Antiwishlist - alebo, čo by som nenosila

By Zuzulienka - 21.9.13

Podobný článok som už raz na blogu písala. Tento je však trošku iný. Je o veciach, ktoré sa mi nepáčia a ktoré aj napriek tomu, že sú módne a že ich majú všetci, mňa absolútne nelákajú. Dokonca by som až povedala, že sa čudujem, ako to môže niekto nosiť. Predošlý článok nájdete TU.


- gumáky – pre mňa vrchol nevkusu a obuv vhodná akurát s prepáčením na kydanie hnoja. Ešte keď vidím tie vzorované, farebné, alebo neviem aké iné, tak len prevraciam očami. Jasné poviete si, veď bolo daždivo, pršalo a táto obuv je do dažďa ako stvorená. Áno je, ale myslím, že akurát tak niekde na farmu, kde musím celý deň behať v daždi po vonku. Ale pokiaľ idem jednu cestu do práce a z práce, či školy (kde sa dokonca ešte veziem autobusom, či autom), nevidím dôvod dať si gumáky. Čo neexistuje žiadna iná nepremokavá a normálne vyzerajúca obuv? Nič v zlom, ale túto módnu vychytávku fakt nechápem a gumáky na mne nikdy neuvidíte.


- maskáčové vzory – napriek tomu, že mám doma vojaka a človek by povedal, že maskáčového oblečenia, či oblečenia vo farbe kaki mám na tony, nie je to tak. Tieto vzory, aj keď sú aktuálne celkom módne mi prídu ako dosť lacný trend a vôbec sa mi nepáčia (samozrejme okrem vojakov, ktorým pristanú J ). Nevlastním ani jeden kus oblečenia v tejto farbe, či v tomto vzore.


- tričká Jack Daniels – tak tomuto módnemu trendu absolútne nerozumiem. Čo už len je na tých tričkách také úžasné, že som ich v poslednej dobe videla na každom piatom blogu? To, že je na nich nejaký nápis Jack Daniels? Podľa mňa úplne nezaujímavé a už len tým, že ich má každý by som ich nechcela.


- kárované košele – na košele mám akusi antipatiu. Nikdy som ich rada nenosila, pretože sú podľa mňa nepohodlné (teda aspoň pre môj dlhý trup). V šatníku u mňa nájdete asi 4 košele, 3 z toho sú klasicky biele a jedna hnedá. A aj tie nosím výnimočne. Károvanú som možno nosila na základnú školu. A aj keď káro ide práve znovu do módy, na košele ma asi nikto nenahovorí. Ale na károvanú sukňu - áno.


- klobúky – možno elegantné, možno pre niekoho perfektný doplnok, ale ja osobne si neviem predstaviť, že by som vyšla medzi ľudí v klobúku (okrem kúpaliska). Celkovo si ani nepamätám, kedy naposledy som stretla nejakú ženu v klobúku. Nechcem tým nikoho uraziť, ale pre mňa jednoducho klobúky nie.


- čiapky s brmbolcom - tak toto ma vie fakt doraziť. Ak je niekto slušne a pekne oblečený a na hlave má čiapku s brmbolcom. Možno je to trendy, módne a neviem aké, ale vyzerá to strašne detinsky a dokazí to celý outfit. Keď už čiapku, tak klasickú, bez akýchkoľvek brmbolcov, ozdôb, nápisov, či neviem čoho iného.


- tenisky conversky - tak takéto tenisky som nosila ako dieťa. Nehovorím, že to boli práve tie značkové Converse, ale vyzerali presne tak isto. Dnes ma absolútne nelákajú, nepáčia sa mi a neviem kam by som ich nosila. Do práce v teniskách nechodím, a keď idem hocikedy von tak si dám radšej akékoľvek iné topánky ako tenisky. 


- všetko oversized - tak toto je už v našich obchodoch dosť dlho a stále je to akési in. Ja tomu neviem prísť na chuť. Hnevá má to hlavne na svetroch, pretože častokrát si chcem nájsť normálny sveter presne na mieru, ale ono to je všetko "oversized". Keď si také niečo dám na seba, tak sa len zhrozím. A priznám sa, že niekedy sa mi to páči na iných ako to vedia skombinovať. Na mne to však vyzerá divne, a preto to veľmi nemusím. Pokiaľ však ide o tričká, tak tie môžem.



