Obľúbené eshopy

By Zuzulienka - 6.9.13

Odkedy máme internet, život sa nám veľmi zjednodušil. Všetko máme hneď a rýchlo dostupné, čokoľvek nás napadne, môžeme si pozrieť alebo kúpiť. Áno a presne o tom chcem písať. O nakupovaní cez internet. Nakupovanie cez internet má totiž hneď niekoľko výhod.

- môžete nakupovať kedykoľvek – o polnoci, či skoro ráno
- tovar si môžete ľahko porovnávať s tovarom v iných eshopoch  a vybrať to najlepšie riešenie pre vás
- z veľkej väčšiny kúpite tovar cez internet lacnejšie ako v kamennom obchode.
- môžete nakupovať z domu, z práce, či kdekoľvek inde, kde máte prístup na internet



Avšak má aj svoje nevýhody:
- pre niekoho je dôležité, aby si napríklad oblečenie ohmatal, vyskúšal a až potom kúpil. Mne osobne toto prekáža len pri určitých druhoch oblečenia. To čo by som si nikdy nemohla kúpiť cez internet sú nohavice, rifle, pretože viem, že už v samotných obchodoch mám problém zohnať niečo dobre dlhé na moje nohy.
- iní sa zase obávajú toho, že zaplatia za tovar a nedočkajú sa ho.  Pri overených a kvalitných eshopoch sa vám toto nestane. Ak sa toho predsa len bojíte, dajte si poslať tovar na dobierku.

Osobne vidím viac výhod ako nevýhod pri nakupovaní cez internet. Verím, že každý z vás, si už aspoň raz kúpil niečo takýmto spôsobom. Ja teda už nespočetne veľa krát. Knihy, spodné prádlo, topánky, doplnky do domácnosti, oblečenie, kozmetiku....

Za ten čas som si stihla obľúbiť niekoľko eshopov na ktoré sa nepravidelne vraciam. A tie by som vám rada predstavila, možno sa vám tiež zapáčia a stanete sa vernými zákazníkmi. A možno ich už poznáte. Nechcem robiť eshopom reklamu, aj keď asi to určitým spôsobom reklama je, ale chcem vám iba predstaviť kde nakupujem.

Kabelky:


- vasekabelky.sk – obrovský výber, pravidelne nový tovar, niektoré ceny trošku drahšie, ale mávajú aj dosť akcií. Kúpila som už u nich 3 kabelky. 
- najkrajsiekabelky.sk - podobný tovar ako na vasekabelky.sk
- peknekabelky.sk - tiež veľký výber, a veľmi dobré ceny. No kabelky mi neprídu až tak pekné ako na vasekabelky.sk

Knihy, knižky, knižôčky:



- martinus.sk – bol asi prvý internetový obchod, z ktorého som si kedy niečo kúpila. Moja prvá kniha odtiaľto bola Hovory s Bohom (pred 7 rokmi) – ktorú vám môžem len odporučiť, pretože ja som sa k nej tiež dostala cez odporúčanie a je veru úžasná.

Celkovo je Martinus jeden z najlepších obchodov, čo sa týka kníh, ale cenovo je na tom lepšie:
- abcknihy.sk – tu však zase nenájdete všetky tituly, ale iba tak ¾ z celej ponuky Martinusu. Ale celkovo ma nákup vyjde na tomto eshope v priemere o 10 € lacnejšie.

Spodné prádlo, nohavičky, podprsenky:



- liliana.sk – dlho som hľadala nejaký skvelý eshop s naozaj veľkým výberom nielen samotných podprseniek, ale aj ich veľkostí. A liliana je v tomto naozaj skvelá. Nájdete tu naozaj široký sortiment spodného prádla a veľkosti podprseniek od 60D až po 110G.

- jenifer.sk – tento som objavila len nedávno, ale hneď sa mi zapáčil. Celkom dobrý výber a čo je hlavné aj skvelé ceny.

