Stará známa Indulona!

By Zuzulienka - 15.3.13

Dobré ránko všetkým!
Včera som mala menšiu pauzu, nebol ani príspevok, ale posledný týždeň mám hektický, riešim nejaké záležitosti, neskôr prezradím o čo ide. :)
Dnes tu mám pre vás drobný kozmetický príspevok s podobe môjho najobľúbenejšieho krému na ruky.




Táto značka krémov je u nás už veľmi dlho. Poznám ju naozaj od detstva, a používam ju stále. Ich krémy na ruky sú pre mňa tie naj. A to hlavne jeden – Olivový, o ktorom vám chcem povedať trošku viac.
Keďže neznášam pocit suchých rúk, ktoré mám po každom umytí, tak si ich krémujem naozaj niekoľkokrát denne. Na to, aby som sa cítila dobre, potrebujem aj pravý hydratačný krém. Takých je na trhu veľa, avšak veľmi málo z nich spĺňa naozaj ten pocit hydratácie.




Neviem prečo, ale všetky krémy na ruky, ktoré majú kdesi v názve to, že sú obohatené o glycerín (čo mi je jasné, že je v každom kréme, len v inom množstve), tak mi ruky vôbec nehydratujú. Po natretí s takýmto krémom mám ruky hydratované iba chvíľu, potom sa opäť dostaví pocit suchosti. Mám vyskúšaných už množstvo krémov, no zostala som verná olivovej Indulone. Pretože s ňou je to iné. Možno aj práve preto, že namiesto hlúpeho glycerínu, obsahuje výživný olivový olej. Páči sa mi, že má jemnú vôňu, ruky sú po natretí naozaj stále vláčne a hydratované a vôbec nezanecháva pocit mastnoty. Môžem vám ju naozaj len odporučiť, ak ste ju ešte neskúšali.

Olivová indulona sa môže teda naozaj oprávnene pýšiť svojím podtitulom: Vysoko hydratačný a regeneračný krém – úplne súhlasím!

V súčasnosti si môžete vybrať z nasledovných typov: univerzálna, nechtíková, dezinfekčná, olivová, či kamilková. Každá je určená na niečo iné.


Páči sa mi aj to ako rokmi zmenili dizajn a obaly. Dlhý čas predávali svoje krémy v medených tubách a nebolo ich až toľko na výber. Avšak teraz sú to už praktické a sympatické farebné tuby z pvc, a niekoľko druhov krémov.
Cenovo sa pohybujú od 1,50 – 2,00 €, čo naozaj nie je veľa oproti iným značkovým krémom, ktoré ani nemám záujem kupovať, keď som s týmto taká spokojná. A krémy pod 1 € u mňa vôbec nespĺňajú moje nároky.

Aký máte vy najobľúbenejší krém na ruky? Ktorá indulona je pre vás naj?

Príjemný štvrtok želám!

  • Share:

You Might Also Like

24 komentárov

  1. moja mamina hovorieva, že Indulona je pre ňu jediný dobrý krém:) ale ja si nemôžem pomôcť ale odrádza ma jej vôňa:( radšej mám také jemnejšie voňavejšie krémy:))

    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta modra a ruzova veru nevonaju vabne. ale olivova alebo nechtikova ano. Ta olivova zatial velmi vonala vsetkym v mojom okoli.

      Odstrániť
  2. idulonu som na rukách nemala ani nepamätám :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si indulonu kupujem pravidelne ked idem na slovensko, funkcnostou sa jej nevyrovnaju ani drahe kremy. Mam rada "mesickovou".Ked si vecer mazem ruky tak potrebujem nieco co mi ruky hydratuje a nie prevonia. :) cez den je fajn mat nieco vonave :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mesickova mi praveze velmi nevyhovuje. olivova je podla mna hydratacnejsia. ale tak kazdy

      Odstrániť
  4. Za tu se musím přimluvit, i když pravda je že nebýt tvého článku který mi ji připomněl byla bych zapomněla že i já ji mám v šuplíčku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám dotaz kolik přibližně minut schne na rukou,jestli je to takový krém který jde vzít do kabelky a namazat se jen tak venku třeba,nebo je to spíš na doma?:-)Prosímtě zkoušela si tu na nechty,jaká je?Nebo zkoušelas třeba ty další druhy,který je ještě dobrý?:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vstrebava sa do 10 sekund. vzdy si jej dam trochu asi ako vacsi hrasok a rozotriem na obe ruky. rychlo sa vstrebe,ruky po nej vobec nie su mastne a fakt ich hydratuje.
      skusala som aj nechtikovu,ale ta vobec tak nehydratuje ako ja potrebujem.je aj taka redsia ako olivovova. a eate som skusala aj tu modru univerzalnu,a ta ja zase velmi mastna,vhodna na naozaj suche a namahane ruky. ruky su po nej aj mastne,takze je asi vhodnejsia na noc.

      Odstrániť
  6. Nevíš webovou stránku této značky?:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Indulonou mě mazala pořád babička když jsem byla malá :D Pořád na ní nedám dopustit, indulona je indulona :)))

    Pěkný článek :)

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mam uz co to odskusane a prihovaram sa za modru indulonu v kovovom kabatiku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moja mama používa tiež indulonu, ale nechtíkovú, podľa mňa je ale najlepší krém na ruky od Neutrogeny, sním si stačí natrieť ruky dvakrát za deň, vydrží aj 1-2 umytia. :)
    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Takovéhle krémy jsou nejlepsí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nedávno jsem byla u prarodičů a patlala si ruce Kamillem a děda se zvedl, že mi dá něco lepšího. A ano, správně, dostala jsem od něj Indulonu a měl pravdu. Sice mám tu oranžovou, ale po zkušenosti s ní a po přečtení tvého článku se asi podívám po olivové :-) Díky za tip

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dovolím si upozorniť, že existuje ešte viac druhov, ale predávajú sa v krabičkách, v menšom balení a sú drahšie(napr. na zatretie znamienok pri opaľovaní a pod.)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Indulonu mam ráda ...vůní mi připomíná dědečka, vždy se s ní mazal :) A musím říct, že je to jediný krém na ruce, který používám už hooodne dlouho a mam po něm pevné nehty .

    OdpovedaťOdstrániť
  14. môj ocino robil vo firme, kde sa vyrábala, takže si vieš predstaviť tie zásoby, krémovala som si s tým aj topánky, toľko sme jej mali :-D všetky druhy, vrátane na opaľovanie, či hnusný lepkavý repelent. prešla som si doma všetkými druhmi balenia :-D mama na tom fičí doteraz, kupuje si túto olivovú

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!