- legíny v kombinácii s balerínami – keď už legíny tak s opätkami. V kombinácii s balerínkami mi to príde ako domáci úbor. A keď si ešte niekto zastrčí tričko do legín – tak k tomu môžem povedať len „hrozná kombinácia“. Legíny nosím zásadne s tričkom pod zadok a s aspoň malými opätkami. 



- zastrkávanie prednej časti košele do nohavíc – tak tomuto módnemu trendu absolútne nerozumiem. Podľa mňa to vyzerá neupravene. Čo akože mám tým ukázať? Pracku na opasku? Alebo? Možno si niekto povie, že vôbec nerozumiem módnym trendom a to veru poviem, že áno, tomuto fakt nerozumiem...

- elegantná kabelka v kombinácii s teniskami -  čudujem sa, že sa stále nájde zopár expertiek, ktoré takto chodia. Vyzerá to hrozne a keď už si chcem dať tenisky, tak si zoberiem športovú tašku k tomu. Čo na tom, že mám kabelku LV, keď v kombinácii s teniskami to vyzerá hrozne? (bohužiaľ nenašla som ani vhodný obrázok).

Týmto článkom som nechcela nikoho uraziť, ani nikomu vziať jeho názory. Sú to proste moje názory na veci, čo sa mi nepáčia. Keď sa to niekomu páči, tak mu to neberiem.

Tak čo vy? Zhodujete sa v niečom so mnou? Alebo čo by ste ešte do môjho zoznamu pridali?
Krásnu, aj keď zamračenú sobotu prajem.

  • Share:

You Might Also Like

37 komentárov

  1. Rozhodně souhlasím (hlavně s gumáky :D ), jen ty košile mám celkem ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no pre mna su tie košele akési nepohodlné, možno to bude tým :/

      Odstrániť
  2. Souhlasím se vším, kromě klobouků a oversized věcí :) Oversized vypadají skvěle přepásané páskem, ale pak už to je trochu jiné :) Jinak zastrčená část trika do kalhot je hrozná. A o Jack Daniel jsem už také psala. K dalším radši ani netřeba psát komentář :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no na tebe mi klobuky pridu uplne normálne, sama seba si tak neviem predstaviť. A k tým oversized veciam, presne ako píšem, že mne sa to na iných celkom páči, len na mne to je "děs a hruza". :D S opaskom je to samozrejme fajn.

      Odstrániť
  3. No tak tie mega svetre sú hrozné... ja som si tiež chcela kúpiť jeden normálny sveter, aj na gombíky..ale všetko také obrovské a ešte ja som krpec, tak potrebujem skoro detské čísla haa. :D
    Klobúky tiež nenosím, akurát tak mám pár fotiek s klobúkom, ale som to doladila a fotená som bola pri sene, takže to sú také fotky, niektoré ako umelecké. :D
    Gumáky by som chcela, práve do dažda.. lenže je v nich hnusne chladno.. Minulý rok čo som mala čižmy a topánky...všetky mi premokli, myslela som že sa už zbláznim..
    ale košele mam rada..aj ked ich neviem s čím kombinovat a hodia sa akurat tak k leginam a len ked si niečo na seba potom nemusim dat.. lebo vsetky mam take vacsie.. to je škoda.
    čiapky mam jedine s brmbolcami.. v ostatnych si pripadam ako uplny debil a hore to vypada akokeby som mala zdeformovanu hlavu ked tam nie je brmbolec. :D Pre teplo čokolvek. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No chladno v gumakoch tak to by bolo asi dalsie minus preco by som si ich nekupila. ja si zase pripadam cudne v ciapkach s brmbolcom. proste mi pridu detske

      Odstrániť
  4. Súhlasím s legínami v spojení s balerínkami, ktoré už ani samotné nemusím, ďalej s maskáčovým vzorom a Jack daniels-om, ale inak som zástanca všetkých ostatných vecí :D Koľko ľudí toľko chutí :) a ešte by som si neobula gumáky na opätku ale tie klasické naopak zbožňujem!
    LipstickJungle

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to tak - kolko ludi tolko chuti. Gumaky na opätku, no tak to už je asi vrchol :D

      Odstrániť
  5. Tak první 3 body máme stejné:)
    hlavně trička Jack Daniels, těm jsem nepřišla na chuť a ani nevím co na nich ostatní vidí:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mna strasne irituju. obycajne tricko a vsetci ho chcu. Neviem,niektote veci mi proste pridu ako davova hysteria: ma to on,chcem to aj ja.

