Maxnina.com - krásne šaty pre krásnu ženu!

By Zuzulienka - 5.6.13

Všetky rady nakupujeme a ešte radšej keď je to za dobré ceny. A čo viac môžeme chcieť, ako nakupovanie z pohodlia domova, výber z veľkého množstva tovaru a to všetko za úžasné ceny? Tak presne taký je aj eshop www.maxnina.com, ktorý vám chcem dnes predstaviť.


Mala som možnosť (a možno aj vy) zahliadnuť ho aj na iných blogoch, ktorým ponúkol spoluprácu. Áno, nebudem sa tajiť, aj mne ponúkli spoluprácu, tak si hovorím, prečo nie?
A tak som hneď navštívila stránku www.maxnina.com. Je to klasický eshop zameraný na predaj dámskeho a pánskeho oblečenia, šperkov a hlavne svadobných a spoločenských šiat, ktorých výber je tu naozaj úžasný.

Čo tu nájdete?
New Style Wediing Dresses and Custom Wedding Dresses – alebo štýlové svadobné šaty, svadobné doplnky, šaty pre družičky... Ak chystáte svadbu, a zháňate šaty, túto stránku vrelo odporúčam. Nielenže je tu nádherný a veľký výber šiat vo všetkých konfekčných veľkostiach, ale dokonca za ceny, za aké u nás svadobné šaty nekúpite asi nikde. Ani nepožičiate. No škoda len, že ja som stránku objavila neskoro, šaty mám už totiž zapožičané, rezervované a zálohu zaplatenú.

Toto je len veeeeeľmi malý výber z toho všetkého, čo tam nájdete.
Avšak možno si prídem na svoje a niečo si tu ukoristím. Hľadám totiž aj popolnočné spoločenské šaty, ktoré Maxnina taktiež ponúka a sú prehľadne rozdelené do príslušných kategórií. Tak uvidíme, výber je naozaj obrovský.


Cheap women clothing (Lacné dámske oblečenie) – tak ako v každom inom eshope, tak aj tu nájdete všetko od doplnkov, cez tričká, blúzky, legíny, svetríky, až po kabelky. Výber je široký a tie ceny vám vyčaria úsmev na tvári.


Čo sa mi na eshope páči?
Už na prvý pohľad vás obchod upúta. Veľmi sa mi páči prehľadnosť a pestrosť stránky. Akonáhle kliknete na určitý produkt, ten sa vám otvorí a pod hlavným obrázkom máte niekoľko ďalších náhľadov. Ak chcete obrázok väčší, jednoducho ho pomocou lupky zväčšíte a pri niektorých obrázkoch je zväčšenie naozaj takmer na celú obrazovku s výbornou kvalitou. Produkt si tak môžete pred kúpou pekne prezrieť do detailov. Pri jednotlivých kúskoch si jednoducho vyberáte farbu, veľkosť, pri svadobných šatách napr. aj štýl viazania a iné potrebné veci, ktoré slúžia k tomu, aby vám oblečenie dokonale sadlo.

Produkty si môžete aj jednoducho pridávať do wishlistu, či zdieľať s rôznymi sociálnymi sieťami (facebook, twitter, pinterest, google+ atd).

No a čo je najväčším plusom - doprava zdarma do celého sveta. Teda pokiaľ vám stačí doručenie v priebehu 18 - 25 dní (niekedy aj viac). No ak chcete mať objednávku doma do 5 dní, tak si musíte za dopravu priplatiť.

Tak ako sa vám eshop páči? Máte s ním nejaké skúsenosti?

Mimochodom, ako ste si mohli všimnúť, zmenila som trochu rozmiestnenie blogu. Tak dúfam, že sa vám bude takto páčiť :)

Prajem vám krásny deň.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. skvělý shop, líbí se mi tam snad skoro všechno :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tomhle shopu jsem slyšela, vypadá dobře!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásný shop, líbí se mi tam dost věcí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekné veci, tu by som si vedela vybrať pred mesiacom, ked som zhanala saty na svadbu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!