiž prelákovávať donekonečna niekoľko vrstiev, aby lak naozaj vyzeral tak ako má. Tento naozaj očakávania splnil. Je fakt tak hustý, že ho stačí nabrať len trošku a celý necht krásne prekryje. So schnutím je to trošku dlhšie, no nič tragické. Určite odporúčam!!! A čoskoro nechty s ním určite uvidíte aj na blogu :)

13. Avon rúž - rúž má odtieň terracotta, nie je ani veľmi červený, ani bledý, ale taký stred. Je to naozaj veľmi pekná farba a pri jej nanesení mám pocit, že rozžiari celú tvár.

14. Max Factor 2000 Calories - táto riasenka je u mňa tiež prvý krát. Bola som na ňu veľmi zvedavá a musím povedať, že splnila moje očakávania. Stačí jedna vrstva, riasy krásne zvýrazní a natočí.

15. Catrice Made to stay rozjasňovač - od tohto rozjasňovača som očakávala trochu viac, no nie je to zase s ním najhoršie. Obsahuje jemné trblietky, ktoré oči a okolie síce rozžiaria, ale len veľmi jemne. Nevýhodou je, že sa mi ťažšie rozotiera. No stále mu dávam šancu a dúfam, že sa zlepší :) alebo ja v jeho nanášaní.

Ufff, tak dúfam, že som vás neunudila. Povedzte, máte skúsenosť s niektorými uvedenými produktami? Pozitívnu, či negatívnu?

Krásny začiatok víkendu, ja mám voľno už dnes :)


  • Share:

You Might Also Like

29 komentárov

  1. Mam moc rada tyto clanky :) takze super a prima ulovky :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkušenost mám jenom s balzámem od Avonu, ale pozitivní, taky se mi moc líbí a vyhovuje :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. z těhle věcí mám doma akorát ten make up Afinitone, mně docela vyhovuje, ale není to žádný zázrak, srovnala bych ho s BB cream od Garnier :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už som ho stihla dnes odskúšať a som celkom spokojná zatial... uvidime, čo bude robiť po dlhšom používaní...

      Odstrániť
  4. 7.a 9. mám,a máš pravdu,balzam mi nesadol :/ divná vôňa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wau toľko kozmetiky, ja mám kozmetiku tiež rada, ale nemám rada keď si niečo kúpim a potom to nejak neviem využiť takže sa v tomto, troška obmedzujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja dufam, že z tohto využijem všetko, až na ten balzam balea, ktorého vona, ma teda vobec neláka :/

      Odstrániť
  6. Kde si kúpila tú masku na vlasy? Inak úžasný článok a už sa teším na recenzie :)
    http://beauty-runs-the-world.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. masku na vlasy kupiš na parfums.sk a maju male aj velke balenie a fakt sa cenovo oplatí!!!

      Odstrániť
  7. Tu masku z parfums.cz mám taky v plánu si koupit.)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já nedám na ten make-up od Maybelline dopustit, stejně tak na affinitone korektor :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zkoušela jsem ten makeup od Maybelline a je super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dufam, že sa aj mne osvedčí a budem moct o nom potom napisať pozitivnu recenziu :)

      Odstrániť
  10. Affinitone používam, je to môj najoľúbenejší make-up, ale kupujem si ten v sklenenej fľaštičke, nie tento. V drogérke sú v ponuke obidva, tak neviem aký je presne medzi nimi rozdiel a teda či vôbec nejaký je, alebo iba zmenili obaly.. :) Daj vedieť ako si s ním spokojná :) pre mňa je to fakt TOP make-up :) Chystám o ňom článok, tak uvidíme kedy sa mi ho podarí publikovať

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fuha neviem, tak ja som si žiadny vo fľaštičke nevšimla. Tiež neviem, aký by tam mohol byť rozdiel, ale možno fakt len v tom obale. :) teda a som zvedavá, či budem aj ja po nejakom čase ho radiť medzi top makeupy :)

      Odstrániť
  11. Super, na pár věcí se podívám:))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jůůů, tolik věcí! Vybrala bych si :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ten sprcháč od balei som tiež už pár krát okukovala..asi mu neodolám..:D

    Nius07

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tá maska tak dobre vyzerá a už si na ňu brúsim zuby niekoľko týždňov, avšak vždy na ňu zabudnem :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!