      Odstrániť
  6. S gumakmi, jackom a army súhlasim, klobúky sa mi naopak veľmi páčia, len u nás sa naozaj nosiť nedajú. Minule som si zobrala a mala som pocit, ze každý sa obzeral čo to za cudzinca, slovák by sa tu predsa neodvážil niečo take nosiť, nehovoriac už o klobúkoch panickovskych ako ten na obrázku, tie sa mi tiež veľmi páčia, no to je ešte vyššia trieda :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne si to s tými klobukmi vystihla. každý by sa asi obzeral, tak ako na teba, ked si si ho dala.

      Odstrániť
  7. Tak to nesouhlasím skoro s ničím, čepka s bambulí a pravou kožešinkou, rozhodně není nevkus, natož Hunter gumáky, košile, klobouky a tenisky converse

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No pre mna znacka neznamena ze to je hned vkusne. nech su huntersky hoci aj najlepsia znacka,pre mna su to gumaky a nepacia sa mi. a ciapka s brmbolcom z pravej kozusiny? aj tak to nikoho nezaujima,skor sa kazdy pozrie na to ako celkovo v tom clovek vyzera.

      Odstrániť
  8. S něčím naprosto souhlasím a s něčím ne :) Ale každý jsme jiný a máme jiný vkus a názor :) Např.oversize a klobouky naprosto souhlasím, a nevzala bych si to na sebe! Ovšem conversky zbožňuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je to samozrejme aj o celkovom štýle človeka. Ja som skor typ, čo nosi topanky a tenisky mám na sebe asi tak 2 krát do roka.

      Odstrániť
    2. Ja súhlasím s pandičkou :) Niektoré áno iné nie napríklad košele milujem nemusia byť kárované to zas nie ale keď je zastrčená v predu tiež mi to nevadí aj converse sú pekné :) A tie brmbolce to ako kedy :) Zvyšok súhlasím :)

      Odstrániť
  9. no ja tiež v niečom suhlasim av niečom nie, ale to je normalne, inak by po Slovensku behali rovnako oblečene ženske :))) 1.gumaky....tak sama jedny vlastnim a musim povedať, že nosim ich len na stanovačku, lebo maju otrasnu farbu, ALE predvčerom ma chytil rano taky slejvak, že by som to v balerinach ani v lodičkach nedala, a moje NIKE botasky za 85 eur bohužial premákajú.....takže nesuhlasim že su topanky ktore nepremoknu ;) ja som také ešte nenašla.... a to vlastním aj drahšie kúsky koženej obuvi...
    2.maskčove gate vlastnim, nosim ich v kombinacii s červenymi lodičkami a červenym sakom, a táto kombi sa mi neuveriteľne páči ale len táto :)
    so zvyškom plne suhlasim ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak stanovačka a gumáky mi celkom ide k sebe :) A maskáčové nohavice a červené lodičky? tak to sa mi teda celkom páči, to by ma nenapadlo skombinovať takto :)

      Odstrániť
    2. davam k tomu biely top obycajny a do toho cervene sako.....ako dost ma ľudia za ten outfit chvalia....a je to o dost ine ako sa bezne vidi na uliciach :)

      Odstrániť
  10. Maskáčové vzory, Jack Daniles tričká mi lezú krkom, vidím ich aj na deťoch a aj na dôchodkyniach(!), oversize, klobúky nenosím, ale na conversky a kárované košele nedovolím, aby mi niekto sahal, to je moje zaľúbenie a lá grunge style, kto nepozná a neuznáva, ťažko nosí ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi tak ako píšeš, proste je to aj štýlom, ktorý človek preferuje. Pokiaľ sa samozrejme v tom cítiš dobre, tak to je podstatné :)

      Odstrániť
  11. souhlasím se vším až na košile, které mám ráda (jak klasické, tak i kostkované) a čepice s bambulí v zimě nosím :-)) když jdem s přítelem a mým psem na procházku, ráda po ni sáhnu :-) občas i do školy, i když to spíš nosím obyčejnější :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ja ked už košelu, tak klasicku... ale neviem si pomoct, necitim sa proste v tom pohodlne. to už radšej nejaký svetrík, či tričko.