- saxana.sk – taktiež veľmi dobrý obchod so spodným prádlom. Niektoré veci sú tu síce zbytočne predražené, ale vždy sa dá nájsť aj niečo za priaznivú cenu.

Topánky, boty, botičky:



- topankovo.sk – asi najznámejší obchod s topánkami. V Čechách známy pod názvom Botovo.cz. Topánky majú krásne, avšak dosť často sa stane, že sa rýchlo vypredajú. Preto treba objednávať hneď ako vidíte, že majú vašu veľkosť, alebo nový tovar.

- krasnetopanky.sk – tak toto je jedna zo stránok, kde majú skvelý výber a ešte lepšie ceny.

- cosmopolitus.eu – túto stránku som objavila nedávno a musím povedať, že má asi najväčší výber topánok, aký som kde videla. A ceny ešte lepšie. Smola je len to, že väčšina krásnych topánok tu má viac ako 10 cm opätok a to nie je nič pre mňa vysokú. Okrem topánok tu však nájdete aj oblečenie či iný tovar. Skúste mrknúť.

Oblečenie, móda, doplnky:



Oblečenie veľmi cez internet nenakupujem, ale už som si zopárkrát kúpila. A čo viem, tak sú na to celkom dobré tieto eshopy:

- bonprix.sk - tak tu som nakúpila už zopár drobností, najlepšie sa mi tu vyberajú šaty, vždy majú zaujímvaé kúsky. Páči sa mi aj to, žťe tam človek nájde hodnotenia od iných zákazníkov a to mu pomôže pri výbere.

- planeta-mody.sk - tu som už tiež nakupovala, celkom dobrý obchod až na to, že sa mi zdá, že majú malý výber tovaru.

Ďalšie dobré eshopy s oblečením, kde som síce zatiaľ nič nekúpila, ale majú zaujímavé kúsky:
- glamourfashion.sk
- fashionshop.sk

Z povestného Asosu, či Ebay som zatiaľ ešte nikdy nenakupovala. Možno raz...

Kozmetika a parfémy:



- predajparfumov.sk - asi najlacnejší obchod s parfumami
- bugy.sk – okrem iného tovaru tento eshop so zvláštnym názvom ponúka naozaj široký výber kozmetiky.

Tak to je asi všetko, čo ma napadá. Poznáte niektorý z obchodov? Nakupujete tam?
Taktiež budem rada, ak v komentároch zanecháte tipy na vaše obľúbené eshopy. Rada totiž objavím niečo nové :)
Krásny deň želám :)

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. ahoj,

    síce som zo spomínaných stránok vyskúšala iba tú martinus.sk, tiež milujem nakupovanie cez internet. Moje obľúbené stránky sú jednoznačne asos.com a new look.com, nakúpiš tam skvelé oblečenie.

    http://l0veyourselffirst.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj, ja teda moc cez net nenakupujem, ale párkrát som si predsa len niečo kúpila, naposledy to bola strieborná retiazka s príveskom :)

    http://mint-world.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super! JÁ miluju www.galaxieprani.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie kabelky sú božskéé :)

    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY Rexona Maximum Protection dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný článek:-) Škoda, že to je vše sk, ale i tak by neměl být problém s dovozem do ČR:-) Já moc nenakupuji přes internet, občas aukro.cz, nebo něco z votocvohoz, ale to je tak vše.

    Jako ještě další nevýhodu bych viděla to, že se musí platit poštovné a to právě navýší tu cenu někdy i o dost velký peníz. Ale když se objednává po více kusech, proč ne:-).
    Caatherine

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Perfektní článek! :) E-shopy na Slovensku asi nevyužiji, ale věřím, že pro čtenářky, které zde žijí, přináší post hodně kvalitní informace!
    Jinak add výběr knih mne překvapilo, že máme hodně stejných knih! :D Už chápu, proč jsi mi byla tak sympatická, když jsem Tvůj blog objevila :))!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!