      Odstrániť
  12. Ach nic v zlom, ale vyjadrovat sa k tomu co je vkusne a co nie od cloveka ktory pozna par kuskov oblecenia je divne. Nechcem ta urazit, ale nie si zrovna ta ktora sa oblieka dobre a vkusne, klobuk si na tebe ani ja predstavit neviem to je pravda, ten si totiz mozu dovolit len ludia ktorí maju vkus.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že svoj názor si povedať môže každý, tak som si ho aj ja povedala v tomto článku. Nikomu nič nevnucujem a nikoho o ničom nepresviedčam. Ked si ty myslíš, že sú napr. gumáky super, tak prosím, neberiem ti to. Podla mňa sú proste nevkusné a hotovo...
      Ale rada by som sa pozrela na niekoho, kto sa podla teba oblieka vkusne. Máš tip na nejaký dobrý blog, celebritu, či hocikoho iného?

      Odstrániť
    2. Mam velmi rada kenzu napriklad..

      Odstrániť
  13. Koro se vším souhlasím!
    Army? Fuj, Holinky? Do lesa.. JackDanniels?! To už je vrchol

    OdpovedaťOdstrániť
  14. U mňa vyhrávajú kroksky (crocs) ... to je pre mňa absolutný vrchol nevkusu. A nikto ma nepresvedčí ani tým, že mi bude hovoriť aké sú strašne pohodlné :D
    Ostatné zmieňované veci mi nevadia. Ak to človek vie nosiť a správne nakombinovať prečo nie :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kroksy presne! Tie sú maximálne hnusné!

      A ja osobne neznášam uggs zimné čižmy :-!

      Odstrániť
  15. V tomto antiwishliste som sa celkom našla, až na kárované košele. A musím strašne súhlasiť s Jack Daniel´s tričkami. Neznášam, keď to nosia mladé dievčatá (častokrát tie, ktoré to nikdy nepili). Neviem, príde mi to, akoby boli alkoholičky a prezentovali svoj obľúbený alkohol (nikoho nechcem uraziť, len na mňa to tak pôsobí). A musím ti poďakovať - zvažovala som kúpu gumákov, hoci som aj ja bola vždy proti, takže ďakujem, že si ma opäť presvedčila, že ich nechcem, lebo je to hrozné :D

    TravelDreamLove

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Až na tie kárované košele a klobúky s tebou súhlasím. Teda tie klobúky podľa príležitosti no.. Na dovolenku na pláž sa určite hodia, ale akože ísť vo veľkom klobúku do mesta? Nikdy! :D Jedine ak na fotenie outifu, inak ee. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tak so svetrami mám rovnaký problém. Chcem niečo normálne a všetko je to jak pre tehotnú. Košele tiež nenosím bo na ne nemám "vytvarované kryvky" :D Gumáky sú strašné už od pohľadu, komversky som nikdy nepochopila, nechápem ako si môže niekto dať na ulicu klobúk na hlavu a to nevravím o kombinácii balerín legín (???) a o zastrkovaní prednej časti košele som ešte ani nechyrovala (wtf??.. to aj niekto reálne nosí?)... Priznám sa, tričko Jak Daniels vlastním ale nejako to neberem že waw alebo niečo také. Proste som chcela biele tričko a tak ho mám :) Inak máš nádherný blog a veľmi sa mi páči červená šipka, z ktorej "prášie" farebné hviezdičky, je to milé :)
    Gold Phoenix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jej som rada, že sa niekto s tolkými vecami so mnou zhoduje :) taktiež som rada, že sa ti páči blog, takéto milé slová vždy potešia.

      Odstrániť
  18. ako tak mame uplne opačny vkus vo vačšine veci som absolutne nesuhlasila :D ale neberiem ti to... len moj nazor je že v mode nejde o to byť vždy sexy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je mi jasné, že sa nedá byť vždy sexi. Mne tu ani nejde o to byť stále sexi, ale ked je pre mna niečo nepekne, tak si to proste nedám na seba, nech to má akékolvek iné výhody - nech je to teplé, nepremokavé, v akcii alebo neviem aké.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!